Dagens horoskop Vattumannen idag den 21 januari 2020

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 21 januari 2020 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vattumannen idag den 21/1

Gällande din tur. Ödet bör inte utmanas av dig denna dag. Turen verkar inte vara på din sida och därför är det dumt att ta några onödiga risker. Gällande relationer kan det idag uppstå en jobbig situation när du råkar avslöja att en vän har ljugit för dig. Du kanske inte borde ställa din vän mot väggen, utan istället kanske fundera lite på varför din vän egentligen kände att hen behövde ljuga för dig alls. Gällande kärleken finns det en person i din närhet som väntar på att du skall ta ett initiativ. Personen i fråga är för blyg för att göra det själv, så hjälp hen gärna litet på traven.

Arbete, Arbete & Arbete för Vattumannen idag den 21/1

När det gäller ditt arbete skulle det kännas härligt att slippa gå dit idag. Men allting flyter faktiskt på ovanligt bra där ändå. När det gäller arbetet så kanske du ser fram emot lite ledighet, men försök att först städa undan det som du har liggandes. När det gäller ditt arbete visar du ambitioner som uppmärksammas av ledningen, men det skrämmer några av dina kolleger. Var därför lite mer diplomatisk. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 21/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 20 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 6

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus & Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning