Dagens horoskop Väduren idag den 17 februari 2019

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 17 februari 2019 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Väduren idag den 17/2

När det gäller ditt arbete skulle det kännas härligt att slippa gå dit idag. Men allting flyter faktiskt på ovanligt bra där ändå. När det kommer till din ekonomi kan en helt oväntad inkomst dyka upp under dagen. Den ger dig möjligheten att köpa dig själv något riktigt fint eller gott. När det kommer till din hälsa så håller den sig på en stabil nivå idag, vilket gynnar dig då du kan göra det som du hade planerat.

Kärlek, Relationer & Tur för Väduren idag den 17/2

När det kommer till kärleken behöver du kanske söka dig till nya bekantskaper. Det finns en ganska stor chans att du då faktiskt kan hitta en passande partner. När det kommer till relationer har du kanske lite svårt att välja, när det visar sig att två vänner vill ha dig med att göra olika saker. Du borde faktiskt tänka på dig själv i första hand, och göra det som du tycker verkar roligast - trots att en av dina vänner blir mycket besviken. Gällande tur så har du faktiskt vinstchans idag. Stjärnorna säger att lotterier kanske kan fungera bra.

Om du vill läsa mer om Väduren kan vi verkligen rekommendera denna bok om Väduren, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Väduren idag den 17/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 47 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 31

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.