Dagens horoskop Stenbocken idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Stenbocken idag den 18/12

När det kommer till din tur kan den infinna sig då du minst anar det under dagen idag. Du kommer troligtvis att bli förvånad flera gånger om. Angående relationer kan ett telefonsamtal irritera dig idag. Låt det dock inte få för allvarliga konsekvenser. Gällande kärleken kan en mysig hemmakväll med tid för kärlek och romantik vara lägligt idag. Ett förhållande ser ut at ta något fastare form.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Stenbocken idag den 18/12

Gällande din hälsa gäller det nu att tänka framåt. Efter regn kommer solskenet åter att lysa upp den gråa och trista vardagen. När det kommer till din ekonomi verkar den vara god och förblir så även idag, trots att du är tvungen att göra några inköp. Gällande ditt yrkesliv. Risken är stor att du blir avbruten i ditt arbete av kollegor idag, som enligt dig stör dig med oväsentliga saker. Som en konsekvens av detta kan du få svårt att hinna med det du hade tänkt dig.

Om du vill läsa mer om Stenbocken kan vi verkligen rekommendera denna bok om Stenbocken, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 7, 28, 36, 85

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakropp
Saturnus
Stenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.