Dagens horoskop Skorpionen idag den 15 november 2019

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 15 november 2019för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skorpionen idag den 15/11

Gällande arbetet så kommer en gammal arbetsskada idag att visa sig ha påverkan på din arbetsförmåga. Detta kan riskera att göra så att du inte blir klar med en viss arbetsuppgift i tid. Ta hand om dig. Angående din ekonomi bör du kanske vara försiktig med små oväntade utgifter. Var kritisk mot påstådda fynd, de är oftast inte är värda någonting. Gällande din hälsa är din stresströskel just nu lägre än annars. Ta dig tid att koppla av och vila, du behöver det.

Kärlek, Relationer & Tur för Skorpionen idag den 15/11

När det gäller kärleken händer det ganska mycket. Vid dagens slut kan du vara helt utmattad av alla händelser och intryck. När det kommer till dina relationer riskerar du att hamna mitt i en pågående konflikt, försök att dra dig ur i tid så att du slipper de jobbiga konsekvenserna. Gällande turen är det skicklighet som gör dig framgångsrik i det som du tar dig för under dagen. Någon tur ser tyvärr inte ut att dyka upp alls. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 15/11

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 318 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 4

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakroppSkorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning