Dagens horoskop Vattumannen idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vattumannen idag den 25/4

När det kommer till arbetslivet kommer en möjlighet att få göra någonting väldigt ovanligt på arbetet att dyka upp. Om det är så att dina vanliga rutiner känns tråkiga bör du nu ta chansen att byta. Angående din ekonomi syns inte några ovädersmoln på ekonomifronten. Det ser helt enkelt ut att bli en bra dag utan några negativa överraskningar. Gällande din hälsa är det viktigt att du inte glömmer att du behöver varva ner ibland. Tecken på stress och för högt tempo kommer ofta smygande.

Kärlek, Relationer & Tur för Vattumannen idag den 25/4

Gällande kärleken ler dina vänner i mjugg åt dina bekymmer med kärleken. Just nu vet du tyvärr varken ut eller in och din förvirring är oerhört stor. När det handlar om relationer så söker du mycket efter bekräftelse, du vill att andra ska bry sig om dig helt enkelt. Får du inte bekräftelse spontant kan du bli lite provocerad. Detta kan få en direkt motsatt effekt. När det gäller tur så kan en lott faktiskt ge en extra hacka idag. Dock kommer vinsten inte att räcka till att köpa den där grejen du så gärna vill ha.

Om du vill läsa mer om Vattumannen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vattumannen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus/Uranus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 7, 10, 34

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus/Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.