Dagens horoskop Skorpionen idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skorpionen idag den 17/2

När det kommer till jobbet bör du inte ta på dig för många arbetsuppgifter idag. Du kan råka upptäcka att tiden inte riktigt räcker till. När det kommer till din ekonomi skulle den må bra av en viss omprioritering. Du bör kanske dra ned en del på onödiga utgifter och istället börja spara. Angående din hälsa tycks du ha en tendens att överanstränga dig, särskilt så här års. Spara undan lite extratid för avkoppling så blir du piggare.

Kärlek, Relationer & Tur för Skorpionen idag den 17/2

När det kommer till kärlek är du väl medveten om att du ibland driver din partner för långt. Var inte rädd för att be hen om ursäkt. När det kommer till dina relationer berörs du mycket av dina vänners problem idag, och vill gärna hjälpa. Men du gör nog faktiskt klokt i att låta de andra själva ordna upp sina saker och ting. Gällande din tur hade du gärna sett att en händelse fick en helt annan vändning, men dagens tur verkar inte riktigt kunna göra något åt situationen.

Om du vill läsa mer om Skorpionen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Skorpionen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars/Pluto, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 4

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakropp
Mars/Pluto
Skorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svarsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.