Drömtydning brännskador - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning brännskador betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med brännskador att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om brännskador är ofta att de kan kopplas till en inre oro kring att man håller på med någonting farligt, att man leker med elden och riskerar att bränna sig. Det behöver så klart inte handla om faktisk eld eller att man kan bränna sig på riktigt, men ofta kan ens undermedvetna uppfatta när man sysselsätter sig med någonting som kan vara farligt för ens person - både fysiskt och psykiskt. Det försöker då ofta förmedla denna oro kring ev. fara genom att manifestera brännskador, att man ska se sig för så att man inte bränner sig.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer att du ådrar dig brännskador kan detta vara ett förebud om att du inom en snar framtid kommer att bli sjuk med ganska hög feber.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om brännskador kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning