Dagens horoskop Stenbocken idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Stenbocken idag den 25/4

När det kommer till arbetet så får du mycket uträttat med bara kort tids varsel idag. Din glömskhet kan dock bli lite pinsam, och människor omkring dig kan bli lite irriterade. När det kommer till din ekonomi så har du flera ekonomiska beslut som måste fattas inom kort, varav några sträcker sig långt fram i tiden. Men utsätt helst inte dina besparingar för några större påfrestningar. När det kommer till din hälsa, så om du har känt dig lite trött på sistone är nog motion den bästa medicinen. En långpromenad är en bra början.

Kärlek, Relationer & Tur för Stenbocken idag den 25/4

När det gäller kärlekslivet bör du inte låta dig påverkas av vad andra tycker om din tilltänkta partner idag, du måste fokusera på er och sätta dina egna åsikter i första rummet. Angående dina relationer är det ditt sätt att vara som upplevs som provocerande. Du har ganska svårt att hålla inne med vad du anser om saker och ting. Angående din tur kan du idag ha turen att vinna ett spel mot en nära vän, där du egentligen borde vara chanslös. Försök att inte skryta alldeles för mycket utan gläds inombords åt din vinst istället.

Om du vill läsa mer om Stenbocken kan vi verkligen rekommendera denna bok om Stenbocken, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 5, 24

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakropp
Saturnus
Stenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.