Dagens horoskop Jungfrun idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Jungfrun idag den 18/12

När det gäller tur så har du en del tur idag. Främst när det gäller chans till spelvinst, där ser dagen faktiskt riktigt lovande ut. När det kommer till relationer föredrar du idag djupa relationer och söker dig därför till dina gamla vänner, eftersom du känner dem bäst. Angående ditt kärleksliv kanske du kan agera lite mer målmedvetet när du ska lösa vissa knutar. Det ser ljusare ut vid horisonten.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Jungfrun idag den 18/12

När det gäller din hälsa behöver du lite lugn och ro idag för att må bra. Försök att slappna av genom att läsa en god bok. Gällande din ekonomi ser någonting ut att bli dyrare än vad du hade tänkt dig. Beakta de planer som du har för den närmaste tiden. Angående ditt arbetsliv. Idag är din arbetslust inte direkt på topp. Du känner egentligen inte för att göra något särskilt överhuvudtaget, och du skulle nog mycket hellre bara sitta och titta på TV.

Om du vill läsa mer om Jungfrun kan vi verkligen rekommendera denna bok om Jungfrun, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 7, 50

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.