Dagens horoskop Oxen idag den 28 mars 2020

Stjärntecknet Oxen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag lördagen den 28 mars 2020 för stjärntecknet Oxen. Missa inte dagens turnummer för Oxen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Oxen idag den 28/3

Gällande tur så har du faktiskt vinstchans idag. Stjärnorna säger att lotterier kanske kan fungera bra. Gällande dina relationer vet du nog hur du skall lägga upp en hållbar strategi inför dina vänner, men du kan inte riktigt lura dig själv. När det kommer till kärleken går dagen i huvudsak i ljusa färger när det gäller kärleken. Bristen på spännande händelser kan dock tyvärr göra dig lite mer än måttligt uttråkad. Missa inte dagens turnummer för Oxen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Oxen idag den 28/3

Gällande hälsan lever du just nu ett behagligt liv och behöver därför inte heller bekymra dig nämnvärt om din hälsa just idag. När det kommer till din ekonomi bör du inte ingå i några långvariga förbund där pengar är inblandade. De negativa konsekvenser som följer syns inte direkt utan visar sig framför allt på längre sikt. Gällande arbetet har dagen sin stilla lunk, och du får tid att göra färdigt de flesta av dina arbetsuppgifter. Det enda som riskerar att hindra dig från att hålla din planering är att fastna i dagdrömmeri.

Dagens turnummer för Oxen idag den 28/3

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Oxen. För Oxen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det lördag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 87 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 9

Allmänt om stjärntecknet Oxen

Oxen som person

Oxens styrkor
Lojalitet, uthållighet och tålmodighet
Oxens svagheter
Envishet och överbeskyddandebeteende
Oxens livsbehov
Att känna sig bekväm rent materiellt
Oxens grundattityd till livet
Fast
Oxens bästa veckodag
Fredag
Oxens bästa färg
Rosa

Zodiakdata för Oxen

Tidsperiod
20 april - 21 maj
Latinskt namn
Taurus
Styrande himlakropp
Venus
Oxens element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Oxen

Då är man en Oxe

Om du är född mellan den 20 april och den 21 maj är du född i oxens stjärntecken. Oxens element är jord vilket passar bra med oxens egenskaper. En person som är född i oxens stjärntecken beskrivs som en lugn, trygg och stadig person med en praktisk förmåga.

Är ofta realistisk och praktisk

Oxen är individualistiskt lagd med en förmåga att kunna se realistiskt på saker och ting och konkretisera problem som dyker upp. Oxen är praktisk och får därmed saker gjorda. De uppgifter oxen tar sig för slutför den också. Detta är något som uppskattas av omgivningen.

Kärleksfull och trygghetssökande

Oxen är tålmodig, lojal och kärleksfull. En sådan person är ofta bra på att ge trygghet åt andra människor. Men man får inte glömma att oxen också behöver trygghet och stabilitet. Regelbundenhet är något som oxen föredrar.

Ofta kreativt lagd

Oxen hittas ofta bland konstnärliga och kreativa yrkesgrupper. Som till exempel målare, konstnär, snickare eller trädgårdsmästare. Oxarna eftersträvar en stabil tillvaro med fast mark under fötterna.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning