Dagens horoskop Stenbocken idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Stenbocken idag den 14/10

När det gäller tur så är den tur du får uppleva idag ingenting som har att göra med lotterier eller spel. Turen verkar istället i det dolda, och ser ut att medverka till att vissa situationer aldrig uppstår. När det kommer till relationer är det mycket troligt att du kommer att få en riktigt rolig och trevlig dag tillsammans med dina nära vänner. Vad gäller kärleken så om du är singel kan det hända att en person ställer en intressant fråga till dig. Om du har ett förhållande är risken stor att det uppstår lite kärleksgnabb. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Stenbocken idag den 14/10

När det gäller din hälsa är din livsglädje stor och ger dig en enorm mängd energi. Dagen blir en av de bättre på väldigt länge, en dag att se tillbaka på med ett väldigt stort leende. När det kommer till din ekonomi så har du flera ekonomiska beslut som måste fattas inom kort, varav några sträcker sig långt fram i tiden. Men utsätt helst inte dina besparingar för några större påfrestningar. Gällande ditt arbete kan en uppgift se svårare ut än vad den verkligen är. Det beror på att du helt enkelt komplicerar allt du tar dig för idag.

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 7, 22

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakroppStenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Stenbock

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

Blyg men mycket lojal

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Ambitiös och målmedveten

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

Tycker inte om att mysslyckas

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning