Dagens horoskop Oxen idag den 9 augusti 2020

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 9 augusti 2020 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Oxen idag den 9/8

Gällande ditt arbete har du än så länge varit befriad från den värsta stressen på jobbet. Idag kan dock arbetsuppgifterna hopa sig en del och dagen blir därför mer arbetsam än vad du hade hoppats på från början. Gällande din ekonomi ger den dig inte några problem för tillfället, du kan gott kosta på dig någonting extra. När det kommer till din hälsa tycks du orka nästan hur mycket som helst just nu. Med det beror nog mest på din karaktärsstyrka, än på att du har energi over.

Kärlek, Relationer & Tur för Oxen idag den 9/8

Gällande kärleken kan en gammal kärlek åter dyka upp i ditt liv under kvällen, men det gör dig tyvärr knappast glad att återse hen. När det handlar om relationer gillar du noggrannhet, men dina vänner tycker att du är lite väl petig. Din envishet gnager en del på kompissämjan. Gällande din tur kan den komma att ändras under dagens lopp. Du kan tyckas vara drabbad av riktig rejäl otur de tidiga timmarna, men framåt kvällen kommer turen att vända och komma tillbaka. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Dagens turnummer för Oxen idag den 9/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 221 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 6

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning