Dagens horoskop Jungfrun idag den 8 december 2019

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 8 december 2019 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Jungfrun idag den 8/12

När det gäller tur så har du en del tur idag. Främst när det gäller chans till spelvinst, där ser dagen faktiskt riktigt lovande ut. När det kommer till dina relationer bör du inte lyssna till alla rykten som du nu får höra. De är till stor del gripna ur luften. Gällande kärleken är du kanske lite osäker på dina känslor inför en viss person. Du testar på ett sätt som inte direkt gynnar harmonin i förhållandet. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Jungfrun idag den 8/12

När det kommer till din hälsa tycks du ha slarvat en del med din kost på sistone, så var noga med att äta riktigt nyttigt idag. Du kommer att tjäna på det längre fram. Gällande din ekonomi. Det finns inte några direkta bekymmer när det gäller dina pengar, så du kan gott tänka på andra saker under dagen. När det gäller ditt arbetet så finns ett problem på arbetet som du måste ta itu med snarast. Dessutom finns en notis i en tidning som verkar ha stor betydelse.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 8/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 341 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 4

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakroppJungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning