Dagens horoskop Tvillingarna idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Tvillingarna Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Tvillingarna. Missa inte dagens turnummer för Tvillingarna lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Tvillingarna idag den 18/12

När det gäller tur så spelar turen idag in då du finner någonting som du tappat bort, och som betyder väldigt mycket för dig. När det gäller relationer kan du idag försöka att samla några gamla vänner för att ha det lite trevligt. Det finns dock en risk för att du blir lite besviken när en vän drar sig ur i sista minuten, som vanligt. När det gäller ditt kärleksliv så de förändringar som du ser hos en viss person, kan du ha lite svårt att acceptera. Ni tycks tyvärr växa ifrån varandra en aning.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Tvillingarna idag den 18/12

När det kommer till din hälsa så är det inte några fel på din energi idag. Du kan dock känna dig något nere, men det håller du helst för dig själv. När det gäller din ekonomi så blir det inte några större överraskningar idag, men det som händer är i alla fall till din fördel. Angående ditt jobb så går arbetet som en dans idag, utan minsta svårigheter. Dock kan det uppstå en liten mindre dispyt med någon av dina arbetskamrater.

Om du vill läsa mer om Tvillingarna kan vi verkligen rekommendera denna bok om Tvillingen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Tvillingarna idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Tvillingarna. För Tvillingarna bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 5

Allmänt om stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingarna som person

Tvillingarnas styrkor
Energi, påhittighet och flexibilitet
Tvillingarnas svagheter
Rastlöshet blandat med ytlighet
Tvillingarnas livsbehov
Att stimuleras intellektuellt
Tvillingarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Tvillingarnas bästa veckodag
Onsdag
Tvillingarnas bästa färg
Grön

Zodiakdata för Tvillingarna

Tidsperiod
22 maj - 21 juni
Latinskt namn
Gemini
Styrande himlakropp
Merkurius
Tvillingarnas element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Tvillingarna

Tvillingarnas tecken infaller mellan 22 maj och 21 juni. En tvilling sägs vara kvick, nyfiken och självständig, men också ytlig, impulsiv och kanske stressad. Det som kännetecknar detta stjärntecken är just dubbelnaturen, att samma person kan besitta ganska motsatt egenskaper.

Tvillingen är ofta social och har lätt att samtala med andra och att umgås. De kan verka intresserade av vad motparten har att säga men det kan vara en skimär. Innerst inne i och med dubbelnaturen, kan de spela ett spel, visa sig intresserade men egentligen vara ytliga och inte bry sig om vad de får höra. Rastlösheten gör att de ofta söker efter något nytt, något annat, någon annan att prata med och visa intresse för.

Det är lätt att uppfatta tvillingen som en person som inte står fast vid beslut och verkar ändra sig när något nytt kommer in på scenen. De diskutera gärna men ger också upp ganska fort om diskussionen blir för lång.