Dagens horoskop Jungfrun idag den 21 augusti 2019

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 21 augusti 2019 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Jungfrun idag den 21/8

Angående din jobbsituation ser du kanske fram emot en längre ledighet efter en tids hårt arbetande. Den ledigheten är dig väl förtjänad. När det kommer till ekonomi så bör du inte lånta någon lura dig på pengar idag, men tänk också på att inte lura dig själv genom att köpa någonting onödigt. Angående din hälsa bör du se till att nu ge dig själv tid att koppla av. Du jäktar alldeles för mycket och riskerar faktiskt att trötta ut dig.

Kärlek, Relationer & Tur för Jungfrun idag den 21/8

När det kommer till romantiken och känslolivet är det på topp, och du dras in i nya spännande händelser hela tiden. Angående dina relationer så kan en känsla av ensamhet tynga dig under de sena timmarna idag. Kanske är det en gammal och god vän du saknar. När det kommer till din tur kommer du att ha större nytta av din tur än vad du trodde vid dagens början. Det finns några små händelser med stora följder som kan medföra en positiv vändning. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 21/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 232 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 8, 23

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag     idag!
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakroppJungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning