Geten kinesiskt horoskop

Personer som är födda något av åren 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, etc. är födda i getens tecken. Getter är ofta obesvärade och artistiska typer, med en väldigt kreativ ådra som strävar efter ett liv fyllt av skönhet och harmoni. De tar mer än gärna hand om sina nära och kära, och försöker i största mån stoppa bråk innan de uppstår. De kan verka blyga och introverta till en början, men de tycker om sällskap och gillar inte att vara ensamma allt för långa stunder.

Kinesiskt horoskop för geten år 2022

Under 2022 kommer getens karisma att vara särskild stark, och som en följd av detta kommer ytterst få misstag att begås under året. Kort sagt kan man säga att år 2022 kommer att bli ett riktigt bra år för de allra flesta getter. I all denna framgång är det dock viktigt att stanna upp, för det finns risk att människor i ens närhet kommer att missförstå och det kan då bli svårt att gå vidare.

Trots detta kommer både vänskapsband och kärleksrelationer verkligen att blomma under 2022, och både vänner och partners kommer att känna av detta också.

Kärlek och relationer för geten år 2022

Under 2022 kommer det öppna sinnet hos geten gör att den ser allting mycket klarare än tidigare, vilket kommer att gynna romantiska relationer. Oavsett om de redan har uppstått sedan långt tidigare, eller om det är nya relationer som blommar upp under året.

Giftermål kan under året kännas lockande, även om du aldrig ens tänkt tanken tidigare. Och om du är singel kommer det att dyka upp flirtvänliga tillfällen fler gånger under året än vad du har fingrar och tår att räkna på. Framför allt i september, vilken är det mest kärleksfyllda månaden för geten under 2022.

Hälsa för geten år 2022

För getter är det extra viktigt att ta hand om magen under 2022, om någonting oroar är det bäst att kolla upp så snart som möjligt. Det är även viktigt att vara försiktig med vad och hur mycket man äter, försök att inte överdriva matintaget allt för ofta.

Ekonomi och karriär för geten år 2022

År 2022 kommer att bli ett mycket lyckosamt år när det kommer till arbetslivet och karriären. Planer och projekt kommer att gå snabbare att komma igång med än tidigare, och det kommer att kännas som att allting flyter på. Stundvis kan det kännas som att det är dags att ta det där nästa klivet i karriären.

Lyckosymboler för geten år 2022

Tips till specifika getter under år 2022

Här nedan hittar du några specifika tips till särskilda getter, dvs. särskilda årtal som bestämmer om du är en träget, eldget, metallget, jordget eller vattenget.


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning