Dagens horoskop Vågen idag den 19 juni 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 19 juni 2019 för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Vågen idag den 19/6

När det handlar om ditt arbetsliv bör du jobba på ordentligt idag, så att du kan ta det lugnt om några dagar istället. Det kommer att löna sig skall du se. Gällande din ekonomi finns en mängd små oväntade utgifter som gör att du inte riktigt har koll på din ekonomi. Annars händer det ingenting särskilt. Gällande din hälsa mår du riktigt bra idag och det verkar inte finnas något som direkt kan komma att skada din hälsa. Men var ändå uppmärksam och lyssna på din signalerna från din kropp.

Kärlek, Relationer & Tur för Vågen idag den 19/6

När det kommer till kärleken så om du är irriterad idag är ingen annans fel än bara ditt eget. Se därför upp med att göra det du brukar, att projicera din ilska på de som du håller kära. När det kommer till relationer kan du ibland vara nitisk i överkant. Du behöver inte skryta med dina kunskaper, de visar sig med tiden ändå. När det kommer till tur så kan egna initiativ löna sig, detta för att du har turen med dig idag. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Dagens turnummer för Vågen idag den 19/6

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 169 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 3, 7, 48, 87

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakroppVågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning