Innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com, Ourtime och Jewelrybox.se

Dagens horoskop Oxen idag den 18 januari 2021

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 18 januari 2021 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Oxen idag den 18/1

När det kommer till tur så kan egna initiativ löna sig, detta för att du har turen med dig idag. När det gäller relationer kan det idag uppstå en tvist mellan två av dina vänner, som du gör bäst i att hålla dig utanför. Du har helt enkelt inte den kunskap som behövs för att lägga dig i. Gälland ekärleken bör du vara mycket aktsam om den kärlek du faktiskt har. Irritationsmoment kan lätt uppstå, och du kan få svårt att parera dem under eftermiddagen. Missa förresten inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Oxen idag den 18/1

Gällande din hälsa känner du dig idag ovanligt pigg, och har stor lust till att motionera. Detta är någonting som din kropp verkligen är i behov av. När det kommer till din ekonomi så är snabba investeringar någonting som kan ge framgång, men också slå fel. Riskera inte dina pengar om du inte samtidigt kan avvara dem. Gällande arbetet kan olika händelser under dagen få dagen att kännas något sönderryckt. Det ser dock ut som att du hinner med det mesta ändå.

Det är roligare att vara två

Om du längtar efter kärleken kanske nätdejting kan vara någonting för dig. På så sätt ges man tillfälle att superenkelt kunna träffa tusentals singlar i sitt närområde. En av våra favoritsajter är Match.com, som är en av de största sajterna i Sverige och helt gratis att bli medlem på.

Är du 50+ kan det också vara värt att kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50 år (och som också är helt gratis att bli medlem på).

Visa att du är en Oxe

Glänsande berlock OxenOm du vill uttrycka dig själv och visa att du är en oxe, är ett vackert smycke rätt väg att gå. Till exempel denna vackert glänsande silverberlock med oxen som är prydd med glittrande cubik zirkon-stenar, som är mycket prisvärd (kostar bara 399 kr och frakten är gratis). Eller så kan du kolla in här för fler oxen smycken.

Dagens turnummer för Oxen idag den 18/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 17 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 5, 23, 47, 72

Morgondagens horoskop för Oxen

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Oxen redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Läs mer om stjärntecknet Oxen

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Oxen välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Oxen täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Oxen, som bland annat vilka andra stjärntecken Oxen klickar med när det kommer till kärleken samt hur Oxen är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning