Stjärntecknet Fiskarna - Allt du behöver veta

Stjärntecknet Fiskarna är den del av zodiaken som alla personer som är födda mellan 19 februari till 20 mars hör till. Här i vår stora guide till stjärntecknet Fiskarna kan du läsa allt om Fiskarna. Vi går till exempel igenom i detalj hur en Fisk är som person och vilka andra stjärntecken som Fiskarna passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Du hittar även annan kul fakta kring Fiskarna samt tips om fina smycken som passar de som är Fiskar. Kolla gärna in den utförliga innehållsförteckningen här nedan, den hjälper dig garanterat att hitta det du söker efter gällande Fiskarna. Om du förresten inte visste det sedan tidigare så publicerar vi även dagens horoskop för Fiskarna.

Illustration av stjärntecknet Fiskarna

Illustration av stjärntecknet Fiskarna

Allt om stjärntecknet fiskarna

Fisken är väldigt lyhörd och fantasifull, vilket gör att denne oftast går väldigt bra ihop med olika typer av människor. De är väldigt goda lyssnare och är mycket intresserade av andra människor. Om du går hos ett medium så bör du inte bli förvånad om denne är just fisk. En fisk behöver inte göra mycket för att få andra människor att känna sig bättre, det räcker med att de bara sätter sig ner och lyssnar och säger att de förstår hur de känner. Fisken ses oftast som väldigt attraktiv av andra tecken men det är få som faktiskt klarar av att leva med en fisk. Det beror på att de är väldigt känsliga men också rädda för att visa sina känslor. De spelar ofta en roll i sociala sammanhang och vill inte visa vilka de är på djupet. Om folk blir för närgångna drar de sig gärna undan då de inte känner sig bekväma med att öppna upp sig.

Förvirrade men kreativa

Oftast känns det som fisken lever lite kaotiskt och har oreda i sitt liv. Men på något sätt så får de alltid ihop det till slut. Fisken är väldigt kreativ och det är inte ovanligt att de blir proffs på det de gör, bara de hittar rätt kall. Fisken trivs allra bäst när denne får göra saker själv och denne undviker helst att arbeta i grupp. Att arbeta med andra betyder många intryck som blir svåra att hantera. Däremot har fisken ingenting emot att hjälpa andra om de har någon fråga eller behöver stöd på något sätt. Fisken ser kreativitet som en slags terapi och därför blir de ofta artister, konstnärer eller något liknande.

Den perfekta skådespelaren

Som vi nämnde i början spelar fisken gärna olika roller och gör sig därför utmärkt som skådespelare. Dock är fisken oftast lite blyg och det gäller att komma över scenskräcken. En negativ egenskap med fisken är att denne är väldigt bra på att ljuga eftersom denne kan anta så många olika skepnader. Det kan alltså vara väldigt svårt att läsa av en sådan person.

I kärleksförhållanden så är fisken trogen och kommer göra allt för sin partner i alla lägen. De har ett behov av att leva i förhållanden och kan stanna kvar hos någon som inte är bra för denne, bara för de inte vill vara ensamma. Fisken kan därför också få sitt hjärta krossat men reser sig alltid upp igen. Sann kärlek är ett stort mål i livet.

Bra egenskaper hos Fiskarna

 • Är väldigt beskyddande till sin natur
 • Har en stor dos empati för andra
 • Är väldigt fantasifull
 • Förstående och osjälvisk
 • Väldigt djup och filosofisk
 • Kärleksfull och mycket romantisk
 • Har en stark intuition
 • Är alltid vänlig

Sämre egenskaper hos Fiskarna

 • Kan upplevas som likgiltig
 • Verkar ofta vag och ganska förtegen
 • Lockas lätt av frestelser
 • Upplevs som hemlighetsfull
 • Kan sväva iväg och leva i en drömvärld
 • Har ganska dåligt självförtroende
 • Är relativt opraktisk
 • Blir ganska lätt förvirrad

Snabba fakta om Fiskarna

Tidsperiod
19 februari - 20 mars
Latinskt namn
Pisces
Fiskarnas styrkor
Mental styrka, osjälviskhet och empatiförmåga
Fiskarnas svagheter
Negativt humör och dåligt sällskap
Fiskarnas livsbehov
Få spirituella upplevelser
Fiskarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Fiskarnas bästa kroppsdel
Fötterna
Fiskarnas bästa veckodag
Torsdag
Fiskarnas bästa färg
Blå
Fiskarnas metall
Tenn
Fiskarnas ädelsten
Ametist
Styrande himlakropp
Neptunus & Jupiter
Fiskarnas element
Vatten (negativ - introvert - feminin)
Yrken som passar Fiskarna
Både konstnärliga yrken såsom dansare eller skådespelare och vårdande yrken som t.ex. sjuksköterska eller veterinär

Smycken och presenter till en Fisk

Om du letar efter smycken i guld och silver som passar Fiskarna har vi flera dedikerade sidor för just detta. Om du är ute efter smycken så kan du hitta stjärntecken fiskarna smycke här, eller om det är vanliga presenter så hittar du presenter stjärntecken fiskarna här. Om det istället är en doppresent du letar efter så hittar du flera presenttips för doppresent stjärntecken fiskarna här.

Hur Fiskarna passar med andra stjärntecken

Hur Fiskarna passar med Stenbocken (22/12 - 19/1)

Fiskarna och stenbocken passar varandra som handen i handsken. Allt stenbocken vill är att känna sig trygg och lycklig, vilket fisken svarar på med sin ärlighet och sitt sätt att visa kärleksfullhet. Stenbocken lyfts verkligen upp i fiskens närhet, och fisken älskar att kunna vara den person som lyfter upp stenbocken. I sänghalmen vill fisken väldigt gärna ta kommandot efter känslan av att ha lyft upp en annan person till sådana höjder, vilket stenbocken accepterar och tillåter. Både på kort och lång sikt är ett förhållande mellan fiskarna och stenbocken en oerhört lyckad historia, och leder inte sällan till livslång kärlek.

Kärleksindex: 10/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hur Fiskarna passar med Vattumannen (20/1 - 18/2)

Även om man skulle kunna tro att vattumannen och fiskarna passar väldigt bra ihop, så kan det ofta uppstå problem mellan dessa två. Eftersom de båda passar oerhört bra tillsammans rent intimitetsmässigt innanför stängda dörrar, så blir vattumannens oerhörda frihetslängtan för mycket för fiskarna. Fisken nästan kräver att vattumannen ständigt skall visa sin kärlek, vilket gör att vattumannen kan känna sig kvävd i förhållandet. Det brukar ofta vara svårt för de båda att ta sig över denna ganska stora kulle, varför ett längre förhållande mellan en fisk och en vattuman sällan fungerar i det långa loppet. Kortare romanser kan dock bli riktigt trevliga.

Kärleksindex: 5/10

❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Fiskarna

Vid en första anblick passar fiskarna oerhört bra ihop, det klickar på en gång och den första tidens förälskelse kan bli hur otrolig och vild som helst. De båda är väldigt duktiga på att lyssna på varandras respektive behov, och väldigt fantasifulla när det kommer till att uppfylla dem. Problemen uppstår dock en bit längre fram i förhållandet, när de båda inser att förhållandet på ett sätt har stagnerat. Fiskarna är av naturen inte särskilt dominant, och när två icke-dominanta personer förs samman blir initiativtagandet lidande. Fiskarna passar bäst ihop för en kortare romans, men kommer tyvärr att ha svårt för att hålla ett längre förhållande vid liv.

Kärleksindex: 5/10

❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Väduren (21/3 - 19/4)

Fiskarna och väduren är en väldigt lyckad matching när det kommer till kärlek, både när det handlar om kortvariga romanser och när det handlar om långa förhållanden. Väduren är som bekant väldigt framåt när det kommer till sängkammaren, detta kompletteras på ett ypperligt sätt av fiskarnas livliga fantasi. Fiskarna är vanligtvis väldigt blyg och timid, men väduren kan verkligen locka fram den djuriska sidan. Detta får även effekter i samspelet med andra människor, de har en förmåga att lyfta varandra på ett sätt som få andra har möjlighet att göra.

Kärleksindex: 9/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍

Hur Fiskarna passar med Oxen (20/4 - 21/5)

Här finns verkligen potential. Även om en oxe initialt kan tycka att en fisk är lite svårhanterlig, i form av att den ofta är väldigt känslosam och har ett hett temperament, är oxen väldigt envis och har ingenting emot att bearbeta fiskarnas temperament. Detta i kombination med oxens uthållighet och intresse för intimitet, samt fiskarnas livliga fantasi, finns verkligen utrymme för en passionerad kärlekshistoria att ta sitt första språng. Detta kan antingen leda till en väldigt het affär, men även till ett livslångt förhållande då den initiala kontakten som byggs upp är väldigt stark och rigid.

Kärleksindex: 9/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍

Hur Fiskarna passar med Tvillingarna (22/5 - 21/6)

Tvillingen har ibland lite svårt att hantera fiskarna som kan te sig väldigt känslosam. Fiskarna har en tendens att känna sig sårad och förbisedd, framför allt på grund av tvillingens nyfikenhet och öppenhet inför andra människor. Tvillingen lever ofta för här och nu i stunden, vilket är någonting som gör att fiskarna kan känna sig misstänksam. Även om ett förhållande kan se lovande ut på kort sikt då de har en ganska matchande intim energi, så brukar det i det långa loppet sällan fungera mellan de båda.

Kärleksindex: 5/10

❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Kräftan (22/6 - 22/7)

Eftersom både fiskarna och kräftan är väldigt kärleksfulla och känslosamma av sig, samt söker tillgivenhet, kan de bygga upp gemensamma trygghetskänslor. Som en konsekvens av detta kan deras känslor av samhörighet växa likt en tussilago under vårsolen, och ett mycket fint band kan börja byggas. Kräftan kan ibland vara lite pryd, men tack vare det band som de ofta bygger ganska snabbt gör det ingenting att fiskarnas behov av intimitet styr. Konflikter brukar sällan vara ett problem mellan de båda, och ett längre förhållande har goda utsikter att lyckas.

Kärleksindex: 8/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Lejonet (23/7 - 22/8)

Till en början kan lejonet och fiskarna ha en riktigt eldig och het inledande relation, men förhållanden mellan lejon och fiskar brukar oftast sluta i missunsamhet och osämja. Detta då både fiskarna och lejonet gärna vill överösas av kärlek, men tillsammans med varandra har väldigt svårt för att ge detsamma tillbaka. Som resultat förblir kärleken osagd, och ingen vet egentligen hur den andra verkligen känner. På sikt är det sällan ett förhållande mellan ett lejon och en fisk lyckas.

Kärleksindex: 3/10

❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Jungfrun (23/8 - 22/9)

Fiskarna och jungfrun är på många sätt varandras motpol när det kommer till kärlek och relationer. Fiskarna är enormt lustfylld och ser kärleken och samlivet som en grundbult i ett förhållande, medan jungfrun ser till tryggheten och den intellektuella stiumlansen. När fiskarna närmar sig jungfrun på sitt passionerade sätt blir det lätt så att jungfrun ryggar bort och snarare blir avskräkt än tänd. Och även om jungfrun släpper sina tyglar så brukar en romans mellan en fisk och en jungfru sällan bli särskilt långlivad.

Kärleksindex: 3/10

❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen och fiskarna är ett sådant typ av par där ingenting verkar fungera riktigt som det skall. Fiskarna behöver ofta någon som tar initiativet och leder, vilket är någonting som en våg sällan kan leva upp till. Ofta resulterar deras åsikter kring varandras inställning kring t.ex. intressen, vänner och självständighet i bråk, och att man börjar klanka ner på varandra snarare än att lyfta varandra. Kombinationen våg och fisk brukar sällan vara en bra kombination för såväl kortvariga som långvariga romanser.

Kärleksindex: 3/10

❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Fiskarna passar med Skorpionen (23/10 - 22/11)

Mellan skorpionen och fiskarna finns verkligen möjlighet till livslång kärlek, det slår formligen gnistor om de båda när de är tillsammans. Fiskarnas fantasifullhet kompletteras oerhört bra av skorpionens passion och uthållighet, samtidigt som skorpionens vilja att ta kommandot verkligen uppskattas av fiskarnas timida försynthet. Det att skorpionen är svartsjuk och på sätt och vis något fixerad vid att kontrollera sin partner ser även fiskarna som ett ömhetstecken och ett bevis på skorpionens kärlek. Förutsättningarna för att både en kortare romans och en längre romans skall bli fantastisk är oerhört stor, det är inte heller ovanligt att kortare romanser ofrivilligt förvandlas till livslång kärlek mellan de båda.

Kärleksindex: 10/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hur Fiskarna passar med Skytten (23/11 - 21/12)

Kombinationen skytt och en fisk brukar i princip alltid sluta på ett negativt sätt. Skytten är alltid sugen på äventyr och vill uppleva allt som går att uppleva, medan fisken inte vill annat än att skytten skall lugna ner sig och låta sig bli tämjd. Fisken vill så gärna känna sig trygg, medan skytten allt som oftast känner sig oerhört kvävd av den klängiga fisken. Varken en kortare romans eller ett längre förhållande brukar fungera mellan skytten och fisken.

Kärleksindex: 2/10

❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning