Dagens horoskop Fiskarna idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Fiskarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Fiskarna. Missa inte dagens turnummer för Fiskarna lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Fiskarna idag den 17/2

När det kommer till arbetet kan du komma att ifrågasätta dina kollegers ställningstagande, åtminstone när det gäller en viss fråga. Du känner inte riktigt igen deras handlande. När det kommer till din ekonomi har du lyckats förvalta dina pengar väl, därför kan du nu unna dig själv en belöning eller två. Angående din hälsa så visar stjärnorna att du är på väg in i en mycket energisk period. Sport och motion verkar vara mycket lockande.

Kärlek, Relationer & Tur för Fiskarna idag den 17/2

Gällande kärleken är du kanske lite osäker på dina känslor inför en viss person. Du testar på ett sätt som inte direkt gynnar harmonin i förhållandet. När det kommer till relationer verkar du trivas bra med dina vänner, faktiskt hela dagen, och du kan faktiskt ägna riktigt mycket tid åt dem. Det känns som att det är någonting du borde göra oftare. Gällande din tur så har borttappade pengar en väldigt stor chans att återfinnas på något av de allra konstigaste ställena idag.

Om du vill läsa mer om Fiskarna kan vi verkligen rekommendera denna bok om Fisken, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Fiskarna idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Fiskarna. För Fiskarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Neptunus/Jupiter, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 9, 46, 50

Allmänt om stjärntecknet Fiskarna

Fiskarna som person

Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå

Zodiakdata för Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Styrande himlakropp
Neptunus/Jupiter
Fiskarnas element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Fiskarna

Den som är född mellan den 19 februari och den 20 mars är född i fiskarnas stjärntecken. Stjärntecknets element är vatten.

Fisken beskrivs ofta som en sökande, väldigt känslosam varelse med stor empatisk förmåga. Förmågan till anpassning är också något som stämmer bra in på fisken. Detta ihop med den empatiska och känslosamma sidan kan ha både positiva och negativa inverkningar på fisken som individ. Eftersom fisken är så anpassningsbar är det lätt att en sådan person endast ser till andras vilja och glömmer bort sig själv. Allt för att göra andra människor nöjda. Det är i och för sig en fin egenskap hos fisken så länge det inte påverkar fisken allt för negativt.

Fisken kan ibland ses som en orolig eller svävande själ, ovetandes om vad som ska hända härnäst. Vill ofta prova nya vägar och ibland kan fiskens tillvaro betraktas som smått kaotisk för utomstående.

Fisken är också det konstnärliga stjärntecknet och med tillgången till sitt stora känsloliv har fisken ofta mycket goda förmågor att uttrycka sig konstnärligt.