Dagens horoskop Oxen idag den 19 januari 2020

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 19 januari 2020 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Relationer, Arbete & Ekonomi för Oxen idag den 19/1

Gällande relationer kan en person i din närhet vara lite för dominant under dagen idag. Detta kan komma att leda till en ganska otäck dispyt mellan er. När det kommer till din arbetssituation så verkar mycket av det som oroar dig för gå mycket lättare än du trott, du går troligtvis stärkt ur situationen. Angående din Ekonomi så tvingas du kanske att göra en hel del avkall på inköpen som du hade planerat idag, det gör dig mycket irriterad.

Relationer, Hälsa & Arbete för Oxen idag den 19/1

När det kommer till relationer så kan en relation med en närstående komma att få sig en liten törn under eftermiddagen. Men ni är båda kloka människor och kommer att reda upp situationen. Gällande din hälsa. Om du har varit krasslig en tid skall du se att du nog blir piggare idag. En promenad kan göra dig gott. Gällande ditt arbete, så om du är ledig från arbetet idag kan du känna dig väldigt rastlös. Det är nästan så att du hela tiden längtar tillbaka till arbetet, eftersom du trivs så bra där. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Dagens turnummer för Oxen idag den 19/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 18 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 9, 19, 28

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning