Dagens horoskop Lejonet idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Lejonet idag den 17/2

Angående ditt arbetet tycks du idag få fart på arbetet och det verkar som att du hinner bli färdig med allt i tid. Därefter kan dock en lugnare period vänta. När det kommer till din ekonomi så om någon frågar dig om ett mindre lån idag bör du inte ens tveka. Du kommer troligen att få tillbaka pengarna på utsatt tid och dessutom med ränta. Angående din hälsa så på morgonen kan du känna dig något krasslig, men framåt eftermiddagen verkar symtomen vara som bortblåsta. Då kommer du också att få energin tillbaka.

Kärlek, Relationer & Tur för Lejonet idag den 17/2

Gällande ditt kärleksliv. Du måste våga prova på nya saker för att hålla lågan vid liv och brinnande i ett förhållande. Var lite kreativ och utnyttja din inneboende fantasi. Gällande relationer finns det kanske personer som har andra planer för din del i det hela, än vad du själv tänkt dig att ha. Det slutar nog med att det blir du som får backa. När det kommer till din tur kan du idag finna något som du har letat efter länge. Denna sak är väldigt värdefull för dig, åtminstone emotionellt.

Om du vill läsa mer om Lejonet kan vi verkligen rekommendera denna bok om Lejonet, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Lejonet idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 10, 39

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag     idag!
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.