Dagens horoskop Vågen idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 25/4

När det kommer till ditt arbete ser det ut att bli en tid fylld med mycket jobb, men dina ansträngningar kommer verkligen att löna sig. Gällande din ekonomi kännetecknas den just nu av långsiktiga förbättringar. Det stabila läget vad gäller din bostad och ditt arbete tycks dock ha positiv inverkan. När det gäller din hälsa känner du dig kanske ovanligt frisk och stark i dag. Din hälsa förefaller omöjlig att bräcka. Det måste till yttre påverkan för att rubba dig.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 25/4

När det kommer till kärlek är det här en ganska svårbestämd dag för stjärnorna. Du kan komma att behöva ta något annorlunda och/eller oväntade vägar för att kunna nå ditt mål. När det kommer till relationer så idag kan du komma att börja fundera över varför du inte har mer spridning inom din vänskapskrets. Du kan försöka med att finna en ny vän som tillför någonting nytt. När det handlar om tur är det idag oklart om du kommer att ha tur eller inte. Om den verkar utebli bör du kanske sluta spela i tid, så att förlusten minimeras så mycket som möjligt.

Om du vill läsa mer om Vågen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vågen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vågen idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 6, 9, 29, 91

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.