Dagens horoskop Lejonet idag den 13 juli 2020

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 13 juli 2020 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Lejonet idag den 13/7

När det gäller arbetet så att behöva arbeta idag kan kännas väldigt väldigt tungt. Men det blir en behaglig dag ändå, och tanken på en kommande ledighet lättar upp stämningen. När det kommer till din ekonomi så även om det kan se lite mörkt ut för din ekonomi verkar bli ljusare under dagen. Det betyder att du nog kanske kan tänka lite på andra saker än bara pengar idag. Gällande din hälsa så bör du inte låta ren lathet hindra dig från att motionera idag. Efteråt kommer du garanterat att känna dig frisk som en nötkärna och lika viril som en kanin.

Kärlek, Relationer & Tur för Lejonet idag den 13/7

När det kommer till kärleken så kan det idag vara så att en varm hand döljer ett kallt hjärta. Men om du tacklar dagen medveten om detta så kan du slippa att bli besviken. Angående relationer kanske din familj inte har fått den uppmärksamheten den förtjänar den sista tiden. Idag är därför en bra dag att ta igen det som har gått förlorat. När det gäller din tur-nivå behöver du satsa djärvare om det skall ge utdelning. Spelvinst eller annan framgång väntar, men var försiktig. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 13/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 194 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 5, 6

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning