Dagens horoskop Vågen idag den 21 augusti 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 21 augusti 2019 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 21/8

När det gäller din arbetssituation kan ett beslut från en överordnad få dig och dina arbetskamrater riktigt irriterade idag. Er gruppkänsla kommer dock att stärkas som en följd av detta. När det gäller din ekonomi så idag bör du se upp så att inte dina pengar rinner genom fingrarna, det har du verkligen inte råd med. Om du vill festa till det kan det vara väldigt klokt att göra det med lite måtta. Gällande din hälsa behöver du inte alltid ha full kontroll över ditt kaloriintag. Idag kan du unna dig att slarva lite med både mat och dryck.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 21/8

När det gäller kärleken så för att ha framgång hos det motsatta könet idag krävs nya grepp och tankegångar. Försök att tänka ut ett nytt sätt som du inte har prövat på förut. Angående dina relationer är det bra att du hittar lösningar på problem som rör dina nära och kära idag. Ta tillfället i akt och hjälp dem så mycket du kan. Gällande tur så tänk på att det är mycket liten chans att vinna på lotterier idag. Idag har du kanske faktiskt litet extra otur, så något spel bör du nog inte försöka dig på. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Dagens turnummer för Vågen idag den 21/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 232 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 6, 11, 19, 39

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakroppVågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning