Dagens horoskop Jungfrun idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Jungfrun idag den 17/2

När det kommer till arbetet så kan en del practical jokes lätta upp stämningen på jobbet idag. Se bara upp så att inte kvaliteten på ditt arbete blir negativt påverkad. När det gäller din ekonomi verkar den bli mer och mer ansträngd. Dessutom tycks du drabbas av några andra bekymmer. När det kommer till din hälsa bör du inte ta några hälsorisker, det kan få oväntade konsekvenser. Din kropp säger kanske ifrån ordentligt om du inte ser upp.

Kärlek, Relationer & Tur för Jungfrun idag den 17/2

När det kommer till kärleken. En person som du tidigare inte tyckt om visar nu helt andra sidor. Kanske tar du det allra första steget mot en djup vänskap. När det kommer till relationer kan du komma att ställas inför ett svårt val när det gäller dina vänner idag. Tyvärr finns inget alternativ som gör så att alla blir nöjda och belåtna. Gällande turen är det skicklighet som gör dig framgångsrik i det som du tar dig för under dagen. Någon tur ser tyvärr inte ut att dyka upp alls.

Om du vill läsa mer om Jungfrun kan vi verkligen rekommendera denna bok om Jungfrun, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 8, 44, 45, 47

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.