Dagens horoskop Skorpionen idag den 22 januari 2020

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 22 januari 2020 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Arbete, Tur & Ekonomi för Skorpionen idag den 22/1

När det gäller ditt arbete fungerar allting ovanligt bra just nu, mest tack vare din stora rutin. När det kommer till tur så kan det dyka upp en eller två situationer som får dig att tvivla på din tur idag. Din chans till en vinst på spel är dock högre än vanligt. Gällande din ekonomi. Att vara ekonomisk kanske inte är din starka sida just idag, men det verkar ändå som att du idag kan lyckas med att stå kvar på plus - och det är ju faktiskt ett ganska stort framsteg. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Arbete, Kärlek & Arbete för Skorpionen idag den 22/1

När det gäller ditt arbete skulle det kännas härligt att slippa gå dit idag. Men allting flyter faktiskt på ovanligt bra där ändå. När det kommer till kärleken kan du missa ett viktigt avgörande steg idag, bara för att du har så svårt att bestämma dig. Din fantasi kan vara farligt livlig, tänk två gånger. När det handlar om ditt arbete så kan dina bekymmer för arbetet som du känner vara helt obefogade, vissa oförutsedda och oväntade förändringar kan du ändå inte göra någonting åt.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 22/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 21 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 9, 17, 44, 46

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakropp
Mars & Pluto
Skorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning