Dagens horoskop Vågen idag den 6 april 2020

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 6 april 2020 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vågen idag den 6/4

När det kommer till tur är turen inte helt självklar idag, men du kan påverka den i positiv riktning genom att helt enkelt hålla fast vid dina favoritnummer och favoritfärger. Gällande dina relationer är du otroligt lättstött idag, du har lätt för att missförstå och kan ta illa vid dig av det som folk säger. Det är bättre att fråga vad de menar istället för att bara gå och grubbla. När det kommer till kärlek, så visserligen kan du längta efter ett passionerat möte idag men nöjer dig med den närhet du faktiskt får. De små stunderna av ömhet verkar ha störst betydelse. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vågen idag den 6/4

När det kommer till din hälsa behöver du lyssna till kroppens inre signaler. När du är trött bör du vila, och när du känner dig stressad behöver du lugna dig. När det kommer till din ekonomi verkar det idag som om dina pengar har en tendens att med lägghet rulla iväg. Om du inte tänker dig för kan du tyvärr stå barskrapad vid dagens slut. Gällande ditt arbete. Om ditt arbete också är din hobby, så bör du nog trots allt ta det lite lugnare än vad du hade tänkt. Om du är singel kan du få jobba med någonting annat än vad du brukar arbeta med.

Dagens turnummer för Vågen idag den 6/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 96 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 4, 39, 44

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakropp
Venus
Vågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning