Dagens horoskop Väduren idag den 18 december 2018

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 18 december 2018 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Väduren idag den 18/12

Gällande din tur idag så spelar den ingen större roll i dagens händelseutveckling för dig. Det är snarare hårt arbete som kommer att få dig att nå dina mål. När det kommer till relationer rycks alla med av din spontana charm. Du mår riktigt bra tack vare din nya positiva syn på vännerna. När det kommer till kärlek kan ett par klarblåa ögon få dig på fall idag. Ert möte kan bli oerhört kortvarigt, men desto mer passionerat och sensuellt.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Väduren idag den 18/12

Gällande din hälsa så går hälsan och att känna sig omtyckt hand i hand idag. Försök att vara extra trevlig och öppen mot de i din närhet så kommer du troligtvis att bli mer omtyckt själv. När det handlar om din ekonomi kan ekonomiska problem tona upp sig samtidigt som du anar andra bekymmer. När det handlar om ditt arbete så kan dina bekymmer för arbetet som du känner vara helt obefogade, vissa oförutsedda och oväntade förändringar kan du ändå inte göra någonting åt.

Om du vill läsa mer om Väduren kan vi verkligen rekommendera denna bok om Väduren, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Väduren idag den 18/12

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 351 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

1, 2, 40

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag     idag!
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.