Denna sida innehåller annonslänkar till Bokus

Dagens horoskop Skorpionen idag den 24 maj 2019

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 24 maj 2019 för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Skorpionen idag den 24/5

Angående din tur verkar den inte vara något vidare bra idag. Därför kan det vara klokt att du håller dig borta från både spel och lotterier. När det kommer till relationer har du kanske lite svårt att välja, när det visar sig att två vänner vill ha dig med att göra olika saker. Du borde faktiskt tänka på dig själv i första hand, och göra det som du tycker verkar roligast - trots att en av dina vänner blir mycket besviken. När det gäller kärleken händer det ganska mycket. Vid dagens slut kan du vara helt utmattad av alla händelser och intryck. Lite längre ned på sidan hittar du dagens turnummer för Skorpionen.

Missa inte våra boktips om Astrologi och Horoskop och Presentböcker Stjärntecken.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Skorpionen idag den 24/5

När det kommer till din hälsa, att tänka positiva tankar kan vara svårt när man känner sig lite dålig - men om du gör det så blir det mesta mycket lättare. När det gäller din ekonomi kan speciella överraskningar betyda mycket för din ekonomiska situation just nu. När det kommer till ditt arbete finns det en person som kanske vill ändra på dina arbetsuppgifter. Innan du accepterar det nya bör du förvissa dig om att det är till din fördel.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 24/5

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 143 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 9

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakroppSkorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.