Dagens horoskop Fiskarna idag den 28 mars 2020

Stjärntecknet Fiskarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag lördagen den 28 mars 2020 för stjärntecknet Fiskarna. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Fiskarna idag den 28/3

När det kommer till din tur är chanserna att vinna någonting tyvärr små. Man har för det mesta tur när man som minst anar det, så ta det lite lugnt ett tag. Gällande dina relationer vet du nog hur du skall lägga upp en hållbar strategi inför dina vänner, men du kan inte riktigt lura dig själv. När det kommer till kärleken så kan det idag vara så att en varm hand döljer ett kallt hjärta. Men om du tacklar dagen medveten om detta så kan du slippa att bli besviken. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Fiskarna idag den 28/3

När det kommer till din hälsa tycks det inte vara något fel på din fysiska hälsa, men du verkar vara lite stressad - det kan göra humöret något ostadigt. Gällande ekonomin kan pengar komma till dig på lite märkliga vägar under de närmsta dagarna. När det handlar om din arbetssituation, så trots att du ser att tiden är knapp väljer du att arbeta helt i din egen takt. Du föredrar en liten försening framför en dåligt utförd arbetsuppgift.

Dagens turnummer för Fiskarna idag den 28/3

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Fiskarna. För Fiskarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Neptunus & Jupiter, vilken veckodag det är (idag är det lördag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 87 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 9

Allmänt om stjärntecknet Fiskarna

Fiskarna som person

Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå

Zodiakdata för Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Styrande himlakropp
Neptunus & Jupiter
Fiskarnas element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Fiskarna

Då är man en Fisk

Den som är född mellan den 19 februari och den 20 mars är född i fiskarnas stjärntecken. Stjärntecknets element är vatten.

Känslosam och empatisk

Fisken beskrivs ofta som en sökande, väldigt känslosam varelse med stor empatisk förmåga. Förmågan till anpassning är också något som stämmer bra in på fisken. Detta ihop med den empatiska och känslosamma sidan kan ha både positiva och negativa inverkningar på fisken som individ. Eftersom fisken är så anpassningsbar är det lätt att en sådan person endast ser till andras vilja och glömmer bort sig själv. Allt för att göra andra människor nöjda. Det är i och för sig en fin egenskap hos fisken så länge det inte påverkar fisken allt för negativt.

Uppfattas ibland som orolig och kaotisk

Fisken kan ibland ses som en orolig eller svävande själ, ovetandes om vad som ska hända härnäst. Vill ofta prova nya vägar och ibland kan fiskens tillvaro betraktas som smått kaotisk för utomstående.

Ofta konstnärligt lagd

Fisken är också det konstnärliga stjärntecknet och med tillgången till sitt stora känsloliv har fisken ofta mycket goda förmågor att uttrycka sig konstnärligt.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning