Dagens horoskop Oxen idag den 12 december 2019

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 12 december 2019 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Hälsa, Tur & Relationer för Oxen idag den 12/12

Gällande din hälsa så lönar det sig att motionera just nu, du kan med mycket enkla medel förbättra både form och resultat. När det gäller din tur är den kanske på väg att vändas till det bättre, men det är faktiskt inte säkert att du ens märker någon skillnad just idag. När det kommer till relationer så bör du inte bli rädd om en bekant brusar upp mot dig idag, och anklagar dig för någonting som du inte har gjort. Misstaget kommer snart att klaras upp till det bättre. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Kärlek, Relationer & Relationer för Oxen idag den 12/12

Gällande ditt kärleksliv kan du råka ut för en liten besvikelse idag. Detta blir kanske särskilt påtagligt om dagen händelsevis innehåller en tillställning som du har höga förväntningar på hur den skall vara. Vad gäller relationer kommer du att få en chans att visa din sociala sida för människor som tidigare har sett dig som något tystlåten. Detta får ditt självförtroende att förbättras rejält. När det kommer till relationer, så en person du känner mycket väl har just nu en hel del problem. Ge vännen så mycket stöd och hjälp du kan, så skall du se att hen mår bättre.

Dagens turnummer för Oxen idag den 12/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 345 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 24, 39

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakroppOxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning