Dagens horoskop Kräftan idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Kräftan idag den 17/2

När det kommer till arbetet, så även om arbetet inte är så roligt i sig, har du i alla fall väldigt trevligt med dina arbetskamrater. Ni kan ha mycket mer gemensamt än du faktiskt anar. Gällande din ekonomi tycks det vara lite si och så med din ekonomi. Pengarna vill inte riktigt räcka till och du har ingen direkt framgång i affärer. Gällande din hälsa mår du som vanligt idag. Det vore faktiskt ganska bra om du började försöka röra på dig lite mer.

Kärlek, Relationer & Tur för Kräftan idag den 17/2

Gällande ditt kärleksliv mår du mycket bra i din kärleksrelation just nu, och det ska mycket till för att få dig att bli ledsen. När det kommer till relationer så bör du inte bli rädd om en bekant brusar upp mot dig idag, och anklagar dig för någonting som du inte har gjort. Misstaget kommer snart att klaras upp till det bättre. När det kommer till tur så idag kan oturen många gånger beskyllas för att ligga bakom misstag som egentligen är dina egna.

Om du vill läsa mer om Kräftan kan vi verkligen rekommendera denna bok om Kräftan, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Kräftan idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 5, 6, 9, 40

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.