Dagens horoskop Kräftan idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Kräftan idag den 14/10

När det kommer till din tur är dina vinstchanser idag små, men du hade ändå inte tänkt dig ägna dig åt spel så det medför egentligen inte några större bekymmer. När det gäller dina relationer kan dina kontakter med de närmaste idag bli väldigt hastiga, och du kan få svårt att byta mer än bara några enstaka ord med dem. Försök att avsätta en del extra tid för familjen under den närmaste tiden. När det kommer till kärleken fungerar fungerar din tillvaro rent känslomässigt ovanligt bra just nu, och nya relationer bringar lycka till ditt liv. Missa inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Kräftan idag den 14/10

Angående din hälsa bör du se till att nu ge dig själv tid att koppla av. Du jäktar alldeles för mycket och riskerar faktiskt att trötta ut dig. När det gäller din ekonomi så blir det inte några större överraskningar idag, men det som händer är i alla fall till din fördel. När det kommer till ditt arbete kan du idag bli en smula irriterad på att dina arbetskamrater, som inte drar sitt strå till stacken. Du tycker att du får göra det mesta på egen hand.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

8, 9, 13, 23

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag     idag!
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning