Dagens horoskop Vattumannen idag den 21 augusti 2019

Stjärntecknet Vattumannen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 21 augusti 2019 för stjärntecknet Vattumannen. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vattumannen idag den 21/8

Gällande ditt arbete känns arbetsuppgifterna utmanande, vilket är någonting du egentligen gillar. Du kommer att få en chans att visa dina arbetskamrater vad du egentligen går för. Gällande din ekonomi finns det idag saker du kanske kan spara in på när det gäller dina dagliga inköp. Du kommer faktiskt att behöva pengarna när du inom kort hittar någonting du verkligen vill ha. När det kommer till din hälsa passar denna dag ganska bra om du vill röra på dig. Pröva framför allt lugna motionsformer.

Kärlek, Relationer & Tur för Vattumannen idag den 21/8

När det kommer till kärlek kan du idag känna dig ovanligt känslosam och bör därför undvika känslomässiga konflikter - som kan få dig att känna dig enormt sårad. När det kommer till relationer tycks du jobba för en förändring i något sammanhang, men ställ inte högre krav på andra än vad du ställer på dig själv. När det kommer till tur så kan ett kärt föremål komma att återses av dig under dagen. Tyvärr kan du dock ha oturen att återigen tappa bort det, så håll i det hårt om du hittar det. Missa inte dagens turnummer för Vattumannen här nedan.

Dagens turnummer för Vattumannen idag den 21/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vattumannen. För Vattumannen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Saturnus & Uranus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 232 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 10

Allmänt om stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen som person

Vattumannens styrkor
Målmedvetenhet, intelligens och punktlighet
Vattumannens svagheter
Att få ogentomtänkta och osmarta idéer
Vattumannens livsbehov
Att tillskansa sig kunskap
Vattumannens grundattityd till livet
Fast
Vattumannens bästa veckodag
Lördag
Vattumannens bästa färg
Turkos

Zodiakdata för Vattumannen

Tidsperiod
20 januari - 18 februari
Latinskt namn
Aquarius
Styrande himlakroppVattumannens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vattumannen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Vattuman

Vattumannens stjärnbild kallas för Aquarius på latin och den är en av 12 stjärnbilder i det som kallas för Zodiaken. Den som är född mellan den 20 januari och den 18 februari är född i Vattumannens stjärntecken och kan kalla sig "vattuman".

Bryr sig inte i vad andra tycker

Olika stjärntecken tillskrivs ofta särskilda egenskaper och vattumannen brukar främst karaktäriseras som en egensinnig och självständig person som inte är rädd för att gå sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. En vattuman har ofta ett stort behov av att vara fri och oberoende. Vattumannen är en företagsam idealist som är full av idéer och vattumän återfinns ofta i kreativa yrken där starka åsikter kan komma till uttryck som exempelvis författare, politiker, journalist eller uppfinnare.

Envis men lojal som vän

Ibland kan vattumän uppfattas som tjurskalliga och envisa. Tendensen att gå sin egen väg kan uppfattas som impulisivitet och nyckfullhet. Vattumannen kan lätt bli uttråkad och tycker om omväxling. Iband kan personligheten vara svår att förstå sig på och vattumän kan vara stolta och lite självgoda. Vattumän är dock stöttande och lojala vänner.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning