Dagens horoskop Vattumannen idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vattumannen idag den 17/2

När det kommer till ditt arbete kan du idag känna dig förbisedd på arbetet. Denna gång har du faktiskt anledning att reagera, eftersom det beror på intriger från en särskild person. Gällande din ekonomi så händer troligtvis ingenting märkligt idag, utan allt förblir det gamla. Du behöver helt enkelt inte tänka så värst mycket på din ekonomi just nu. När det kommer till din hälsa tycks du inte känna riktigt för motion och idrott just nu, men det vore kanske nyttigt ändå med åtminstone lite frisk luft.

Kärlek, Relationer & Tur för Vattumannen idag den 17/2

När det kommer till kärleken så om du är irriterad idag är ingen annans fel än bara ditt eget. Se därför upp med att göra det du brukar, att projicera din ilska på de som du håller kära. När det kommer till relationer föredrar du idag djupa relationer och söker dig därför till dina gamla vänner, eftersom du känner dem bäst. När det kommer till din tur ser det ut som om att du kommer att ha som mest tur under förmiddagen. På eftermiddagen och kvällen bör du därför ta det lite lugnt när det kommer till spel.

Om du vill läsa mer om Vattumannen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vattumannen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus/Uranus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

7, 10, 16

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus/Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.