Dagens horoskop Stenbocken idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Stenbocken idag den 17/2

När det kommer till ditt jobb bör du vara ambitiös på arbetet, och visa vad du går för. Om du vill få något uträttat är det bäst att du gör det på egen hand. När det kommer till din ekonomi har du som vanligt väldigt god ordning på allt och nu kan det även dyka upp fina möjligheter, till exempel en god affär. När det kommer till hälsa behöver du nog lite extra vila idag, om du har något inplanerat träningspass under dagen idag bör du kanske skjuta lite på det.

Kärlek, Relationer & Tur för Stenbocken idag den 17/2

När det kommer till kärleken så även om du känner dig litet irriterad är det klokt att du visar dig från din bästa sida senare under dagen. Gällande relationer kan det just nu kännas som att du kör i gamla hjulspår. Du kanske kan prova att göra någonting som du inte har provat tidigare? När det gäller din tur kan du idag tycka att du är förföljd av otur. Men innan dagen slutar kommer du att få bevis på att så inte alls är fallet.

Om du vill läsa mer om Stenbocken kan vi verkligen rekommendera denna bok om Stenbocken, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 40

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakropp
Saturnus
Stenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.