Dagens horoskop Jungfrun idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Jungfrun idag den 14/10

När din tur kommer i fråga så våga idag att ta chansen även där risker är involverade. Det mesta ser faktiskt ut att för närvarande ordentligt gå din väg. Angående dina relationer tycks du må bäst när det är full fart på fritiden. Du gillar att ha många alternativ att välja mellan och friheten att göra precis som du vill. När det kommer till kärleken kanske det är vädret som väcker dina känslor till liv, men du känner att du vill ha förändring och söker dig till nya platser för att hitta din kärlek. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Jungfrun idag den 14/10

Gällande din hälsa tror du att du har massor av energi, även om det inte alls stämmer. Risken finns att du verkligen tröttar ut dig idag. Försök att slappna av lite. Gällande din ekonomi kan överdriven försiktighet med pengar skapa en aning otrivsel. Det kan löna sig att njuta av livets goda då och då. När det gäller jobbet så medför en osämja på arbetet att du idag kan överväga att byta jobb. En arbetskamrat kan dock få dig på bättre tankar igen.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 6, 18, 21, 33

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakroppJungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning