Tigern kinesiskt horoskop

Personer som är födda något av åren 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, etc. är födda i tigerns tecken. Tigrar är väldigt passionerade personer, på väldigt många plan. De är också väldigt respekterade av sin omgivning för sitt mod och sin entreprenöriella anda. De är även väldigt ambitiösa och rakt på sak, även om det ibland kan bli så att de reagerar lite väl impulsivt.

Kinesiskt horoskop för tigern år 2022

Under år 2022 kan tigern förvänta sig att dennes dagliga rutiner kommer att vändas upp och ned, inte bara en gång utan flera gånger. Det handlar främst om framsteg i karriären och arbetslivet, vilket kan leda till att denne skjuter många andra saker åt sidan. Här kan det vara viktigt att prioritera och inte glömma de som finns runt omkring, för även om karriären är viktig så kan andra saker också vara viktiga, och man behöver även se till andras behov och inte vända upp och ned på rutinerna för även närstående.

Kärlek och relationer för tigern år 2022

År 2022 kommer för tigern att bli ett ganska nervöst år när det kommer till kärlek, känslor och relationer. Det kan handla om att det får stå åt sidan för andra saker som kanske känns mer spännande för stunden, vilket leder till en del magont.

Tigrar som är singla bör under år 2022 öppna ögonen lite extra mycket, då det kan dyka upp en person som är extra viktig just detta år.

Hälsa för tigern år 2022

Hälsan kommer att vara viktigt att tänka på för tigern under 2022, framför allt eftersom den kommer att få uppleva mycket stress under året. Här handlar det om att försöka hantera stressen på bästa sätt, vilket enklast görs genom att ta sig tid för att röra på sig rent fysiskt.

Ekonomi och karriär för tigern år 2022

Ekonomin och karriären är de stora områdena under år 2022 för tigern, då det här kommer att hända så många saker att det nästan blir svårt att hålla redan på dem. Framför allt under tidig vår kommer det att öppnas många nya möjligheter som tidigare har varit stängda. Men även höstmånaderna augusti och september kommer att erbjuda möjligheter.

Lyckosymboler för tigern år 2022

Tips till specifika tigrar under år 2022

Här nedan hittar du några specifika tips till särskilda tigrar, dvs. särskilda årtal som bestämmer om du är en trätiger, eldtiger, metalltiger, jordtiger eller vattentiger.


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning