Dagens horoskop Vågen idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vågen idag den 18/12

När det kommer till din tur är dina vinstchanser idag små, men du hade ändå inte tänkt dig ägna dig åt spel så det medför egentligen inte några större bekymmer. När det gäller dina relationer kan en av dina vänner få ett ganska bekymmersamt besked idag. Du bör vara i närheten för att kunna vara ett stöd för din vän. När det kommer till kärleken så även om du inte har varit så duktig på kärleksfronten på sistone så känner du dig ändå ganska nöjd. Det gör du faktiskt rätt i, kärleken väntar där du som allra minst anar det.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vågen idag den 18/12

När det kommer till din hälsa kommer dagen i huvudsak att präglas av roliga händelser, som gör att din goda hälsa står sig mest hela dagen. Gällande ekonomin kan pengar komma till dig på lite märkliga vägar under de närmsta dagarna. Angående ditt arbetet tycks du idag få fart på arbetet och det verkar som att du hinner bli färdig med allt i tid. Därefter kan dock en lugnare period vänta.

Om du vill läsa mer om Vågen kan vi verkligen rekommendera denna bok om Vågen, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Vågen idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 9, 40

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.