Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Lejonet idag den 27 september 2020

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 27 september 2020 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Lejonet idag den 27/9

När det gäller ditt arbete tycks någonting distrahera dig just nu. Vad du egentligen behöver är bara lite arbetsro. Gällande din ekonomi skulle du gärna vilja vara ekonomiskt oberoende, men idag kan du tyvärr tvingas att be någon om att få låna pengar. När det kommer till din hälsa bör du kanske unna dig lite välbehövlig vila idag, och inte oroa dig så mycket för hälsan.

Kärlek, Relationer & Tur för Lejonet idag den 27/9

Angående ditt kärleksliv går kvällen i kärlekens färg, och det förtjänar du då dagen i övrigt kan bli ganska stormig. Försök att njuta av detta unika tillfälle och undvik att tänka alldeles för mycket på morgondagen. När det gäller relationer vill kanske vänner och bekanta ha dig med på en mängd olika events idag. Ibland kan det bli lite för mycket. Du gör bäst i att avböja och ägna dig åt dig själv idag, du behöver lugn och ro. När det kommer till din tur bör du idag inte döma något på förhand. Det som ser ut att vara otur kan helt enkelt komma att visa sig vara en riktig riktig tur. Missa förresten inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Match.com och Edarling jättebra ställen att börja leta på. Båda är helt kostnadsfria att bli medlem på, hos Edarling får man dessutom göra ett personlighetstest när man registrerar sig vilket kan hjälpa till med att hitta en bra matchning. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50 och är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 27/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 270 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 49

Morgondagens horoskop för Lejonet

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Lejonet redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag     idag!
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Läs mer om stjärntecknet Lejonet

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Lejonet välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Lejonet täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Lejonet, som bland annat vilka andra stjärntecken Lejonet klickar med när det kommer till kärleken samt hur Lejonet är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning