Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Vågen idag den 27 september 2020

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 27 september 2020 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 27/9

När det gäller arbetet så om det inte vore för dina arbetskamrater så skulle dagen bli alldeles för svår för att uthärda. Den uppgift du för tillfället har tilltalar dig oerhört lite. Gällande ekonomin bör du inte avslöja dina ekonomiska planer för en viss person i din närhet. Tecknen visar en ganska stor risk för avundsjuka. När det kommer till din hälsa så är din goda hälsa en värdefull tillgång, vilket du kommer att märka väldigt mycket under dagen. Din styrka kan nämligen bli helt avgörande i en situation.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 27/9

Gällande kärleken kanske du ibland bör handla lite mer diplomatiskt. Osämja med din käresta sätter tillfälligt ner ditt humör en aning. Gällande relationer. Det finns många olika sätt att konfrontera en människa på. Du tycks dock ha valt ett av de lite mera obehagliga sätten, och det drabbar dig själv på ett negativt sätt. Angående din tur så är dina vinstchanser idag inte de bästa. De pengar du satsar på lotterier är förmodligen helt och hållet bortkastade. Missa förresten inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Match.com och Edarling jättebra ställen att börja leta på. Båda är helt kostnadsfria att bli medlem på, hos Edarling får man dessutom göra ett personlighetstest när man registrerar sig vilket kan hjälpa till med att hitta en bra matchning. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50 och är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Vågen idag den 27/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 270 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 10, 48

Morgondagens horoskop för Vågen

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Vågen redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Läs mer om stjärntecknet Vågen

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Vågen välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Vågen täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Vågen, som bland annat vilka andra stjärntecken Vågen klickar med när det kommer till kärleken samt hur Vågen är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning