Dagens horoskop Lejonet idag den 23 juli 2019

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 23 juli 2019 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Lejonet idag den 23/7

När det kommer till ditt arbete kan du få mer gjort idag än vad du haft förhoppningar om. Detta kan kanske bidra till en del avlastning de närmaste dagarna. När det kommer till din ekonomi finns ett inköp idag som kan ge mer besvikelse än glädje. Sök noga efter de dolda felen hos det du köper. När det gäller din hälsa blir den varken negativt eller positivt påverkad idag. Du tycks känna dig precis som du brukar.

Kärlek, Relationer & Tur för Lejonet idag den 23/7

Gällande kärleken kan du sakna någon att hålla om idag, så pass mycket att du nöjer dig med första bästa. Senare kommer du dock att ångra det inträffade. Gällande relationer kan en person i din närhet vara lite för dominant under dagen idag. Detta kan komma att leda till en ganska otäck dispyt mellan er. När det gäller tur är det låga nummer som gäller idag, om du vill vara något så när lyckosam i spel. När det kommer till färger är ljusare färger bättre än mörka. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 23/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 203 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 9, 16, 30

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning