Dagens horoskop Oxen idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Oxen idag den 17/2

När det gäller ditt arbetet så spår tecknen en oväntad händelse på arbetet idag. Det kan vara någonting som har antingen positiva eller negativa förtecken. Gällande din ekonomi så blir du ideligen besviken när det kommer till ekonomiska frågor, men på andra områden kan du se en annan och positivare utveckling. När det kommer till din hälsa så bör du under dagen vara lite försiktig. Om du har någon bekant som nyligen har blivit sjuk bör du undvika att träffa denna person, det är troligen smittsamt.

Kärlek, Relationer & Tur för Oxen idag den 17/2

Gällande kärleken så ser det idag inte ut att bli någon romantik, istället gör sig den gråa vardagen påmind genom lite mindre gnabb. Angående relationer kanske din familj inte har fått den uppmärksamheten den förtjänar den sista tiden. Idag är därför en bra dag att ta igen det som har gått förlorat. När det kommer till tur så kan det dyka upp en eller två situationer som får dig att tvivla på din tur idag. Din chans till en vinst på spel är dock högre än vanligt.

Om du vill läsa mer om Oxen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Oxen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Oxen idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

7, 9, 11, 35, 40

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.