Dagens horoskop Jungfrun idag den 13 juli 2020

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 13 juli 2020 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Jungfrun idag den 13/7

När det kommer till arbetet tycks en förändring på din arbetsplats vara förestående. Det kan betyda antingen nya arbetsuppgifter eller nya arbetstider, eller båda delar. Angående din Ekonomi så tvingas du kanske att göra en hel del avkall på inköpen som du hade planerat idag, det gör dig mycket irriterad. Gällande din hälsa så befinner sig den på en stabil nivå. Du kommer återigen att få uppleva en dag utan att behöva bekymra dig för hur du mår.

Kärlek, Relationer & Tur för Jungfrun idag den 13/7

När det kommer till kärleken så även om du inte har varit så duktig på kärleksfronten på sistone så känner du dig ändå ganska nöjd. Det gör du faktiskt rätt i, kärleken väntar där du som allra minst anar det. Gällande dina relationer finns det någon som kan irritera dig till den grad att du kanske förlorar behärskningen. När det kommer till tur gör du rätt i att vara lite extra försiktig idag, ett felsteg kan vara ödesdigert. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 13/7

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 194 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 6, 11, 17

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning