Denna sida innehåller annonslänkar till Bokus

Dagens horoskop Lejonet idag den 24 maj 2019

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 24 maj 2019 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Lejonet idag den 24/5

Gällande din tur är du idag särskilt lyckosam när det gäller kortspel. Du verkar få precis de rätta korten, hela tiden när du behöver dem. När det kommer till relationer så bör du inte bli rädd om en bekant brusar upp mot dig idag, och anklagar dig för någonting som du inte har gjort. Misstaget kommer snart att klaras upp till det bättre. Gällande kärlekslivet betyder kärleken mer än något annat för dig just nu. Du är passionerat förälskad, och det vet du. Lite längre ned på sidan hittar du dagens turnummer för Lejonet.

Missa inte våra boktips om Astrologi och Horoskop och Presentböcker Stjärntecken.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Lejonet idag den 24/5

Angående din hälsa kommer den närmaste tiden att bli ovanligt besvärsfri. Tidigare perioder där småkrämpor har yttrat sig har du hanterat med ovanligt gott humör. När det gäller din ekonomi, så om du kastar dig in i nya affärer just nu väntar tyvärr bakslag. Men om du är försiktig kommer din ekonomi att må bättre. Gällande ditt arbete bör du inte ta på dig mer, eller större, arbetsuppgifter än vad du orkar med just för tillfället.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 24/5

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 143 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 5

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.