Dagens horoskop Oxen idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Oxen idag den 25/4

När det kommer till ditt arbete så kommer en situation att uppstå under dagen som får dig att uppskatta din arbetsplats mer än vad du tidigare gjort. Du känner dig återigen värdefull. Gällande din ekonomi. Att vara ekonomisk kanske inte är din starka sida just idag, men det verkar ändå som att du idag kan lyckas med att stå kvar på plus - och det är ju faktiskt ett ganska stort framsteg. Gällande din hälsa behöver du inte alltid ha full kontroll över ditt kaloriintag. Idag kan du unna dig att slarva lite med både mat och dryck.

Kärlek, Relationer & Tur för Oxen idag den 25/4

När det gäller kärleken så är kärlekens vägar outgrundliga. En kär gammal vän dyker upp, där du minst väntat dig att hen skulle göra det, och tecknen spår en nytändning av någonting.. När det kommer till relationer blir du upprörd över någonting under dagen, och du gör absolut rätt när du visar att du är kritisk. Ditt sätt att uppträda faller i god jord hos övriga närvarande. Gällande din tur idag så spelar den ingen större roll i dagens händelseutveckling för dig. Det är snarare hårt arbete som kommer att få dig att nå dina mål.

Om du vill läsa mer om Oxen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Oxen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Oxen idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 10

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.