Dagens horoskop Vågen idag den 15 november 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag fredagen den 15 november 2019för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 15/11

Gällande ditt arbetsliv så känns den vilja du hade tidigare att gå vidare med ett visst företag inte särskilt stark just nu, svårt att sätta fingret på varför. Gällande din ekonomi tycks du vara bekymrad över din ekonomi för tillfället. Men det stundar ljusare tider, och din oro är faktiskt inte särskilt befogad. När det kommer till din hälsa stressar du på gränsen för vad som kan påverka din hälsa negativt. En nedvarvning skulle nog förbättra ditt välmående avsevärt.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 15/11

Gällande kärleken kan problem hemma göra dig lite nedstämd. Kanske söker du tröst hos en gammal och kär vän. Gällande relationer så talar allt för att du snart knyter ett ganska långvarigt och nära vänskapsband med en för tillfället helt främmande person. Dina närmaste uttrycker stor förvåning. Gällande turen kanske har du just nu turen att vinna på lotteri. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Dagens turnummer för Vågen idag den 15/11

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det fredag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 318 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 39

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag     idag!
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakroppVågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning