Denna sida innehåller annonslänkar till Bokus

Dagens horoskop Fiskarna idag den 24 maj 2019

Stjärntecknet Fiskarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 24 maj 2019 för stjärntecknet Fiskarna. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Fiskarna idag den 24/5

När det kommer till din tur kommer du att ha större nytta av din tur än vad du trodde vid dagens början. Det finns några små händelser med stora följder som kan medföra en positiv vändning. När det kommer till relationer så ur vänskapssynpunkt är det inget direkt speciellt med den här dagen. Om du nu inte själv helt plötsligt tar ett initiativ, det skulle säkerligen uppskattas. När det kommer till kärleken, så vissa dagar kan du känna dig frestad till lättsinnigheter, med det är tyvärr ofta vid en dåligt vald tidpunkt. Lite längre ned på sidan hittar du dagens turnummer för Fiskarna.

Missa inte våra boktips om Astrologi och Horoskop och Presentböcker Stjärntecken.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Fiskarna idag den 24/5

När det kommer till din hälsa kan det kanske bli svårt att klämma in någon motion idag, men det är något du verkligen skulle behöva och skulle må bättre av. När det kommer till din ekonomi så är den förändring som är på väg i ditt liv just nu någonting du ser mycket fram emot. Du satsar lite hårdare när du inser möjligheterna till en förbättrad ekonomi. När det gäller jobbsituationen, så kan en kollegas klapp på axeln idag göra att du får ett nytt hopp när det gäller arbetet. Det är just denna uppskattning som du har saknat ett tag.

Dagens turnummer för Fiskarna idag den 24/5

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Fiskarna. För Fiskarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Neptunus & Jupiter, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 143 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 5, 9, 31

Allmänt om stjärntecknet Fiskarna

Fiskarna som person

Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå

Zodiakdata för Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Styrande himlakroppFiskarnas element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Fiskarna

Då är man en Fisk

Den som är född mellan den 19 februari och den 20 mars är född i fiskarnas stjärntecken. Stjärntecknets element är vatten.

Känslosam och empatisk

Fisken beskrivs ofta som en sökande, väldigt känslosam varelse med stor empatisk förmåga. Förmågan till anpassning är också något som stämmer bra in på fisken. Detta ihop med den empatiska och känslosamma sidan kan ha både positiva och negativa inverkningar på fisken som individ. Eftersom fisken är så anpassningsbar är det lätt att en sådan person endast ser till andras vilja och glömmer bort sig själv. Allt för att göra andra människor nöjda. Det är i och för sig en fin egenskap hos fisken så länge det inte påverkar fisken allt för negativt.

Uppfattas ibland som orolig och kaotisk

Fisken kan ibland ses som en orolig eller svävande själ, ovetandes om vad som ska hända härnäst. Vill ofta prova nya vägar och ibland kan fiskens tillvaro betraktas som smått kaotisk för utomstående.

Ofta konstnärligt lagd

Fisken är också det konstnärliga stjärntecknet och med tillgången till sitt stora känsloliv har fisken ofta mycket goda förmågor att uttrycka sig konstnärligt.