Dagens horoskop Fiskarna idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Fiskarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Fiskarna. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Fiskarna idag den 18/12

När det kommer till tur så finns idag chans till tur när det gäller spel. Det ser ut som att den är störst under den första delen av dygnet. När det kommer till relationer så ur vänskapssynpunkt är det inget direkt speciellt med den här dagen. Om du nu inte själv helt plötsligt tar ett initiativ, det skulle säkerligen uppskattas. Gällande kärleken känner du dig ovanligt attraktiv idag, trots omständigheterna. Om du är laddad för lite romantik bör det inte finnas några hinder i din väg.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Fiskarna idag den 18/12

Gällande din hälsa. Dina matvanor är kanske inte de allra bästa, vilket du även är medveten om. Försök att byta ut en del av de mest onyttiga produkterna mot något grönare och nyttigare, så skall du se vilken skillnad det gör för dig. När det kommer till din ekonomi bör du inte vara rädd för att spendera litet extra när det gäller ett stora inköp idag. Den lite bättre kvaliteten kommer du att tjäna på i längden. När det kommer till jobbet, så ett nytt arbete som du erbjuds förefaller först vara positivt och bra - men egentligen har det inte några direkta fördelar framför ditt nuvarande jobb.

Om du vill läsa mer om Fiskarna kan vi verkligen rekommendera denna bok om Fisken, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Fiskarna idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Fiskarna. För Fiskarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Neptunus/Jupiter, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 2, 42, 67

Allmänt om stjärntecknet Fiskarna

Fiskarna som person

Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå

Zodiakdata för Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Styrande himlakropp
Neptunus/Jupiter
Fiskarnas element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Fiskarna

Den som är född mellan den 19 februari och den 20 mars är född i fiskarnas stjärntecken. Stjärntecknets element är vatten.

Fisken beskrivs ofta som en sökande, väldigt känslosam varelse med stor empatisk förmåga. Förmågan till anpassning är också något som stämmer bra in på fisken. Detta ihop med den empatiska och känslosamma sidan kan ha både positiva och negativa inverkningar på fisken som individ. Eftersom fisken är så anpassningsbar är det lätt att en sådan person endast ser till andras vilja och glömmer bort sig själv. Allt för att göra andra människor nöjda. Det är i och för sig en fin egenskap hos fisken så länge det inte påverkar fisken allt för negativt.

Fisken kan ibland ses som en orolig eller svävande själ, ovetandes om vad som ska hända härnäst. Vill ofta prova nya vägar och ibland kan fiskens tillvaro betraktas som smått kaotisk för utomstående.

Fisken är också det konstnärliga stjärntecknet och med tillgången till sitt stora känsloliv har fisken ofta mycket goda förmågor att uttrycka sig konstnärligt.