Dagens horoskop Väduren idag den 22 januari 2020

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 22 januari 2020 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Arbete, Hälsa & Ekonomi för Väduren idag den 22/1

Gällande ditt arbetsliv. Ett glatt humör krävs av dig för att klara dagens uppgifter. Tänk på att efter regn kommer alltid solsken. Gällande din hälsa. Du känner dig lite svag idag och är därför inte lika motståndskraftig mot förkylningar som du brukar vara. Gällande din ekonomi bör du bara låna pengar idag om du verkligen verkligen behöver dem. Att du sätter dig i skuld hos andra i onödan är verkligen någonting som du bör undvika, eftersom din ekonomi inte är den allra bästa. Missa inte dagens turnummer för Väduren här nedan.

Hälsa, Tur & Ekonomi för Väduren idag den 22/1

Gällande din hälsa känner du dig ganska pigg och kry idag, den känslan kommer du att ha kvar hela dagen. Njut! När det gäller tur har du inga framgångar kring spelborden att vänta idag, det mesta som rör lotterier och slump går tyvärr tvärt emot dig. Gällande din ekonomi. Idag verkar du vara orolig för något som har med dina pengar att göra. Men stjärnorna visar att det egentligen inte finns något större anledning att vara bekymrad.

Dagens turnummer för Väduren idag den 22/1

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 21 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

2, 11

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Då är man en Vädur

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Väldigt social och energisk

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Ofta temperamentsfull och ibland lättkränkt

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning