Dagens horoskop Skorpionen idag den 5 juli 2020

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 5 juli 2020 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skorpionen idag den 5/7

När det kommer till ditt arbete så om du hade dragit dig för att ge din chef ett negativt besked så är idag en ganska bra dag att framföra beskedet. Konsekvenserna blir inte alls lika stora som du hade oroat dig för. När det kommer till din ekonomi finns ett inköp idag som kan ge mer besvikelse än glädje. Sök noga efter de dolda felen hos det du köper. Gällande din hälsa mår du som vanligt idag. Det vore faktiskt ganska bra om du började försöka röra på dig lite mer.

Kärlek, Relationer & Tur för Skorpionen idag den 5/7

När det kommer till ditt kärleksliv känner du dig inte alls upplagd för någon slags romantik idag. Men det passar egentligen ganska bra då dagen faktiskt verkar bli ganska händelselös. Angående relationer kan en av dina vänner av någon anledning vara lite småsur på dig, och söker efter nya bekantskaper. Kanske håller ni på att glida ifrån varandra en aning. När det kommer till dagens tur så kan du gärna, om du är en trav- eller galoppmänniska, spela på vackra hästnamn idag. Vad som är ett vackert hästnamn kan dock betyda olika för olika personer, så se upp och satsa inte allt för högt. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 5/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 186 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

6, 8

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakropp
Mars & Pluto
Skorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning