Dagens horoskop Jungfrun idag den 21 januari 2020

Stjärntecknet Jungfrun Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 21 januari 2020 för stjärntecknet Jungfrun. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun lite längre ned på sidan!

Arbete, Tur & Kärlek för Jungfrun idag den 21/1

Gällande arbetslivet går arbetet mycket bra i dag. Med de nya uppgifter du har fått ökar du dina möjligheter till senare avancemang och klättring på karriärsstegen. Gällande din tur kan du räkna med mest tur under dygnets första hälft. Senare kommer den tyvärr att klinga av mer och mer allteftersom dagen fortlöper, och då är det bäst att avstå helt från spel. Gällande kärleken är det skönt att veta att ens partner faktiskt bryr sig, men när det har en tendens att gå över till ren svartsjuka kanske man ska tänka efter både en och två gånger. Att låta en annan person kontrollera ens liv är aldrig särskilt bra i längden.

Hälsa, Tur & Tur för Jungfrun idag den 21/1

Gällande din hälsa bör du inte hoppa över någon måltid idag, din kropp behöver all den näring den kan få. Annars finns risk att du får lida av det bristande näringsintaget. Angående din tur. Du måste nog lita på din kompetens idag, då turen verkar lysa med sin frånvaro. Se dock till att du inte inte tar dig vatten över huvudet. Gällande din tur kan du räkna med mest tur under dygnets första hälft. Senare kommer den tyvärr att klinga av mer och mer allteftersom dagen fortlöper, och då är det bäst att avstå helt från spel. Missa inte dagens turnummer för Jungfrun här nedan.

Dagens turnummer för Jungfrun idag den 21/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Jungfrun. För Jungfrun bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Merkurius, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 20 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 8, 24, 44

Allmänt om stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun som person

Jungfruns styrkor
Analytisk förmåga, intelligens och öga för detaljer
Jungfruns svagheter
Överkritisk med feghetstendenser
Jungfruns livsbehov
Att känna sig produktiv och till nytta
Jungfruns grundattityd till livet
Föränderlig
Jungfruns bästa veckodag
Onsdag
Jungfruns bästa färg
Grön

Zodiakdata för Jungfrun

Tidsperiod
23 augusti - 22 september
Latinskt namn
Virgo
Styrande himlakropp
Merkurius
Jungfruns element
Jord
negativ - introvert - feminin
Emoji för Jungfrun

Då är man en Jungfru

Stjärntecknet jungfrun kallas virgo på latin och den som är född under perioden 23 augusti till 22 september tillhör jungfruns tecken.

Tar ofta på sig mycket arbete

Karaktäristiskt för jungfrun är ofta en blygsam strävsamhet och en tendens att ibland ta på sig mer arbete än nödvändigt. Denna pålitliga arbetsmyra är ofta plikttrogen och väldigt organiserad. Ett välstädat och välorganiserat hem behövs för att jungfrun ska må bra.

Är mycket känslosam

Precis som namnet antyder är stjärntecknet jungfrun också en smula oskuldsfullt men myntet har alltid två sidor. Nackdelen med jungfrun är att denna personlighet även har en tendens att vara en smula känslomässig till sin natur och särskilt om han eller hon inte får utlopp för sin kreativa energi.

Uppfattas ibland som tillbakadragen

Jungfrun kan ibland uppfattas som stillsam och en smula tillbakadragen men har höga krav både på sig själv och sin omgivning. Det finns dock inget behov av att befinna sig i rampljuset och jungfrun har inga problem med att låta andra ta åt sig äran för väl utförda arbeten.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning