Dagens horoskop Väduren idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Väduren idag den 25/4

När det gäller ditt arbete tycker du att dina arbetsuppgifter känns mycket stimulerande. Ett extraknäck kan visa sig vara riktigt lönsamt. När det gäller din ekonomi tycks du planera din ekonomi noga, men det är mest långsiktiga planer det handlar om. Just nu händer faktiskt inte särskilt mycket. När det kommer till din hälsa går du just nu in i en fas av god hälsa. Dagarna präglas av förändringar och din aptit på livet ökar.

Kärlek, Relationer & Tur för Väduren idag den 25/4

När det kommer till kärleken går dagen i huvudsak i ljusa färger när det gäller kärleken. Bristen på spännande händelser kan dock tyvärr göra dig lite mer än måttligt uttråkad. När det kommer till relationer så ur vänskapssynpunkt är det inget direkt speciellt med den här dagen. Om du nu inte själv helt plötsligt tar ett initiativ, det skulle säkerligen uppskattas. När det kommer till tur är du verkligen en person som har tur idag. Turen kommer kanske, eller troligtvis, att dyka upp flera gånger under dagen - till och med då du mest behöver den?

Om du vill läsa mer om Väduren kan vi verkligen rekommendera denna bok om Väduren, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Väduren idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 7, 27

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakropp
Mars
Vädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.