Dagens horoskop Vattumannen idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vattumannen idag den 14/10

När det kommer till tur är turen inte helt självklar idag, men du kan påverka den i positiv riktning genom att helt enkelt hålla fast vid dina favoritnummer och favoritfärger. När det kommer till relationer så ur vänskapssynpunkt är det inget direkt speciellt med den här dagen. Om du nu inte själv helt plötsligt tar ett initiativ, det skulle säkerligen uppskattas. När det gäller ditt kärleksliv så kanske du kväver en viss impuls idag, men känslan av äventyr kan fortfarande ligga kvar. Du måste själv bestämma om det är värt att ta risken. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vattumannen idag den 14/10

Gällande din hälsa kommer dagen inte att bjuda på några direkta överraskningar. Du verkar vara på gott humör och må bra. Gällande din ekonomi ger den dig inte några problem för tillfället, du kan gott kosta på dig någonting extra. Gällande ditt arbetsliv. Ett glatt humör krävs av dig för att klara dagens uppgifter. Tänk på att efter regn kommer alltid solsken.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 7, 10, 30

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakroppVattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning