Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Tvillingarna idag den 20 september 2020

Stjärntecknet Tvillingarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 20 september 2020 för stjärntecknet Tvillingarna. Missa inte dagens turnummer för Tvillingarna lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Tvillingarna idag den 20/9

När det kommer till tur kan du känna dig tveksam inför ett val du måste göra idag. Men eftersom din tur är god under dagen kommer du antagligen att välja rätt oavsett vad du beslutar dig för. När det handlar om dina relationer finns någon i din bekantskapskrets som idag kan be dig om råd i en viss fråga. Du känner dig till viss del smickrad av att ha blivit tillfrågad, och hjälper självklart till så gott du kan. När det kommer till kärleken kan dina känslor överraska dig idag. En person som du inte alls har varit intresserad av tidigare visar sig från en särskilt charmig sida under eftermiddagen. Missa förresten inte dagens turnummer för Tvillingarna här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Tvillingarna idag den 20/9

Angående din hälsa bör du se till att nu ge dig själv tid att koppla av. Du jäktar alldeles för mycket och riskerar faktiskt att trötta ut dig. När det kommer till din ekonomi, så efter att ha spenderat ganska mycket pengar på sistone kan du komma till insikt och börja spara lite extra idag. Men du har ändå råd att köpa det som du faktiskt behöver. Angående ditt arbetet så klaras alla arbetsuppgifter av med glans idag, fortsätt arbeta i den här takten.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Edarling och Match.com jättebra ställen att börja leta på. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50, som är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Tvillingarna idag den 20/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Tvillingarna. För Tvillingarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 263 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 7, 9, 16, 99

Morgondagens horoskop för Tvillingarna

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Tvillingarna redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingarna som person

Tvillingarnas styrkor
Energi, påhittighet och flexibilitet
Tvillingarnas svagheter
Rastlöshet blandat med ytlighet
Tvillingarnas livsbehov
Att stimuleras intellektuellt
Tvillingarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Tvillingarnas bästa veckodag
Onsdag
Tvillingarnas bästa färg
Grön

Zodiakdata för Tvillingarna

Tidsperiod
22 maj - 21 juni
Latinskt namn
Gemini
Styrande himlakropp
Merkurius
Tvillingarnas element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Tvillingarna

Då är man en Tvilling

Tvillingarnas tecken infaller mellan 22 maj och 21 juni. En tvilling sägs vara kvick, nyfiken och självständig, men också ytlig, impulsiv och kanske stressad. Det som kännetecknar detta stjärntecken är just dubbelnaturen, att samma person kan besitta ganska motsatt egenskaper.

Väldigt social men ibland lite rastlös

Tvillingen är ofta social och har lätt att samtala med andra och att umgås. De kan verka intresserade av vad motparten har att säga men det kan vara en skimär. Innerst inne i och med dubbelnaturen, kan de spela ett spel, visa sig intresserade men egentligen vara ytliga och inte bry sig om vad de får höra. Rastlösheten gör att de ofta söker efter något nytt, något annat, någon annan att prata med och visa intresse för.

Gillar inte långa diskussioner

Det är lätt att uppfatta tvillingen som en person som inte står fast vid beslut och verkar ändra sig när något nytt kommer in på scenen. De diskuterar gärna men ger också upp ganska fort om diskussionen blir för lång.

Läs mer om stjärntecknet Tvillingarna

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Tvillingarna välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Tvillingarna täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Tvillingarna, som bland annat vilka andra stjärntecken Tvillingarna klickar med när det kommer till kärleken samt hur Tvillingarna är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning