Dagens horoskop Kräftan idag den 6 april 2020

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 6 april 2020 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Kräftan idag den 6/4

Gällande tur så har du faktiskt vinstchans idag. Stjärnorna säger att lotterier kanske kan fungera bra. Gällande dina relationer är du kanske med och arrangerar en fest idag, när en av dina vänner har något stort att fira. När det gäller kärleken så för att ha framgång hos det motsatta könet idag krävs nya grepp och tankegångar. Försök att tänka ut ett nytt sätt som du inte har prövat på förut. Missa inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Kräftan idag den 6/4

När det kommer till din hälsa, så att vara utomhus och sporta tycks passa dig väldigt bra för tillfället. Glöm inte att det är viktigt att ha det trevligt när du motionerar. Gällande ekonomin tycks din talang för affärer nu leda in dig på något nytt. Det kan vara okänd mark, och i så fall bör du ta lärdom av andra. När det kommer till ditt arbete är det här inte någon av dina bättre dagar. Du kommer att få det svårt att hinna slutföra något på den tid du hade tänkt.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 6/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 96 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 2, 9, 22, 44

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag     idag!
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning