Draken kinesiskt horoskop

Personer som är födda något av åren 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, etc. är födda i drakens tecken. Som personer söker drakar ofta efter framgång och makt, och framstår ofta som mycket sofistikerade. De har ofta också ett ganska starkt temperament, som kompletteras med oerhörd intuition vilket stärker deras självförtroende. De är även väldigt entusiastiska och sociala som personer, och till mångas förvåning är de dessutom väldigt hjälpfulla.

Kinesiskt horoskop för draken år 2022

År 2022 kommer att bli väldigt intressant och spännande för drakar. Om saker har gått sådär tidigare så är detta år verkligen ett år som kan markera en vändpunkt, som kommer att visa allsköns nya möjligheter i livet.

Det kan dock vara klokt att tagga ner en aning, och försöka kyla ner entusiasmen. Det är nämligen minst lika viktigt att slappna av och vila, som det är att bara haka på och vara i händelsernas centrum. Ägna gärna en del av tiden till eftertanke och lägg upp planer, även om det kanske går mot drakens natur.

Kärlek och relationer för draken år 2022

Under 2022 kommer de flesta drakar att känna sig ganska självständiga, och mest fokusera på personlig utveckling. Mycket tid kommer att gå åt att fundera på drömmar och önskningar, och på det klyschiga att "hitta sig själv". Vilket inte lämnar så mycket utrymme för kärlek.

Men, det finns ändå indikationer som säger att kärlek kan dyka upp, fast lika snabbt försvinna eftersom fokusen ligger på annat. Därför kan det även vara bra att vara förberedd, för singeldrakar kan annars gå miste om någonting fantastiskt.

Hälsa för draken år 2022

Det fysiska är ofta en mycket viktig komponent hos draken, som tycker om att ta hand om sig själv. Ibland kan detta tappas bort av farten, därför är det viktigt att under 2022 faktiskt tänka på vilka dåliga vanor som kan ha plockats upp som kan skada hälsan. Drick mycket vatten och ta hand om kroppen, den största fienden är stressen.

Ekonomi och karriär för draken år 2022

Under 2022 kommer draken att få se resultat från tidigare ansträngningar, men det är viktigt att inte tappa bort sig själv och glömma sitt ansvar. Det är viktigt att visa uppskattning för de möjligheter som livet ger.

Under året kommer draken även att ges möjlighet att växa när det kommer till karriären, vilket kan erbjuda många intressanta förehavanden. En positiv aspekt kan vara att det kan dyka upp möjligheter att resa, och även utvecklas på det kulturella planet.

Lyckosymboler för draken år 2022

Tips till specifika drakar under år 2022

Här nedan hittar du några specifika tips till särskilda drakar, dvs. särskilda årtal som bestämmer om du är en trädrake, elddrake, metalldrake, jorddrake eller vattendrake.


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning