Dagens horoskop Kräftan idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Kräftan idag den 18/12

När det gäller din tur bör du inte satsa några stora pengar på spel idag. Visserligen är din tur mestadels ganska bra, men det ser tyvärr också ut som att du får uppleva stunder av otur under dagen. När det kommer till relationer finns det en vän som du inte träffat på länge som kan höra av sig idag. Du tycker att det är ganska roligt, men undrar samtidigt vad personen egentligen vill - finns en baktanke? När det gäller kärleken är den stark idag, vilket gör dig trygg och säker på dig själv. Det kan eventuellt resultera i att du tar ett stort steg framåt om du har en relation.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Kräftan idag den 18/12

När det kommer till hälsa behöver du nog lite extra vila idag, om du har något inplanerat träningspass under dagen idag bör du kanske skjuta lite på det. Angående din ekonomi så att just nu planera budgeten lite bättre skulle inte vara helt fel tänkt. Kanske slipper du då även den obehagliga överraskningen att pengarna helt plötsligt är slut. När det gäller ditt arbetsliv förefaller dagen ha tämligen fördelaktiga utsikter. Kanske ställs du inför ett mycket oväntat problem, där dina tidigare ådragna erfarenheter ger dig vägledning till problemets lösning.

Om du vill läsa mer om Kräftan kan vi verkligen rekommendera denna bok om Kräftan, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Kräftan idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 7, 16, 22, 33

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.