Dagens horoskop Oxen idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Oxen idag den 14/10

När det kommer till tur är det mycket troligt att turen kan komma att få en väldigt stor betydelse idag. Situationen skulle faktiskt annars ha sett helt annorlunda ut. När det gäller relationer är det nu rätt tid att skriva eventuella smågriniga brev. När det kommer till kärlek så kan det på morgonen tyvärr kännas lite hopplöst just nu. Detta kommer dock att lösa sig under dagen, som kommer att få en riktigt fin avslutning. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Oxen idag den 14/10

När det kommer till din hälsa, så om du lugnar ditt tempo lite kommer du att må mycket bättre. Du kommer att njuta att som omväxling helt enkelt inte göra någonting. Gällande din ekonomi tycks det vara lite si och så med din ekonomi. Pengarna vill inte riktigt räcka till och du har ingen direkt framgång i affärer. När det gäller arbetet så kanske du ser fram emot lite ledighet, men försök att först städa undan det som du har liggandes.

Dagens turnummer för Oxen idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 6, 10, 48

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakroppOxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning