Dagens horoskop Oxen idag den 25 februari 2020

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 25 februari 2020 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Oxen idag den 25/2

När det handlar om arbetet så finns det stora möjligheter att du idag får klart en uppgift som du har slitit med under en längre tid. Du känner dig väldigt belåten över resultatet. När det handlar om din ekonomi så i materiella sammanhang tycks du ha framgång, och det kan dyka upp en del oväntade inkomster. Men, du samlar tyvärr också några extrautgifter på hög. När det gäller din hälsa känner du dig kanske ovanligt frisk och stark i dag. Din hälsa förefaller omöjlig att bräcka. Det måste till yttre påverkan för att rubba dig.

Kärlek, Relationer & Tur för Oxen idag den 25/2

Gällande kärlekslivet glädjer du dig just nu åt att relationen till en gammal flamma åter verkar ha blivit normal. Det kan även vara så att en yngre person, eventuellt en skorpion, kommer att visa dig stor omtänksamhet. När det kommer till relationer tycks du jobba för en förändring i något sammanhang, men ställ inte högre krav på andra än vad du ställer på dig själv. Angående din tur har du haft tur en längre tid, men kan nu komma i en litet sämre period. Vissa enskilda dagar under den sämre perioden kan dock bjuda på lite större tur. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Dagens turnummer för Oxen idag den 25/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 55 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 3, 8, 34, 89

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning