Dagens horoskop Vattumannen idag den 6 april 2020

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 6 april 2020 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vattumannen idag den 6/4

Gällande tur så har du faktiskt vinstchans idag. Stjärnorna säger att lotterier kanske kan fungera bra. När det handlar om relationer gillar du noggrannhet, men dina vänner tycker att du är lite väl petig. Din envishet gnager en del på kompissämjan. När det kommer till kärlek, så visserligen kan du längta efter ett passionerat möte idag men nöjer dig med den närhet du faktiskt får. De små stunderna av ömhet verkar ha störst betydelse. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vattumannen idag den 6/4

När det kommer till din hälsa, så att vara utomhus och sporta tycks passa dig väldigt bra för tillfället. Glöm inte att det är viktigt att ha det trevligt när du motionerar. När det handlar om din ekonomi tycks du just nu ha framgång i ekonomiska sammanhang. Oväntade bakslag verkar dock kunna drabba dig. Gällande ditt arbete. När du nu inte har så mycket att göra bör du kanske ge en viss person en hjälpande hand, du kan vara så säker på att du kommer att få hjälp tillbaka.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 6/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 96 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 10, 27, 37

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogenomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakropp
Saturnus & Uranus
Vattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning