Dagens horoskop Lejonet idag den 6 april 2020

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 6 april 2020 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Lejonet idag den 6/4

När det gäller din tur, så för den som vågar ta risker med pengar väntar en ganska lyckosam vecka. Sikta bara inte för allt för högt. När det kommer till relationer tycks du jobba för en förändring i något sammanhang, men ställ inte högre krav på andra än vad du ställer på dig själv. Gällande kärleken har du ett visst trygghetsbehov idag, viket gör att du känner obehag när det kommer till separationer. Även om det bara handlar om tillfälliga separationer. Missa inte dagens turnummer för Lejonet här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Lejonet idag den 6/4

När det kommer till din hälsa, så att vara utomhus och sporta tycks passa dig väldigt bra för tillfället. Glöm inte att det är viktigt att ha det trevligt när du motionerar. Gällande din ekonomi så bör du ta reda på om du just nu verkligen har råd med resan som lockar. Gällande ditt arbete, så om du är ledig från arbetet idag kan du känna dig väldigt rastlös. Det är nästan så att du hela tiden längtar tillbaka till arbetet, eftersom du trivs så bra där.

Dagens turnummer för Lejonet idag den 6/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 96 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 2, 9, 21

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Då är man ett Lejon

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Älskar uppmärksamhet

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Är viljestark och kan ryta ifrån

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Omtänksam och trofast

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning