Dagens horoskop Oxen idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Oxen idag den 18/12

När det kommer till tur ser det ut som att din turfärg för dagen är röd och om du spelar är det nog den färgen som du skall satsa på. Gällande relationer tycker du att en av dina vänner aldrig bidrar med någonting, detta irriterar dig oerhört mycket - särskilt just idag. När det handlar om kärleken är du idag inte alls upplagd för romantik eller något mysigt på tu man hand. Du föredrar istället att faktiskt bara ägna dig åt dig själv.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Oxen idag den 18/12

När det kommer till din hälsa skulle en liten tupplur passa dig bra idag. En del kvällsaktiviteter kan kräva en del extra koncentration. Gällande din ekonomi så är inte allt som glimmar guld. Du bör syna eventuella anbud du får idag oerhört noga, någonting fuffens är på gång. När det kommer till ditt arbete ser det ut som om det inte kommer att hända något särskilt på jobbet idag. Allting flyter på som vanligt, och du kan till och med känna dig riktigt nöjd.

Om du vill läsa mer om Oxen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Oxen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Oxen idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 7, 25, 42, 44

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.