Dagens horoskop Väduren idag den 9 augusti 2020

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag söndagen den 9 augusti 2020 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Väduren idag den 9/8

När det kommer till arbetslivet kan du känna dig något osäker på framtiden. Dock verkar det inte finnas någon som du kan be om råd. Gällande din ekonomi tycks det inte bli några stora överraskningar i ekonomin just nu. Inga stora inkomster är på ingång, men inga extrautgifter heller. När det kommer till din hälsa kanske ditt liv är lite annorlunda nu. Inte lika stressigt, vilket gör att du mår lite bättre.

Kärlek, Relationer & Tur för Väduren idag den 9/8

När det kommer till kärleken behöver du kanske söka dig till nya bekantskaper. Det finns en ganska stor chans att du då faktiskt kan hitta en passande partner. Angående relationer kanske din familj inte har fått den uppmärksamheten den förtjänar den sista tiden. Idag är därför en bra dag att ta igen det som har gått förlorat. Gällande turen är din tur idag något bättre än vanligt, men du bör ändå se upp med att göra några chansningar när det gäller viktiga skeenden. Missa inte dagens turnummer för Väduren här nedan.

Dagens turnummer för Väduren idag den 9/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det söndag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 221 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

4, 6

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Då är man en Vädur

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Väldigt social och energisk

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Ofta temperamentsfull och ibland lättkränkt

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning