Dagens horoskop Jungfrun idag den 6 april 2020

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 6 april 2020 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Jungfrun idag den 6/4

När det kommer till din tur bör du i nuläget inte lägga några pengar på spel, detta då numren inte riktigt kommer att falla i din favör. När det handlar om relationer så kan de människor som du oftast tyr dig till vara lite kalla idag. Det beror troligen inte på dig, utan snarare på att de är alldeles för upptagna med andra saker. När det kommer till kärleken upplever du att ditt kärleksliv är lite rörigt och besvärligt. De heta känslor som en viss person visar vill du just nu bara dämpa. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Jungfrun idag den 6/4

När det gäller din hälsa bör du idag tänka på att ta det lite lugnt då din kropp inte verkar vara så motståndskraftig som vanligtvis. När det kommer till din ekonomi har du inte särskilt mycket framgång i aktieaffärer just nu, men om någon dag kommer det kanske att trilla in en liten extraslant. Gällande ditt arbete. Om ditt arbete också är din hobby, så bör du nog trots allt ta det lite lugnare än vad du hade tänkt. Om du är singel kan du få jobba med någonting annat än vad du brukar arbeta med.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 6/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 96 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 8

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning