Dagens horoskop Vågen idag den 13 juli 2020

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 13 juli 2020 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 13/7

När det kommer till jobbet så märks det på resultatet att du är mycket ambitiös på arbetet just nu, tyvärr kan det leda till att ditt privatliv blir lidande. När det handlar om ekonomi är din personliga ekonomi god, om än inte superb. Du har egentligen ingenting att oroa dig för och kan därför ägna dagen åt annat. Gällande din hälsa känner du dig ganska pigg och kry idag, den känslan kommer du att ha kvar hela dagen. Njut!

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 13/7

När det kommer till kärleken tycker du inte att din partner ser dig riktigt idag. Dina försök till konversation verkar sluta med att du står kvar ensam i rummet. När det kommer till relationer bör du idag fråga dig själv om du verkligen tycker om att umgås med de vänner du har. Du kanske blir utnyttjad när det gäller en del saker. Gällande dagens tur är chanserna till tur störst om du öppnar alla sinnen och är vaksam på allt som händer runt omkring dig. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Dagens turnummer för Vågen idag den 13/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 194 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 7

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning