Dagens horoskop Vågen idag den 22 oktober 2021

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 22 oktober 2021 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vågen idag den 22/10

När det kommer till din tur kan den infinna sig då du minst anar det under dagen idag. Du kommer troligtvis att bli förvånad flera gånger om. När det kommer till dina relationer kanske du tar dig tid för att göra saker som har fått stå åt sidan ett tag. Eventuellt ringer du upp en gammal och kär vän. Gällande kärlekslivet bör du uttrycka dig försiktigt idag, om du skall göra ett försök att försöka charma en viss person. Risken för missuppfattningar är nämligen stor just nu, och din ansats kan istället få rakt motsatt effekt. Missa förresten inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vågen idag den 22/10

När det kommer till din hälsa är det idag särskilt viktigt att du ger dig själv tid att slappna av mellan varven. Vissa särskilda händelser kan nämligen göra dagen oerhört stormig. När det kommer till pengarna idag kan du råka ut för en liten försämring. Det är egentligen inte några stora summor det handlar om, men nog mycket för att du skall känna dig irriterad en stund. När det kommer till ditt arbete finns det en person som kanske vill ändra på dina arbetsuppgifter. Innan du accepterar det nya bör du förvissa dig om att det är till din fördel.

Det är roligare att vara två

Om du längtar efter kärleken kanske nätdejting kan vara någonting för dig. På så sätt ges man tillfälle att superenkelt kunna träffa tusentals singlar i sitt närområde. En av våra favoritsajter är Match.com, som är en av de största sajterna i Sverige och helt gratis att bli medlem på.

Är du 50+ kan det också vara värt att kolla in Ourtime och 50PlusMatch, två dejtingsidor som är helt tillägnade singlar över 50 år (och som också är helt gratis att bli medlem på).

Visa att du är en Våg

Glänsande berlock VågenOm du vill uttrycka dig själv och visa att du är en våg, är ett vackert smycke rätt väg att gå. Till exempel denna vackert glänsande silverberlock med vågen som är prydd med glittrande cubik zirkon-stenar. Eller så kan du kolla in här för fler vågen smycken.

Dagens turnummer för Vågen idag den 22/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 294 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 5, 16, 32

Morgondagens horoskop för Vågen

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Vågen redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag     idag!
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Läs mer om stjärntecknet Vågen

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Vågen välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Vågen täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Vågen, som bland annat vilka andra stjärntecken Vågen klickar med när det kommer till kärleken samt hur Vågen är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för 50PlusMatch, Edarling, Match.com, Ourtime och PriceRunner