Dagens horoskop Skorpionen idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Skorpionen idag den 18/12

Din tur idag säger att du har chans till vinst. Det gäller bara för dig att ta till vara på möjligheterna på allra bästa sätt. När det kommer till relationer verkar du trivas bra med dina vänner, faktiskt hela dagen, och du kan faktiskt ägna riktigt mycket tid åt dem. Det känns som att det är någonting du borde göra oftare. När det gäller kärlek kan idag vara en bra dag att tänka på att vi alla kan behöva höra små fina ord från de som tycker om oss ibland. Säg något vackert till din käresta, så får du kanske något stort eller fint tillbaka.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Skorpionen idag den 18/12

När det kommer till hälsan är du på väg in i en mycket aktiv period. Om du vill sluta med en ovana är det verkligen dags att börja nu. Gällande din ekonomi så blir du ideligen besviken när det kommer till ekonomiska frågor, men på andra områden kan du se en annan och positivare utveckling. När det kommer till jobbet rullar arbetet på som det brukar, idag händer inget speciellt utöver det vanliga. Du trivs riktigt bra med dina arbetsuppgifter och dina trevliga kollegor.

Om du vill läsa mer om Skorpionen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Skorpionen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars/Pluto, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 8, 9, 33

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag     idag!
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakropp
Mars/Pluto
Skorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svarsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.