Dagens horoskop Vågen idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 17/2

När det handlar om ditt arbete så kan dina bekymmer för arbetet som du känner vara helt obefogade, vissa oförutsedda och oväntade förändringar kan du ändå inte göra någonting åt. Gällande din ekonomi kan det hända att du köper en present idag till någon, trots att din ekonomi egentligen inte tillåter det. Gällande din hälsa kommer dagen inte att bjuda på några direkta överraskningar. Du verkar vara på gott humör och må bra.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 17/2

När det kommer till kärleken, så om du är singel kan du avundas andra par som ser förälskade ut. Du vill så gärna vara i samma situation som dem, men har tyvärr möjlighet till det just nu. När det kommer till dina relationer bör du inte lyssna till alla rykten som du nu får höra. De är till stor del gripna ur luften. När det kommer till din tur kan du tillfälligt få erfara mer tur än vanligt idag, och att köpa en lott kan kanske löna sig.

Om du vill läsa mer om Vågen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vågen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vågen idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 5, 20, 28, 60

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.