Dagens horoskop Oxen idag den 19 juni 2019

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 19 juni 2019 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Oxen idag den 19/6

När det kommer till jobbet rullar arbetet på som det brukar, idag händer inget speciellt utöver det vanliga. Du trivs riktigt bra med dina arbetsuppgifter och dina trevliga kollegor. När det kommer till ekonomi så bör du inte lånta någon lura dig på pengar idag, men tänk också på att inte lura dig själv genom att köpa någonting onödigt. När det kommer till din hälsa, så trots att du känner dig frisk skadar det inte om du ser över dina matvanor en aning.

Kärlek, Relationer & Tur för Oxen idag den 19/6

Gällande kärleken får du ett intressant besök idag, och ett litet misstag kan lätt klaras upp. En kärleksaffär har möjlighet att löpa smärtfritt fram. Gällande relationer bör du vara försiktig med vad du lovar. Idag är det extra viktigt att du håller dina löften. Gällande tur kan du ha turen att vinna en fin vinst om du lyckas hitta rätt vinstlott. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Dagens turnummer för Oxen idag den 19/6

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 169 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

7, 10, 39

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakroppOxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning