Dagens horoskop Kräftan idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Kräftan idag den 25/4

När det kommer till arbetet är du just nu mer kreativ än annars. Kanske kan skapande verksamhet på kvällstid vara någonting. Gällande din ekonomi så tycks den ha gått igenom en dramatisk förändring, och du kommer troligen att bli tvungen att hitta nya vägar att tjäna pengar. Gällande din hälsa har du många järn i elden nu, och riskerar därför överansträngning - stressen kan leda till ohälsa.

Kärlek, Relationer & Tur för Kräftan idag den 25/4

Gällande ditt kärleksliv. En komplimang som kommer under dagen gör att du känner dig mer attraktiv än vad du brukar. Detta kommer att medföra att du med större beslutsamhet kan ta dig an din uppgifter för dagen. När det gäller dina relationer kan en av dina vänner få ett ganska bekymmersamt besked idag. Du bör vara i närheten för att kunna vara ett stöd för din vän. Angående din tur så är dina vinstchanser idag inte de bästa. De pengar du satsar på lotterier är förmodligen helt och hållet bortkastade.

Om du vill läsa mer om Kräftan kan vi verkligen rekommendera denna bok om Kräftan, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Kräftan idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 8, 9, 38

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.