Dagens horoskop Stenbocken idag den 21 augusti 2019

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 21 augusti 2019 för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Stenbocken idag den 21/8

När det kommer till jobbet, så ett nytt arbete som du erbjuds förefaller först vara positivt och bra - men egentligen har det inte några direkta fördelar framför ditt nuvarande jobb. När det handlar om din ekonomi kommer det inte några större bakslag just nu, men du tycks ändock oroa dig. Din ekonomi är och förblir stabil. Gällande din hälsa känner du dig ganska pigg och kry idag, den känslan kommer du att ha kvar hela dagen. Njut!

Kärlek, Relationer & Tur för Stenbocken idag den 21/8

När det handlar om kärlek så strålar den mot dig idag. Du har en god chans att inleda ett nytt långvarigt förhållande. Du borde kanske ringa någon vän som du inte har haft kontakt med på länge När det gäller relationer, så för att inte krångla till det i ett speciellt sammanhang gör du nog bäst i att idag rätta in dig i ledet. Gällande turen kanske har du just nu turen att vinna på lotteri. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken här nedan.

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 21/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 232 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 3, 10, 18

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakroppStenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Stenbock

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

Blyg men mycket lojal

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Ambitiös och målmedveten

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

Tycker inte om att mysslyckas

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning