Dagens horoskop Skorpionen idag den 22 september 2019

Stjärntecknet Skorpionen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 22 september 2019för stjärntecknet Skorpionen. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Skorpionen idag den 22/9

När det kommer till din tur så idag kommer det kanske att löna sig om du håller fast vid dina lyckonummer, allra helst om du spelar på lotto eller bingo. Gällande dina relationer bör du försöka att behålla lugnet idag. Det kan hända att någon nära dig behöver stöttning, inte bara emotionellt utan även ekonomiskt. När det gäller kärlek kan idag vara en bra dag att tänka på att vi alla kan behöva höra små fina ord från de som tycker om oss ibland. Säg något vackert till din käresta, så får du kanske något stort eller fint tillbaka. Missa inte dagens turnummer för Skorpionen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Skorpionen idag den 22/9

När det handlar om din hälsa är den lite upp och ned för tillfället. På sikt kommer du dock vara frisk under en lång period. Gällande din ekonomi så händer troligtvis ingenting märkligt idag, utan allt förblir det gamla. Du behöver helt enkelt inte tänka så värst mycket på din ekonomi just nu. När det kommer till ditt arbete bör di inte vänta dig någon hjälp från dina arbetskamrater om du idag hamnar i knipa. De är alldeles för upptagna med annat.

Dagens turnummer för Skorpionen idag den 22/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skorpionen. För Skorpionen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Mars & Pluto, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 264 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

10, 49

Allmänt om stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen som person

Skorpionens styrkor
Lojal, modig och alltid motiverad
Skorpionens svagheter
Avundsjuka och hämndlust
Skorpionens livsbehov
Att hela tiden vara i rörelse
Skorpionens grundattityd till livet
Fast
Skorpionens bästa veckodag
Tisdag
Skorpionens bästa färg
Vinröd

Zodiakdata för Skorpionen

Tidsperiod
23 oktober - 22 november
Latinskt namn
Scorpio
Styrande himlakroppSkorpionens element
Vatten
negativ - introvert - feminin
Emoji för Skorpionen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Skorpion

Skorpion blir man om man är född mellan den 23 oktober och den 22 november. En skorpion styrs av planeten Pluto och det visar sig genom ett stort behov av att ha kontroll över saker och ting.

Extremt viljestark och lojal

Sådana som är födda i skorpionens stjärntecken kännetecknas ofta av sin starka vilja och sitt sinne för planering, och att alltid ha en plan B för olika händelser. Skorpioner är ofta väldigt intensiva och passionerade, men kan samtidigt även vara något tystlåtna och svartsjuka. De är dock oerhört lojala, modiga och starka.

Känslosam men samlad utåt sett

Som personlighet är man ofta sådan att man går in helhjärtat för saker och ting och det finns ingen gråzon. Skorpionen är ofta samlad utåt sett men har ett mer känslorikt, inre liv. Dessutom är skorpionen långsint och glömmer inte i första taget om den blivit sårad av någon.

Älskar problemlösning

Att lösa problem och ta reda på hur saker och ting fungerar är något som ligger skorpionen varmt om hjärtat. En skorpion lägger märke till sin omgivning och är uppmärksam på människorna runtomkring, vilket ofta leder till goda relationer.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning