Denna webbplats innehåller annonslänkar för Edarling, Match.com och Ourtime

Dagens horoskop Jungfrun idag den 27 september 2020

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 27 september 2020 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Jungfrun idag den 27/9

När det handlar om ditt arbete så kan dina bekymmer för arbetet som du känner vara helt obefogade, vissa oförutsedda och oväntade förändringar kan du ändå inte göra någonting åt. Gällande din ekonomi tycks det inte bli några stora överraskningar i ekonomin just nu. Inga stora inkomster är på ingång, men inga extrautgifter heller. När det gäller din hälsa mår du bra, men du skulle kunna må ännu bättre av att äta lite mindre kött och mera frukt och grönt. Dessutom, glöm inte vitaminerna.

Kärlek, Relationer & Tur för Jungfrun idag den 27/9

När det gäller kärlekslivet så känner du dig romantiskt lagd idag och vill skapa en mysig atmosfär mellan dig och din partner. Om din partner också är på liknande humör så kan det bli en riktigt passionerad kväll. Angående dina relationer så kan en känsla av ensamhet tynga dig under de sena timmarna idag. Kanske är det en gammal och god vän du saknar. När det kommer till din tur så idag kommer det kanske att löna sig om du håller fast vid dina lyckonummer, allra helst om du spelar på lotto eller bingo. Missa förresten inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Längtar du efter kärleken?

Om du aktivt söker eller längtar efter kärleken är både Match.com och Edarling jättebra ställen att börja leta på. Båda är helt kostnadsfria att bli medlem på, hos Edarling får man dessutom göra ett personlighetstest när man registrerar sig vilket kan hjälpa till med att hitta en bra matchning. Om du är 50+ kan du även kolla in Ourtime, som är en dejtingsida helt tillägnad singlar över 50 och är helt gratis att registrera sig på.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 27/9

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 270 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 10, 11

Morgondagens horoskop för Jungfrun

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Jungfrun redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Läs mer om stjärntecknet Jungfrun

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Jungfrun välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Jungfrun täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Jungfrun, som bland annat vilka andra stjärntecken Jungfrun klickar med när det kommer till kärleken samt hur Jungfrun är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning