Dagens horoskop Vattumannen idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vattumannen idag den 18/12

När din tur kommer i fråga så våga idag att ta chansen även där risker är involverade. Det mesta ser faktiskt ut att för närvarande ordentligt gå din väg. När det handlar om dina relationer finns någon i din bekantskapskrets som idag kan be dig om råd i en viss fråga. Du känner dig till viss del smickrad av att ha blivit tillfrågad, och hjälper självklart till så gott du kan. Gällande kärlekslivet så bör du inte vara för stolt för att ta emot en utsträckt hand. Någon du tidigare inte dragit jämnt med verkar visa en helt annan sida nu.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vattumannen idag den 18/12

När det kommer till din hälsa, så om du har känt dig lite trött på sistone är nog motion den bästa medicinen. En långpromenad är en bra början. Vad gäller din ekonomi så är det mesta som har med ekonomin att göra totalt ointressant för dig idag. Om dina tillgångar har ökat i värde eller inte är ingenting som du bryr dig om över huvud taget. Gällande ditt arbetsliv så kan du fortsätt som du gör, och blir då en bra förebild för dina kollegor. Om möjlighet finns kan du ta på dig en extra arbetsuppgift.

Om du vill läsa mer om Vattumannen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vattumannen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus/Uranus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 9, 16, 24

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus/Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.