Dagens horoskop Skytten idag den 25 april 2019

Stjärntecknet Skytten Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag torsdagen den 25 april 2019 för stjärntecknet Skytten. Missa inte dagens turnummer för Skytten lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skytten idag den 25/4

När det kommer till ditt arbete kan du idag få sota för din lättja. Alltför mycket ledighet uttagen tidigare kan göra att du idag måste arbeta för två. Gällande din ekonomi. Låt inte en äldre person påverka dig alltför mycket idag, du klarar faktiskt av din ekonomi bra på egen hand. När det kommer till din hälsa kan du som mått lite dåligt på sistone få en bättre dag än på länge.

Kärlek, Relationer & Tur för Skytten idag den 25/4

När det handlar om kärlek så strålar den mot dig idag. Du har en god chans att inleda ett nytt långvarigt förhållande. Du borde kanske ringa någon vän som du inte har haft kontakt med på länge Angående dina relationer är det bra att du hittar lösningar på problem som rör dina nära och kära idag. Ta tillfället i akt och hjälp dem så mycket du kan. Gällande turen så att förlita dig på att turen ska infinna sig idag kan vara lite väl vanskligt. Turen kan nämligen utebli, allra helst när du som mest behöver den.

Om du vill läsa mer om Skytten kan vi verkligen rekommendera denna bok om Skytten, den är jättebillig just nu hos Bokus!

Dagens turnummer för Skytten idag den 25/4

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skytten. För Skytten bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Jupiter/Neptunus, vilken veckodag det är (idag är det torsdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 114 av 365). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

7, 16, 20

Allmänt om stjärntecknet Skytten

Skytten som person

Skyttens styrkor
Ärlig, generös och framåtseende
Skyttens svagheter
Överoptimism och slösaktighet
Skyttens livsbehov
Att kunna växa mentalt
Skyttens grundattityd till livet
Föränderlig
Skyttens bästa veckodag
Torsdag     idag!
Skyttens bästa färg
Lila

Zodiakdata för Skytten

Tidsperiod
23 november - 21 december
Latinskt namn
Sagittarius
Styrande himlakropp
Jupiter/Neptunus
Skyttens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Skytten

Skytt blir man om man är född mellan den 23 november och den 21 december. Det som känneteckar en skytt är att hen oftast är ärlig, generös och optimistisk, men samtidigt också både idealistisk och något överdrivande. Skyttar är även entusiastiska, och kan ibland även utmärka sig som sökare.

Skytten brukar betecknas med en spänd pilbåge, och finns på den södra stjärnhimmeln. Dess norra del är endast synlig i södra Sverige under sommaren. Eftersom Skytten ligger i samma riktning som Vintergatans centrala delar så innehåller stjärnbilden täta stjärnmoln. Skytten, som gränsar till Skorpionen och Ormbäraren, innehåller också ett antal stjärnhopar och flera nebulosor.

Stjärntecknet Skytten tillhör de 48 stjärnbilder som nedtecknades av den grekiske astronomen Ptolemaios för närmare 2 000 år sedan. I den grekiska mytologin menade man ibland att Skytten är en avbildning av kenaturen, som är en blandning mellan häst och människa, Folos - vän till Herkules.

Inom astrologin så är Skytten det nionde stjärntecknet, och på latin (och även engelska) är namnet Sagittarius. Dess element är eld och Skyttens härskare/planet är Jupiter. När man ser till Skyttens kvalitet inom astrologin så är denna att stjärntecknet är föränderligt.