Dagens horoskop Vågen idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Vågen Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Vågen. Missa inte dagens turnummer för Vågen lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Vågen idag den 14/10

Gällande din tur är du idag särskilt lyckosam när det gäller kortspel. Du verkar få precis de rätta korten, hela tiden när du behöver dem. Gällande relationer kan det idag uppstå en jobbig situation när du råkar avslöja att en vän har ljugit för dig. Du kanske inte borde ställa din vän mot väggen, utan istället kanske fundera lite på varför din vän egentligen kände att hen behövde ljuga för dig alls. Gällande kärlekslivet så bör du inte vara för stolt för att ta emot en utsträckt hand. Någon du tidigare inte dragit jämnt med verkar visa en helt annan sida nu. Missa inte dagens turnummer för Vågen här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Vågen idag den 14/10

När det gäller din hälsa känner du dig kanske lite håglös, och ett bra sätt att råda bot på det är motion - eller i varje fall att visas en del utomhus. Gällande ekonomin kan du idag kanske släppa lite på dina hämningar vad gäller köpimpulser. Din ekonomi är ganska i god balans och tål just nu en del utgifter. Gällande ditt arbete så kan du genom att göra små enkla förändringar i ditt arbete underlätta mycket. Ibland verkar du göra det mesta mer komplicerat än det behöver vara.

Dagens turnummer för Vågen idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Vågen. För Vågen bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Venus, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 7, 8, 25, 31

Allmänt om stjärntecknet Vågen

Vågen som person

Vågens styrkor
Diplomatisk, charmig och taktfull
Vågens svagheter
Svårigheter med sociala kontakter
Vågens livsbehov
Att omhuldas av kärlek
Vågens grundattityd till livet
Ledande
Vågens bästa veckodag
Fredag
Vågens bästa färg
Blå

Zodiakdata för Vågen

Tidsperiod
23 september - 22 oktober
Latinskt namn
Libra
Styrande himlakroppVågens element
Luft
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Vågen

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Våg

Stjärntecknet vågen kallas libra på latin och den som är född under perioden 23 september till 22 oktober är född i vågens tecken. Precis som namnet antyder är vågen sinnebilden för balans och harmoni och kännetecknas av hög anpassningsförmåga, diplomati och smidighet.

Lätt att samarbeta med

Av andra uppfattas vågen ofta som lätt att samarbeta med och vågen tycker om att kompromissa och är en mycket god konfliktlösare.

Mycket socialt kompetent

Vidare är vågen också mycket socialt kompetent och inger ofta både trygghet och förtroende. Dessa egenskaper gör detta stjärntecken väl lämpat för höga poster inom såväl diplomati som militärväsendet. En hög kunskapstörst är också utmärkande för vågen som gärna förkovrar sig så fort tillfälle ges.

Har ofta god smak och stil

Karaktäristiskt för vågen är också ett intresse för kläder och inredning och vågen har ofta väldigt god smak. Nackdelen med den smakfulla och sociala vågen är att angelägenheten att väga jämnt i båda vågskålarna kan göra att vågen har svårt att fatta beslut då det finns en rädsla för att trampa någon på tårna. Goda föresatser kan också ibland slå över i ren manipulation.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning