Dagens horoskop Lejonet idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Lejonet Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Lejonet. Missa inte dagens turnummer för Lejonet lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Lejonet idag den 18/12

När det gäller tur så kan du idag styr händelserna åt det håll du vill. Du bör inte lämna någonting åt slumpen även om du i dag har en viss tur med dig. När det handlar om relationer så kan de människor som du oftast tyr dig till vara lite kalla idag. Det beror troligen inte på dig, utan snarare på att de är alldeles för upptagna med andra saker. När det gäller kärleken kan en promenad på en väg som du annars inte brukar gå på bjuda på ett väldigt intressant möte. Kanske är det en gammal flamma som ännu inte svalnat.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Lejonet idag den 18/12

När det handlar om din hälsa så om du känner dig det minsta krasslig idag borde du stanna hemma, även om det innebär att du missar något roligt. När det handlar om din ekonomi kan du idag vara lite girig, vilket innebär att du kan komma hem med lite mer än vad du hade tänkt från början. Men det är i alla fall inga köp som du ångrar. När det gäller arbetet så om det inte vore för dina arbetskamrater så skulle dagen bli alldeles för svår för att uthärda. Den uppgift du för tillfället har tilltalar dig oerhört lite.

Om du vill läsa mer om Lejonet kan vi verkligen rekommendera denna bok om Lejonet, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Lejonet idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Lejonet. För Lejonet bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Solen, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 2

Allmänt om stjärntecknet Lejonet

Lejonet som person

Lejonets styrkor
Självförtroende, generositet och kreativitet
Lejonets svagheter
Kan upplevas arrogant och fåfäng
Lejonets livsbehov
Att bli beundrad av andra
Lejonets grundattityd till livet
Fast
Lejonets bästa veckodag
Söndag
Lejonets bästa färg
Gul

Zodiakdata för Lejonet

Tidsperiod
23 juli - 22 augusti
Latinskt namn
Leo
Styrande himlakropp
Solen
Lejonets element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Lejonet

Stjärntecknet lejonet kallas leo på latin och omfattar perioden 23 juli till 22 augusti. Lejonet är själva symbolbilden för kunglig dominans och makt och till sin natur är lejonet en kraftfull ledargestalt med stark integritet.

Det är inte konstigt att solen är lejonets rätta element och lejonet älskar uppmärksamhet samt att vara föremål för andras beundran. Lejonet blir ofta en centralfigur i såväl sociala som rent yrkesmässiga situationer och sammanhang. Många handlingskraftiga och bestämda lejon befinner sig på viktiga och ansvarsfulla poster som kräver god planeringsförmåga.

Ett lejon kan både ryta och njuta då lejonet varken har problem med att säga ifrån när det behövs eller att kunna koppla av när tillfälle ges. Denna generösa, viljestarka och stolta karaktär trivs med uppmärksamhet och kan vara en smula fåfäng.

Lejonet sätter värde på stil och kvalitet och förväntar sig att bli behandlad med respekt. Ett missnöjt lejon som inte får synas och höras kan dock ställa till med en del problem. I sin innersta sfär är lejonet trofast och omtänksam.