Dagens horoskop Vattumannen idag den 21 november 2019

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 21 november 2019för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vattumannen idag den 21/11

När det gäller arbetet jobbar du på disciplinerat och arbetet flyter nu på mycket bra. Gällande din ekonomi finns en mängd små oväntade utgifter som gör att du inte riktigt har koll på din ekonomi. Annars händer det ingenting särskilt. Angående din hälsa bör du se till att nu ge dig själv tid att koppla av. Du jäktar alldeles för mycket och riskerar faktiskt att trötta ut dig.

Kärlek, Relationer & Tur för Vattumannen idag den 21/11

När det kommer till ditt kärleksliv är det så att någon i din närhet kan gå omkring och ha djupa känslor för dig, kanske djupare än vad du anar. Personen ger sig tillkänna när hen känner sig redo. När det kommer till relationer så måste en genant nyhet ofta framföras på ett nyanserat sätt. Detta är du ganska bra på, och du får nu ett tillfälle att visa det. Angående din tur radar flera möjligheter upp sig för dig, stjärnorna skvallrar om en mycket lyckosam dag. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 21/11

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 324 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 10

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakroppVattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning