Dagens horoskop Fiskarna idag den 9 augusti 2020

Stjärntecknet Fiskarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 9 augusti 2020 för stjärntecknet Fiskarna. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Fiskarna idag den 9/8

När det kommer till ditt arbete kan du lätt jämföra ditt och dina kollegors arbete på ett ganska kritiskt sätt. Försök att undvika att göra detta då det är ett enkelt sätt att starta onödiga konflikter. Gällande din ekonomi ser någonting ut att bli dyrare än vad du hade tänkt dig. Beakta de planer som du har för den närmaste tiden. När det gäller din hälsa kan du känna dig ovanligt trött idag och det beror snarare på psykisk utmattning än fysisk utmattning. Om du vilar en liten stund på eftermiddagen så kommer energin att komma tillbaka.

Kärlek, Relationer & Tur för Fiskarna idag den 9/8

Gällande ditt kärleksliv kan du råka ut för en liten besvikelse idag. Detta blir kanske särskilt påtagligt om dagen händelsevis innehåller en tillställning som du har höga förväntningar på hur den skall vara. Inom relationer tycks mycket påverka det beslut som berör några av dina vänner. Några av faktorerna kan du dock råda över själv. När det gäller tur så har du en del tur idag. Främst när det gäller chans till spelvinst, där ser dagen faktiskt riktigt lovande ut. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna här nedan.

Dagens turnummer för Fiskarna idag den 9/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Fiskarna. För Fiskarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Neptunus & Jupiter, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 221 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 6, 9

Allmänt om stjärntecknet Fiskarna

Fiskarna som person

Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå

Zodiakdata för Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Styrande himlakropp
Neptunus & Jupiter
Fiskarnas element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Fiskarna

Då är man en Fisk

Den som är född mellan den 19 februari och den 20 mars är född i fiskarnas stjärntecken. Stjärntecknets element är vatten.

Känslosam och empatisk

Fisken beskrivs ofta som en sökande, väldigt känslosam varelse med stor empatisk förmåga. Förmågan till anpassning är också något som stämmer bra in på fisken. Detta ihop med den empatiska och känslosamma sidan kan ha både positiva och negativa inverkningar på fisken som individ. Eftersom fisken är så anpassningsbar är det lätt att en sådan person endast ser till andras vilja och glömmer bort sig själv. Allt för att göra andra människor nöjda. Det är i och för sig en fin egenskap hos fisken så länge det inte påverkar fisken allt för negativt.

Uppfattas ibland som orolig och kaotisk

Fisken kan ibland ses som en orolig eller svävande själ, ovetandes om vad som ska hända härnäst. Vill ofta prova nya vägar och ibland kan fiskens tillvaro betraktas som smått kaotisk för utomstående.

Ofta konstnärligt lagd

Fisken är också det konstnärliga stjärntecknet och med tillgången till sitt stora känsloliv har fisken ofta mycket goda förmågor att uttrycka sig konstnärligt.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning