Dagens horoskop Kräftan idag den 19 juni 2019

Stjärntecknet Kräftan Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 19 juni 2019 för stjärntecknet Kräftan. Missa inte dagens turnummer för Kräftan lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Kräftan idag den 19/6

Gällande ditt arbete bör du inte ta på dig mer, eller större, arbetsuppgifter än vad du orkar med just för tillfället. Gällande din ekonomi. Det finns inte några direkta bekymmer när det gäller dina pengar, så du kan gott tänka på andra saker under dagen. När det gäller din hälsa så har du gott om energi men saknar tålamod. Försök att undvika stress idag.

Kärlek, Relationer & Tur för Kräftan idag den 19/6

När det handlar om kärlekslivet så de planer du har tillsamman med en kär vän ser ut att ta en positiv vändning. Du gläds inombords. När det kommer till relationer så bör du inte bli rädd om en bekant brusar upp mot dig idag, och anklagar dig för någonting som du inte har gjort. Misstaget kommer snart att klaras upp till det bättre. När det kommer till tur så präglar en viss tur din dag idag. Dock ser den ut att svika dig en aning när det gäller spel om just pengar. Missa inte dagens turnummer för Kräftan här nedan.

Dagens turnummer för Kräftan idag den 19/6

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Kräftan. För Kräftan bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Månen, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 169 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 6, 8, 47, 53

Allmänt om stjärntecknet Kräftan

Kräftan som person

Kräftans styrkor
Omtänksam, åsiktsfast och trovärdig
Kräftans svagheter
Överkänslighet och ett negativt humör
Kräftans livsbehov
Att få ett harmoniskt familjeliv
Kräftans grundattityd till livet
Ledande
Kräftans bästa veckodag
Måndag
Kräftans bästa färg
Silver

Zodiakdata för Kräftan

Tidsperiod
22 juni - 22 juli
Latinskt namn
Cancer
Styrande himlakropp
Månen
Kräftans element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Kräftan

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Kräfta

Den som är född mellan den 22 juni och den 22 juli är född i kräftans stjärntecken. Kräftans element är vatten. Kräftor beskrivs ofta som beskyddande, sympatiska, lojala och trofasta. Kräftan är stabil och stark i sig själv och tar ofta på sig rollen som beskyddare.

Känslosam och mjuk inombords

Även om kräftan kan verka stark och tuff på utsidan är den mjuk inombords. Kräftan har även en mjuk och känslosam sida. Kräftan kan till och med vara lite för känslig. Tar lätt åt sig, vilket kan påverka dess självförtroende negativt.

Naturlig omhändertagare om andra människor

Kräftan värnar om andra människor och är bra på att tänker efter och visa hänsyn till andra. Kräftan är en känslostyrd varelse och kanske är det just tack vare sitt stora känsloregister och tilltron till sig själv som kräftan är så bra på att hjälpa andra människor. Ofta är kräftan en mycket uppskattad vän som man kan anförtro sig åt.

Dras ofta till vårdyrket

Ofta hittas kräftor bland yrken som rör omvårdnad. Till exempel sjuksköterskor, lärare eller kuratorer.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning