Dagens horoskop Kräftan idag den 22 juli 2024

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 22 juli 2024 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Kräftan idag den 22/7

När det kommer till din tur, så situationer som påverkas av tur lyser idag tyvärr med sin frånvaro och du kan därför knappast dra nytta av den goda tur du annars har för tillfället. Gällande relationer finns det en viss person som du helst inte vill möta idag, men du kan komma att bli så illa tvungen att träffa hen. Ni verkar tydligen gilla samma saker, eller? När det kommer till kärleken tycks kärlek i sin allra bästa klädsel komma till dig just nu. Om det är en gammal förälskelse är den inte bara varm utan även spännande. Missa förresten inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Kräftan idag den 22/7

När det gäller din hälsa, så även om du känner dig litet småkrasslig behöver du inte bekymra dig för din hälsa. Snart kommer du att känna dig på topp igen. Gällande din ekonomi bör du just nu vara lite aktsam, ditt något impulsiva sätt kan orsaka en tömd plånbok. Just nu verkar det rätta vara att investera långsiktigt. Gällande jobbet kan stämningen idag vara lite tryckt på arbetet, och du försöker lätta upp den så gott du bara kan. Kamraterna uppskattar verkligen dina initiativ.

Det är roligare att vara två

Om du längtar efter kärleken kanske nätdejting kan vara någonting för dig. På så sätt ges man tillfälle att superenkelt kunna träffa tusentals singlar i sitt närområde. En av våra favoritsajter är Match.com, som är en av de största sajterna i Sverige och helt gratis att bli medlem på. Är du 50+ kan det också vara värt att kolla in Ourtime och 50PlusMatch, två dejtingsajter som är tillägnade singlar över 50 år (och som också är helt gratis att bli medlem på).

Visa att du är en Kräfta

Om du vill uttrycka dig själv och visa att du är en kräfta, är ett vackert smycke rätt väg att gå. Till exempel denna vackert glänsande silverberlock med kräftan som är prydd med glittrande cubik zirkon-stenar. Eller så kan du kolla in här för fler kräftan smycken.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 22/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 203 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 9, 29, 87

Morgondagens horoskop för Kräftan

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Kräftan redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag     idag!
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Läs mer om stjärntecknet Kräftan

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Kräftan välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Kräftan täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Kräftan, som bland annat vilka andra stjärntecken Kräftan klickar med när det kommer till kärleken samt hur Kräftan är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för 50PlusMatch, Elitsinglar, Match.com, Ourtime och PriceRunner