Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Vattumannen idag den 20 september 2020

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 20 september 2020 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vattumannen idag den 20/9

När det gäller din tur, så för den som vågar ta risker med pengar väntar en ganska lyckosam vecka. Sikta bara inte för allt för högt. Gällande relationer har du lite svårt att hinna med allt det som du har framför dig under dagen, det kan kännas lite jobbigt att behöva säga nej till vännerna. När det kommer till kärlekslivet känns det som att det får ganska lite plats idag, eftersom du har så mycket annat att tänka på. Det ser inte heller ut att finnas någon direkt tid för romantik, någonting som du egentligen skulle vilja se mer av. Missa förresten inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vattumannen idag den 20/9

När det kommer till din hälsa, så om du har varit nyttig under föregående vecka kan du gott unna dig något onyttigt idag. Låt det bara inte bli en vana, det är lätt att gå över gränsen. Gällande ekonomin tycks din talang för affärer nu leda in dig på något nytt. Det kan vara okänd mark, och i så fall bör du ta lärdom av andra. När det gäller ditt arbete visar du ambitioner som uppmärksammas av ledningen, men det skrämmer några av dina kolleger. Var därför lite mer diplomatisk.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Edarling och Match.com jättebra ställen att börja leta på. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50, som är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 20/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 263 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 5, 9, 33

Morgondagens horoskop för Vattumannen

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Vattumannen redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogenomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus & Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Läs mer om stjärntecknet Vattumannen

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Vattumannen välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Vattumannen täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Vattumannen, som bland annat vilka andra stjärntecken Vattumannen klickar med när det kommer till kärleken samt hur Vattumannen är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning