Dagens horoskop Skorpionen idag den 23 juli 2019

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 23 juli 2019 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skorpionen idag den 23/7

När det kommer till ditt arbete så kan lite färg och form förbättra även den här dagen. Förnya därför gärna din arbetsplats för att få den lite mer inspirerande och lockande. När det kommer till din ekonomi kan det hända att du överskattar din ekonomi idag. Tänk därför igenom dina funderingar när det gäller dagens inköp och utgifter. När det gäller din hälsa verkar det idag som att du ser ovanligt positivt på livet. Ditt goda humör gör att det inte finns någon plats för besvikelser och jobbiga tankar.

Kärlek, Relationer & Tur för Skorpionen idag den 23/7

När det kommer till kärlek kan du ibland avundas på andra som går hand i hand, och verkligen längta efter någon att hålla kär. Men det ser ut som att du kommer att vara singel ett litet tag till. När det kommer till relationer så kan en relation med en närstående komma att få sig en liten törn under eftermiddagen. Men ni är båda kloka människor och kommer att reda upp situationen. När det kommer till din tur bör du undvika att hantera ömtåliga föremål idag. Det är så lätt att tappa bort dem, särskilt när man inte har turen på sin sida. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 23/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 203 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 4, 7, 14, 93

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag     idag!
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakroppSkorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning