Stjärntecknet Tvillingarna - Allt du behöver veta

Stjärntecknet Tvillingarna är den del av zodiaken som alla personer som är födda mellan 22 maj till 21 juni hör till. Här i vår stora guide till stjärntecknet Tvillingarna kan du läsa allt om Tvillingarna. Vi går till exempel igenom i detalj hur en Tvilling är som person och vilka andra stjärntecken som Tvillingarna passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Du hittar även annan kul fakta kring Tvillingarna samt tips om fina smycken som passar de som är Tvillingar. Kolla gärna in den utförliga innehållsförteckningen här nedan, den hjälper dig garanterat att hitta det du söker efter gällande Tvillingarna. Om du förresten inte visste det sedan tidigare så publicerar vi även dagens horoskop för Tvillingarna.

Illustration av stjärntecknet Tvillingarna

Illustration av stjärntecknet Tvillingarna

Allt om stjärntecknet tvillingarna

Tvillingen är känd för att vara både intelligent och kvick. De pratar hela tiden och älskar att träffa nya människor. De är dessutom väldigt unga i sinnet och har sällan fördomar om andra, vilket är väldigt positivt. En tvilling håller sig uppdaterad om vad som händer i världen och tvekar inte att ta en debatt om det är något som diskuteras. Dock tröttnar de snabbt och kommer man inte överens kommer de snart att kasta sig in i ett nytt ämne med samma passion. De är kända för att prata väldigt fort och ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna. De går från en tanke till en annan utan att man ibland förstår vad som händer. Var även beredd på att en tvilling kan byta åsikt lite hur som helst beroende på hur de känner sig. Det har de inga problem med överhuvudtaget.

En nyfiken personlighet

Något som kännetecknar tvillingen är att denne är otroligt nyfiken och vill testa allt som kommer i dennes väg. Det gör att de lär sig väldigt många olika saker men också att de slösar bort sin tid på sådant som inte leder till något. De älskar resor och att vara i rörelse samt är väldigt enkla att umgås med. Problemet med tvillingen är att de är väldigt pigga på att ställa frågor om andras liv men de bryr sig egentligen inte så mycket om svaret. Därför uppfattas de gärna som lite kyliga och kalla av andra människor. De har störst fokus på sig själva och sitt eget liv.

Roliga och har lätt för att underhålla

Tvillingen är ofta väldig rolig och älskar allt som har med humor att göra. De är inte rädda för att underhålla och kan verkligen få folk att känna sig avslappnade i sitt sällskap. Tvillingen är dessutom väldigt flörtig och pratar gärna med motsatta könet utan problem. Dock håller de sig gärna borta från djupa relationer och skapar hellre ytliga relationer. Det gillar inte när relationen blir för känslosam utan håller sitt avstånd. Men får du väl en tvilling att öppna upp och känna förtroende så kommer du märka att de är otroligt känsliga och blödiga. De är också väldigt duktiga på att anpassa sig efter olika situationer samt kompromissa i ett förhållande. När det kommer till yrkesval så passar de för allt som kräver en stor nyfikenhet, till exempel journalist eller författare. Detta eftersom de även är bra på att uttrycka sig.

Bra egenskaper hos Tvillingarna

 • Är en väldigt kvicktänkt underhållare
 • Är av naturen nyfiken och livlig
 • Oerhört intelligent och pratsam
 • Känd att vara varm och kamratlig
 • Upplevs som väldigt anpassningsbar
 • Äventyrlig både i och utanför sängen
 • Uppträder alltid ungdomligt

Sämre egenskaper hos Tvillingarna

 • Har rykte om att vara lite av en skvallerbytta
 • Är ofta nervös och rastlös
 • Upplevs vara opålitlig av somliga
 • Är ganska ytlig när det kommer till kärleken
 • Ses ibland som slug och missunsam
 • Har en tendens att påbörja många projekt samtidigt

Snabba fakta om Tvillingarna

Tidsperiod
22 maj - 21 juni
Latinskt namn
Gemini
Tvillingarnas styrkor
Energi, påhittighet och flexibilitet
Tvillingarnas svagheter
Rastlöshet blandat med ytlighet
Tvillingarnas livsbehov
Att stimuleras intellektuellt
Tvillingarnas grundattityd till livet
Föränderlig
Tvillingarnas bästa kroppsdel
Händerna och armarna
Tvillingarnas bästa veckodag
Onsdag
Tvillingarnas bästa färg
Grön
Tvillingarnas metall
Kvicksilver
Tvillingarnas ädelsten
Agat
Styrande himlakropp
Merkurius
Tvillingarnas element
Luft (positiv - extrovert - maskulin)
Yrken som passar Tvillingarna
Yrken där kommunikation utåt är viktigt, såsom författare, skådespelare eller journalist

Smycken och presenter till en Tvilling

Om du letar efter smycken i guld och silver som passar Tvillingarna har vi flera dedikerade sidor för just detta. Om du är ute efter smycken så kan du hitta stjärntecken tvillingarna smycke här, eller om det är vanliga presenter så hittar du presenter stjärntecken tvillingarna här. Om det istället är en doppresent du letar efter så hittar du flera presenttips för doppresent stjärntecken tvillingarna här.

Hur Tvillingarna passar med andra stjärntecken

Hur Tvillingarna passar med Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ett förhållande mellan en tvilling och en stenbock resultetar oftast i osämja, mycket beroende på deras olika syn på livets alla skeenden och vad som de själva anser viktigt inför framtiden. Tvillingen är ofta väldigt lekfull och impulsiv, vilket får den stadiga och rigida stenbocken att tycka att det är lite väl mycket lek. Även om stenbocken också tycker om att ha roligt vill den även ha en trygg vardag, och ser gärna att sin partner tänker på sin karriär och ekonomi på ett ansvarsfullt sätt. Ett förhållande mellan dem kan fungera, men de både kommer att behöva jobba på ganska bra. Det som de dock har gemensamt från början är att det passar varandra väldigt bra under täcket.

Kärleksindex: 6/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Vattumannen (20/1 - 18/2)

Tvillingarna och vattumannen är en bra matchning då de har en förmåga att förstå varandra på ett sätt som andra sällan gör. De ser båda till varandras bästa, både i och utanför sängen. Humöret och känslolivet kan ibland vara som en jojo hos båda två, men även här kompletterar de varandra bra och om de lyckas synka sina toppar så kan de ha oerhört roligt tillsammans. Ett längre förhållande är inte alls en omöjlighet mellan dessa två, men även kortare romanser kan vara en fin upplevelse för de båda.

Kärleksindex: 8/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Fiskarna (19/2 - 20/3)

Tvillingen har ibland lite svårt att hantera fiskarna som kan te sig väldigt känslosam. Fiskarna har en tendens att känna sig sårad och förbisedd, framför allt på grund av tvillingens nyfikenhet och öppenhet inför andra människor. Tvillingen lever ofta för här och nu i stunden, vilket är någonting som gör att fiskarna kan känna sig misstänksam. Även om ett förhållande kan se lovande ut på kort sikt då de har en ganska matchande intim energi, så brukar det i det långa loppet sällan fungera mellan de båda.

Kärleksindex: 5/10

❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Väduren (21/3 - 19/4)

En relation mellan en tvilling och en vädur har potential att bli någonting episkt. Båda två tenderar att vara väldigt uppfinningsrika, inte bara i vardagslivet utan även innanför sovrumments stängda dörr. Vädurar vill ofta vara den som är dominant, men har ibland ganska begränsad kreativitet. Det är här som tvillingen kommer in med sina ganska ofta fantastiska idéer, och även sin brist på hämningar. Det hela kan leda till en kavalkad av nya upptäckter som kan leda till en djupare och djupare relation. Dock bara så länge väduren klarar av att matcha tvillingens kreativitet, annars finns risken att tvillingen söker utlopp för detta på annat håll. Allt som allt är denna kombination verkligen upplagd för både en bra kortare romans och ett trevligt längre förhållande.

Kärleksindex: 8/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Oxen (20/4 - 21/5)

Ett förhållande mellan en tvilling och en oxe slutar oftast inte på ett bra sätt, vare sig det är frågan om en kort romans eller ett längre förhållande. Tvillingar är ofta föränderliga och flirtiga, medan oxar ofta uppfattas som lite stela och rigida. Inledningsvis kan oxen bli väldigt attraherad av kreativiteten och fantasin hos tvillingen, samtidigt som tvillingen tycker att det känns spännande med den dominanta stilen som oxen ofta utstrålar. Det brukar dock inte dröja länge förrän tvillingen känner sig kvävd och tröttnar på oxen, vilket allt som oftast leder till att förhållandet brakar samman snabbare än det inleddes.

Kärleksindex: 3/10

❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Tvillingarna

När det handlar om det rent fysiska förhållandet så passar ett tvillingpar väldigt bra ihop. Den gemensamma rastlösheten och impulsiviteten gör att de ständigt hittar på nya saker att göra tillsammans. Problemet är att detta snart blir alldeles för stormigt och ohanterbart, de båda brukar ha en tendens att tappa bort sig själv i relationen. Ibland har det hela även en tendens att gå åt det kamratliga, så att det snarare är två kompisar som är ute och roar sig snarare än ett kärlekspar. Men vissa tvillingar som kanske har genomgått detta tidigare är också medvetna om det, och kan parera för det. I ett sådant läge kan kärleken verkligen bli sprudlande och leda till ett fint förhållande, men att ta sig dit är inte det enklaste.

Kärleksindex: 5/10

❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Kräftan (22/6 - 22/7)

En kärleksaffär mellan en kräfta och en tvilling brukar ofta sluta i att någon får sitt hjärta krossat, inte sällan är det kräftans hjärta som får sig en törn. Detta då kräftans ofta känsliga och blyga natur blir överumplad av tvillingens nonchalans när det gäller kärlek och flört, vilket kan leda till mycket besvikelse. Varken kortare romanser eller längre förhållanden brukar hålla mellan kräftor och tvillingar.

Kärleksindex: 4/10

❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Lejonet (23/7 - 22/8)

Den kärlek som kan uppstå mellan ett lejon och en tvilling är verkligen någonting som kan bli långvarigt. Lejonet är ofta väldigt duktigt på att läsa av tvillingen och visa sin uppskattning och tillgivenhet. Tvillingen å sin sida är väldigt påhittiga och inte rädd för att visa sin egen tillgivenhet på ett sätt som lejonet sällan väntar sig. De brukar kunna ha väldigt kul ihop och drar sig inte för att söka spänningen tillsammans. Ett förhållande mellan de båda har väldigt stor potential både när det gäller långvariga förhållande och korta romanser.

Kärleksindex: 8/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är sällan det uppstår någon riktigt kärlek mellan en tvilling och en jungfru. Jungfrun upplever oftast tvillingen som väldigt barnslig och omogen, på grund av sin praktiska sidan. Tvillingen å andra sidan upplever jungfrun som alldeles för rigid och tråkig. Jungfrun brukar sällan ha det tålamod som krävs för att hantera en tvilling, och ett förhållande brukar oftast raseras av bråk som generellt sett inbleds av jungfrun. Varken på kort eller lång sikt brukar det fungera mellan en jungfru och en tvilling.

Kärleksindex: 3/10

❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Vågen (23/9 - 22/10)

Tvillingarna och vågen brukar fungera väldigt bra tillsammans, och en kärleksaffär kan bli en väldigt vacker historia för alla inblandade. Båda är väldigt tillgivna och uppmärksamma av den andres behov, vilket leder till att deras förhållande stärks på alla plan i takt med att kärleken växer. En stor del av detta beror på att det passar så bra tillsammans i sängkammaren. Även om de båda rent känslomässigt och intimitetsmässigt är en fullpott som par, så finns det en del praktiska problem som kan komma upp till ytan under förhållandets gång. Ofta handlar det om ekonomi, och då kan det vara viktigt att vara lyhörd och lyssna av varandra. Om detta görs på ett bra sätt finns här potential för ett livslångt förhållande.

Kärleksindex: 9/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍

Hur Tvillingarna passar med Skorpionen (23/10 - 22/11)

Ett förhållande mellan en skorpion och en tvilling brukar oftast inte te sig på ett bra sätt. Tvillingen är ofta ganska självupptagen och vill verka fin inför andra, vilket skorpionen ibland kan bli avundsjuk på. Skorpionen vill nämligen att tvillingen skall spendera dessa resurser på sig själv, snarare än andra människor. Som kortvarig romans kan paret fungera bra, men det är sällan en relation mellan en tvilling och en skorpion blir långvarig.

Kärleksindex: 6/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍

Hur Tvillingarna passar med Skytten (23/11 - 21/12)

Eftersom både skytten och tvillingarna är påhittiga och impulsiva till sin natur passar de även ganska bra ihop. Ofta brukar de kunna inducera svartsjuka hos andra, men när de kombineras så har denna svartsjuka en tendens att inte ta sig. Så länge de båda är lyhörda inför varandras behov, tvillingarna kan ibland vara lite mer krävande i sänghalmen än skytten klarar av, så har ett förhållande mellan de båda god potential att utvecklas till någonting väldigt fint.

Kärleksindex: 7/10

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍
Kommentarer


#1   jeanette eriksson   2021-06-20 12:25  
20/6 är min dag, jag är väldigt mkt tvilling och mkt stämmer klockrent. när det är svårt att hitta orden till/ för mig, känslor osv får jag här orden.
Har upptäckt att jag har väldigt mycket kräfta i mig med, så jag har alltid det med mig i dagarna

Desto mer jag läser, desto mer djup och fakta finner jag och fastnar lätt....
Så det praktiska av det hamnar på hög och inte hinns med. Ätt ha massa projekt älskar jag, men samtidigt blir jag stressad av det, för det blir alltid för mkt (snöar fast) att ta det lugnare, blir då stress, så tillåter mig inte att ta det lugnare. Gosh kan skriva en uppsats hihi vill å mkt .. för mkt
tack för sidan

pss. bara få någon - ett gäng följare till min hemsida som idag mest är kopplat till alla mina vänner: böckerna, som va tänkt att innehålla kristaller, som jag tänkt tillverka mer smycen av, men.! utan följare. Samt att få en kanal att skriva om andlighet och kunna diskuter kanse ämnen.
Så kom gärna in och gilla och följ...

välkomna att joina mig

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning