Dagens horoskop Vågen idag den 22 januari 2020

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 22 januari 2020 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Ekonomi, Ekonomi & Kärlek för Vågen idag den 22/1

Gällande din ekonomi. När någon nära dig ber om att få låna en mindre summa kan du känna dig tveksam. Du misstänker att hen antagligen inte skulle lägga pengarna på någonting vettigt. Gällande din ekonomi kan det vara klokt att betala tillbaka några av dina personliga skulder just nu. När det kommer till kärleken kan du missa ett viktigt avgörande steg idag, bara för att du har så svårt att bestämma dig. Din fantasi kan vara farligt livlig, tänk två gånger. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Hälsa, Kärlek & Relationer för Vågen idag den 22/1

Gällande din hälsa kommer dagen inte att bjuda på några direkta överraskningar. Du verkar vara på gott humör och må bra. Gällande ditt kärleksliv. Om du känner dig extra kärlekskrank idag, tänk då på att ingen gillar en surpuppa. Om du vill bli omtyckt får du faktiskt visa dina bättre sidor och vara på lite bättre humör. Vad gäller relationer så kan du vara snabb att ge svar på tal idag, riktigt rapp i truten. Tyvärr är inte det du säger så genomtänkt alla gånger.

Dagens turnummer för Vågen idag den 22/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 21 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 43, 49

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning