Dagens horoskop Väduren idag den 28 mars 2020

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag lördagen den 28 mars 2020 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Tur, Relationer & Kärlek för Väduren idag den 28/3

Din tur idag säger att du har chans till vinst. Det gäller bara för dig att ta till vara på möjligheterna på allra bästa sätt. När det kommer till dina relationer har du ibland lätt för att bli arg. Risken är att ditt något ojämna humör kanske gör att du förlorar en vän eller två. När det kommer till kärleken upplever du att ditt kärleksliv är lite rörigt och besvärligt. De heta känslor som en viss person visar vill du just nu bara dämpa. Missa inte dagens turnummer för Väduren här nedan.

Hälsa, Ekonomi & Arbete för Väduren idag den 28/3

Eftersom risken är ganska liten att din hälsa kommer att försämras idag, kan du göra det som du hade planerat utan att oroa dig. Det är egentligen inga fel på vare sig din fysiska eller psykiska förmåga just nu. När det handlar om din ekonomi tycks du just nu ha framgång i ekonomiska sammanhang. Oväntade bakslag verkar dock kunna drabba dig. När det gäller arbetet så blir dagen i stort sett mycket positiv, med litet tålamod klara du det mesta som du stöter på.

Dagens turnummer för Väduren idag den 28/3

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det lördag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 87 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 7

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Då är man en Vädur

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Väldigt social och energisk

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Ofta temperamentsfull och ibland lättkränkt

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning