Dagens horoskop Kräftan idag den 22 januari 2020

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 22 januari 2020 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Hälsa, Tur & Ekonomi för Kräftan idag den 22/1

Gällande din hälsa. Du känner dig lite svag idag och är därför inte lika motståndskraftig mot förkylningar som du brukar vara. När det gäller tur, så visserligen har du en liten vinstchans om du köper t.ex. en trisslott idag - men risken att du faktiskt inte vinner någonting alls är minst lika stor. Gällande din ekonomi kan det vara klokt att betala tillbaka några av dina personliga skulder just nu. Missa inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Hälsa, Hälsa & Tur för Kräftan idag den 22/1

Gällande din hälsa kan du känna dig trött idag, och det kan bero på att du inte har ätit rätt. Kompensera genom att äta en lunch med mycket grönsaker så skall du nog känna dig piggare. Gällande din hälsa. Dina matvanor är kanske inte de allra bästa, vilket du även är medveten om. Försök att byta ut en del av de mest onyttiga produkterna mot något grönare och nyttigare, så skall du se vilken skillnad det gör för dig. När det kommer till din tur, så bör du inte ta några risker just nu, turen är inte alls på din sida. Undvik helt och hållet att äventyra din ekonomi.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 22/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 21 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 10

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning