Dagens horoskop Lejonet idag den 22 januari 2020

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 22 januari 2020 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Kärlek, Arbete & Ekonomi för Lejonet idag den 22/1

När det gäller ditt kärleksliv så kanske du kväver en viss impuls idag, men känslan av äventyr kan fortfarande ligga kvar. Du måste själv bestämma om det är värt att ta risken. Gällande ditt arbetsliv. Ett glatt humör krävs av dig för att klara dagens uppgifter. Tänk på att efter regn kommer alltid solsken. Gällande din ekonomi så går den trögt just nu. En del förbättringar som du har hoppats på verkar dröja, och de små utgifterna börjar hopa sig. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Relationer, Kärlek & Hälsa för Lejonet idag den 22/1

Gällande relationer kan det just nu kännas som att du kör i gamla hjulspår. Du kanske kan prova att göra någonting som du inte har provat tidigare? När det kommer till kärlekslivet så känner du kanske att du inte är så särskilt bra på att utrycka dina känslor. Förklara detta för din partner idag, så kommer du att få ett positivt gensvar. Gällande din hälsa så går hälsan och att känna sig omtyckt hand i hand idag. Försök att vara extra trevlig och öppen mot de i din närhet så kommer du troligtvis att bli mer omtyckt själv.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 22/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 21 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

7, 8, 15, 29

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning