Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Kräftan idag den 27 september 2020

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 27 september 2020 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Kräftan idag den 27/9

När det kommer till ditt arbete kan du lätt jämföra ditt och dina kollegors arbete på ett ganska kritiskt sätt. Försök att undvika att göra detta då det är ett enkelt sätt att starta onödiga konflikter. Gällande din ekonomi bör du just nu vara lite aktsam, ditt något impulsiva sätt kan orsaka en tömd plånbok. Just nu verkar det rätta vara att investera långsiktigt. Gällande din hälsa är den god, och du känner dig särskilt pigg under dagens tidiga timmar.

Kärlek, Relationer & Tur för Kräftan idag den 27/9

Gällande kärlekslivet driver du just nu kanske frågor om din relation något för ihärdigt. Risken är att din partner känner sig inlåst. När det kommer till relationer så kommer du idag att försöka undvika en konfrontation, men den lär ändå duka upp igen förr eller senare. När din tur kommer i fråga så våga idag att ta chansen även där risker är involverade. Det mesta ser faktiskt ut att för närvarande ordentligt gå din väg. Missa förresten inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Match.com och Edarling jättebra ställen att börja leta på. Båda är helt kostnadsfria att bli medlem på, hos Edarling får man dessutom göra ett personlighetstest när man registrerar sig vilket kan hjälpa till med att hitta en bra matchning. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50 och är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 27/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 270 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 5, 38

Morgondagens horoskop för Kräftan

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Kräftan redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Läs mer om stjärntecknet Kräftan

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Kräftan välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Kräftan täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Kräftan, som bland annat vilka andra stjärntecken Kräftan klickar med när det kommer till kärleken samt hur Kräftan är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning