Dagens horoskop Lejonet idag den 15 november 2019

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 15 november 2019för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Lejonet idag den 15/11

Gällande ditt arbete känns arbetsuppgifterna utmanande, vilket är någonting du egentligen gillar. Du kommer att få en chans att visa dina arbetskamrater vad du egentligen går för. När det gäller din ekonomi så blir det inte några större överraskningar idag, men det som händer är i alla fall till din fördel. När det kommer till din hälsa har du en tendens att ta i lite för hårt. Glöm inte att värma upp ordentligt om du skall träna på gymmet eller arbeta med tunga lyft eller liknande.

Kärlek, Relationer & Tur för Lejonet idag den 15/11

Angående kärleken så idag verkar det som att det kan hända något på din kärleksfront. Men hoppas bara inte på för mycket, risken är att du då kanske blir besviken. Gällande dina relationer hittar du troligen ett nytt sätt att dämpa stormiga känslor, när du nu närmar dig att lösa vissa problem på ett nytt sätt. När det gäller din tur kanske en djärvare satsning skulle kunna betala sig. Just nu är du dock lite väl försiktig. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 15/11

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 318 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 7, 20, 21, 49

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning