Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Skorpionen idag den 20 september 2020

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 20 september 2020 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Skorpionen idag den 20/9

När det kommer till din tur kan du idag finna något som du har letat efter länge. Denna sak är väldigt värdefull för dig, åtminstone emotionellt. När det kommer till relationer bör du absolut visa dig kritisk till ett visst skeende under dagen. Ditt sätt att agera faller säkerligen i god jord. När det kommer till kärlekslivet så känner du kanske att du inte är så särskilt bra på att utrycka dina känslor. Förklara detta för din partner idag, så kommer du att få ett positivt gensvar. Missa förresten inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Skorpionen idag den 20/9

När det kommer till hälsan är ditt jämna och goda humör en riktigt stor tillgång just nu. Ingenting tycks rubba ditt lugn i nuläget. Vad gäller din ekonomi så är det mesta som har med ekonomin att göra totalt ointressant för dig idag. Om dina tillgångar har ökat i värde eller inte är ingenting som du bryr dig om över huvud taget. Gällande ditt arbete. När du nu inte har så mycket att göra bör du kanske ge en viss person en hjälpande hand, du kan vara så säker på att du kommer att få hjälp tillbaka.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Edarling och Match.com jättebra ställen att börja leta på. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50, som är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 20/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 263 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 5

Morgondagens horoskop för Skorpionen

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Skorpionen redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakropp
Mars & Pluto
Skorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Läs mer om stjärntecknet Skorpionen

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Skorpionen välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Skorpionen täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Skorpionen, som bland annat vilka andra stjärntecken Skorpionen klickar med när det kommer till kärleken samt hur Skorpionen är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning