Dagens horoskop Jungfrun idag den 19 juni 2019

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 19 juni 2019 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Jungfrun idag den 19/6

Gällande arbetet så är du just idag av någon anledning väldigt sårbar för kritik, vilket kan leda till en hel del onödiga diskussioner mellan dig och dina arbetskamrater. När det handlar om din ekonomi tycker du att pengarna räcker till det mesta, men när du litet oväntat vill köpa någonting lite dyrare kan du komma att ångra tidigare inköp. När det kommer till hälsa så energi, det har du. Om du vill förbättra din fysik lönar det sig att satsa.

Kärlek, Relationer & Tur för Jungfrun idag den 19/6

Angående kärleken. Dagen kommer att ha sin lugna gång, så om det skall hända något är det nog du som får ta initiativet. Tyvärr är det nog någonting du inte riktigt känner för. När det gäller relationer så kan en av dina allra bästa vänner känna sig lite deprimerad idag. Försök att ringa eller besöka hen under dagen. När det kommer till din tur så kan du idag få riktigt mycket tur om du inte låter dig distraheras av andras frekventa misslyckanden. Du måste helt enkelt försöka få ditt självförtroende på topp. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 19/6

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 169 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 7, 9, 20

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag     idag!
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakroppJungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning