Dagens horoskop Lejonet idag den 22 september 2019

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 22 september 2019för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Lejonet idag den 22/9

När det gäller din tur bör du inte satsa några stora pengar på spel idag. Visserligen är din tur mestadels ganska bra, men det ser tyvärr också ut som att du får uppleva stunder av otur under dagen. Angående dina relationer kan du idag uppfattas som lite snobbig, men du är helt enkelt bara väldigt väldigt upptagen för tillfället. När det kommer till kärlek blir detta en mer eller mindre händelsefattig dag. Visst kan en liten flirt uppstå, men det kommer tyvärr inte att leda till någonting långvarigt. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Lejonet idag den 22/9

När det handlar om din hälsa, så om du inte redan nu tränar regelbundet så borde du börja försiktigt så att du kommer i bättre form. När det kommer till din ekonomi verkar det som om dagen är ekonomiskt gynnsam. Om du hade funderat på att investera pengar är det kanske rätt tillfälle idag. Angående ditt arbete behöver en viktig fråga nu diskuteras med andra, trots att du känner att du får mer uträttat på egen hand.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 22/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 264 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag     idag!
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning