Dagens horoskop Stenbocken idag den 8 december 2019

Stjärntecknet Stenbocken Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 8 december 2019 för stjärntecknet Stenbocken. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Stenbocken idag den 8/12

När det kommer till din tur är det kanske inte lätt att förutse exakt vilka nummer som skall vinna i lotterierna. Idag har du ändå en känsla för det, och kanske kan du även vinna en liten summa. När det kommer till relationer bör du inte bekymra dig om att någon säger något som låter elakt idag - personen menade faktiskt inte något illa. Gällande kärleken är det skönt att veta att ens partner faktiskt bryr sig, men när det har en tendens att gå över till ren svartsjuka kanske man ska tänka efter både en och två gånger. Att låta en annan person kontrollera ens liv är aldrig särskilt bra i längden. Missa inte dagens turnummer för Stenbocken här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Stenbocken idag den 8/12

Gällande din hälsa blir du lätt irriterad och stressad och riskerar därför att få lite magont och en del huvudvärk. Försök att varva ner lite mer för att få struktur på fritiden. Gällande din ekonomi verkar alla dina ekonomiska satsningar gå bra nu. Du kan räkna med lite extra tillskott i kassan. När det kommer till arbetet så just nu verkar en uppgift nästan ouppnåeligt svår att klara av, men någon kanske kommer till din hjälp.

Dagens turnummer för Stenbocken idag den 8/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Stenbocken. För Stenbocken bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Saturnus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 341 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 9, 12, 49

Allmänt om stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken som person

Stenbockens styrkor
Pliktkänsla, tålmodighet och organisationsförmåga
Stenbockens svagheter
Negativa tankar och depression
Stenbockens livsbehov
Att styra och organisera
Stenbockens grundattityd till livet
Ledande
Stenbockens bästa veckodag
Lördag
Stenbockens bästa färg
Brun

Zodiakdata för Stenbocken

Tidsperiod
22 december - 19 januari
Latinskt namn
Capricorn
Styrande himlakroppStenbockens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Stenbocken

Då är man en Stenbock

Om man är född mellan den 22 december och den 19 januari tillhör man tecknet Stenbocken. Stjärntecknet är mest synligt på natthimlen under denna period och själva tecknet består av 9 olika stjärnor.

Blyg men mycket lojal

En stenbock tillhör elementet jord vilket sägs göra dem tillbakadragna, blyga, trogna, ha pliktkänsla, vara ambitiösa och lojala. Ett annat kännetecken är att de sägs vara envisa och ha ett bra ekonomiskt sinne och vara allmänt välorganiserade.

Ambitiös och målmedveten

Stenbocken sägs ofta vara hårt arbetande och ambitiös vilket gör att de dras till yrken där detta uppskattas. De är målmedvetna och deras driv och envishet gör att de ofta passar inom yrken som politik, affärsmän, banktjänstemän och statliga tjänstemän. De tycker om yrkeskarriärer där de kan klättra uppåt. Men samtidigt är de tillbakadragna perfektionister som har svårt att lita på andra och dubbel, samt trippelkontrollerar allt.

Tycker inte om att mysslyckas

I deras karaktär ser man en ovilja att misslyckas och tycker inte om att vara beroende av andra så de skyddar sig mot detta genom hårt arbete samt användning av sitt goda ekonomiska sinne.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning