Dagens horoskop Väduren idag den 21 augusti 2019

Stjärntecknet Väduren Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag onsdagen den 21 augusti 2019 för stjärntecknet Väduren. Missa inte dagens turnummer för Väduren lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Väduren idag den 21/8

När det kommer till arbetet så får du mycket uträttat med bara kort tids varsel idag. Din glömskhet kan dock bli lite pinsam, och människor omkring dig kan bli lite irriterade. Gällande din ekonomi kan det kanske vore klokt att spara lite mer än vanligt. Låt inte pengarna du tjänat in gå till en massa onödiga inköp som du sedan bara ångrar. När det gäller din hälsa, så att ignorera de små krämporna är ett sätt att stänga ute en del obehag. Men tänk efter en gång till, då den metoden inte är så bra i det långa loppet.

Kärlek, Relationer & Tur för Väduren idag den 21/8

När det kommer till kärleken. En person som du tidigare inte tyckt om visar nu helt andra sidor. Kanske tar du det allra första steget mot en djup vänskap. Angående dina relationer tycks du må bäst när det är full fart på fritiden. Du gillar att ha många alternativ att välja mellan och friheten att göra precis som du vill. Gällande din tur hade du gärna sett att en händelse fick en helt annan vändning, men dagens tur verkar inte riktigt kunna göra något åt situationen. Missa inte dagens turnummer för Väduren här nedan.

Dagens turnummer för Väduren idag den 21/8

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Väduren. För Väduren bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakroppen Mars, vilken veckodag det är (idag är det onsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 232 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

5, 10, 28, 30

Allmänt om stjärntecknet Väduren

Väduren som person

Vädurens styrkor
Fysisk styrka, mod och ärlighet
Vädurens svagheter
Impulsivitet, stress och aggression
Vädurens livsbehov
Att vara med om action
Vädurens grundattityd till livet
Ledande
Vädurens bästa veckodag
Tisdag
Vädurens bästa färg
Röd

Zodiakdata för Väduren

Tidsperiod
21 mars - 19 april
Latinskt namn
Aries
Styrande himlakroppVädurens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Väduren

Boktips Astrologi och Horoskop och Presentböcker

Då är man en Vädur

Stjärntecknet Väduren kallas för Aries på latin och det är ett passande namn med tanke på Vädurens temperament. Den romerska krigsguden kallades nämligen för Aries. Den som är född under perioden 21 mars till 19 april kan kallas sig för vädur.

Väldigt social och energisk

Karaktäristiskt för en vädur är att de är väldigt sociala till sin natur och tycker om att ha många månniskor omkring sig. Den som är född i detta tecken är också energisk och äventyrlig. Väduren tycker om att ha många järn i elden och att starta nya projekt. Väduren är viljestark och har ett gott självförtroende samt tycker om att tävla och utmana. Med en tydlig och ledande personlighet passar dessa stjärntecken också i ledande roller. Väduren kan också bäst beskrivas som en handlingsmänniska som tycker om att inspirera andra.

Ofta temperamentsfull och ibland lättkränkt

Nackdelen med detta tecken kan ibland vara att vädurens temperament kan vara ombytligt och de är ibland lättkränkta till sin natur. Ilskan kan blossa upp men lika snabbt gå över igen. Väduren kan lätt bli rastlös och lite stressad.

Denna webbplats innehåller annonslänkar till Bokus. Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning