Dagens horoskop Väduren idag den 14 oktober 2019

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag måndagen den 14 oktober 2019för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Väduren idag den 14/10

Gällande din tur tycks vissa småsaker som krånglar få dig att känna dig otursförföljd idag. Det mesta verkar dock få en bra avslutning, så det var nog inte så farligt ändå. Gällande dina relationer hittar du troligen ett nytt sätt att dämpa stormiga känslor, när du nu närmar dig att lösa vissa problem på ett nytt sätt. Angående ditt kärleksliv kanske du kan agera lite mer målmedvetet när du ska lösa vissa knutar. Det ser ljusare ut vid horisonten. Missa inte dagens turnummer för Väduren här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Väduren idag den 14/10

När det gäller din hälsa känner du dig stark och vid god vigör idag. Och det skall verkligen till något extremt för att påverka dig på ett negativt sätt. Gällande din ekonomi. Det finns inte några direkta bekymmer när det gäller dina pengar, så du kan gott tänka på andra saker under dagen. När det kommer till ditt jobb bör du vara ambitiös på arbetet, och visa vad du går för. Om du vill få något uträttat är det bäst att du gör det på egen hand.

Dagens turnummer för Väduren idag den 14/10

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det måndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 286 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 9, 14, 25, 60

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakroppVädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Vädur

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Väldigt social och energisk

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Ofta temperamentsfull och ibland lättkränkt

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning