Dagens horoskop Kräftan idag den 13 juli 2020

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 13 juli 2020 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Kräftan idag den 13/7

Gällande arbetet så är du just idag av någon anledning väldigt sårbar för kritik, vilket kan leda till en hel del onödiga diskussioner mellan dig och dina arbetskamrater. När det kommer till din ekonomi är detta en lovande tid. Särskilt om du söker efter en ny bostad eller ett nytt jobb har du verkligen vind i seglen. Gällande din hälsa behöver du inte alltid ha full kontroll över ditt kaloriintag. Idag kan du unna dig att slarva lite med både mat och dryck.

Kärlek, Relationer & Tur för Kräftan idag den 13/7

När det kommer till kärlekslivet kan du från och med idag börja att se på din partner med nya ögon. Det är dock inte säkert att du kommer att gilla det du ser, även om du just nu välkomnar förändringen. Vad gäller relationer kommer du att få en chans att visa din sociala sida för människor som tidigare har sett dig som något tystlåten. Detta får ditt självförtroende att förbättras rejält. När det gäller tur så har du en lyckosam händelse i dag att se fram emot, vilket du framför allt har ditt goda omdöme att tacka för. Missa inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 13/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 194 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 5, 15, 41, 43

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag     idag!
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning