Dagens horoskop Skytten idag den 27 februari 2024

Stjärntecknet Skytten Här nedanför hittar du dagens horoskop för idag tisdagen den 27 februari 2024 för stjärntecknet Skytten. Missa inte dagens turnummer för Skytten lite längre ned på sidan!

Arbete, Ekonomi & Hälsa för Skytten idag den 27/2

Gällande ditt arbete så har dagen sin vanliga lunk, litet tråkigt kanske - men det är som det är. När det kommer till din ekonomi finns det en ekonomisk knipa som har fördunklat din tillvaro under den senaste tiden, men den ser ut att kunna få en lösning snart. När det kommer till din hälsa stressar du på gränsen för vad som kan påverka din hälsa negativt. En nedvarvning skulle nog förbättra ditt välmående avsevärt.

Kärlek, Relationer & Tur för Skytten idag den 27/2

När det kommer till kärlek, så visserligen kan du längta efter ett passionerat möte idag men nöjer dig med den närhet du faktiskt får. De små stunderna av ömhet verkar ha störst betydelse. Gällande dina relationer så bör du tänka på vad du säger om du hade tänkt socialisera med dina vänner idag, så att ingen blir stött. Angående din tur. Du måste nog lita på din kompetens idag, då turen verkar lysa med sin frånvaro. Se dock till att du inte inte tar dig vatten över huvudet. Missa förresten inte dagens turnummer för Skytten här nedan.

Det är roligare att vara två

Om du längtar efter kärleken kanske nätdejting kan vara någonting för dig. På så sätt ges man tillfälle att superenkelt kunna träffa tusentals singlar i sitt närområde. En av våra favoritsajter är Match.com, som är en av de största sajterna i Sverige och helt gratis att bli medlem på. Är du 50+ kan det också vara värt att kolla in Ourtime och 50PlusMatch, två dejtingsajter som är tillägnade singlar över 50 år (och som också är helt gratis att bli medlem på).

Visa att du är en Skytt

Om du vill uttrycka dig själv och visa att du är en skytt, är ett vackert smycke rätt väg att gå. Till exempel denna vackert glänsande silverberlock med skytten som är prydd med glittrande cubik zirkon-stenar. Eller så kan du kolla in här för fler skytten smycken.

Dagens turnummer för Skytten idag den 27/2

Här nedan hittar du dagens turnummer eller dagens lyckotal för stjärntecknet Skytten. För Skytten bestäms lyckotal utifrån positionen hos himlakropparna Jupiter & Neptunus, vilken veckodag det är (idag är det tisdag) samt vilken numerisk dag på året det är just nu (idag är dag 57 av 366). Totalt antal turnummer för en dag kan variera mellan 1 till 5 stycken, varje individuellt lyckotal kan därefter variera från 1 till 99.

3, 7, 27

Morgondagens horoskop för Skytten

Du har väl inte missat att du numer även kan spana in morgondagens horoskop för Skytten redan idag.

Allmänt om stjärntecknet Skytten

Skytten som person

Skyttens styrkor
Ärlig, generös och framåtseende
Skyttens svagheter
Överoptimism och slösaktighet
Skyttens livsbehov
Att kunna växa mentalt
Skyttens grundattityd till livet
Föränderlig
Skyttens bästa veckodag
Torsdag
Skyttens bästa färg
Lila

Zodiakdata för Skytten

Tidsperiod
23 november - 21 december
Latinskt namn
Sagittarius
Styrande himlakropp
Jupiter & Neptunus
Skyttens element
Eld
positiv - extrovert - maskulin
Emoji för Skytten

Då är man en Skytt

Skytt blir man om man är född mellan den 23 november och den 21 december. Det som känneteckar en skytt är att hen oftast är ärlig, generös och optimistisk, men samtidigt också både idealistisk och något överdrivande. Skyttar är även entusiastiska, och kan ibland även utmärka sig som sökare.

Kan bli något fanatisk

Skyttar har ibland det som kan kallas en fanatikers ådra, de kan ge sig hän och verkligen sträva efter någonting. Ibland helt utan rim och reson och verkligen ta ut sig, eller andra.

Vill ha fart och rörelse

När saker händer långsamt blir skytten ibland rastlös. Nya miljöer och en möjlighet att vidga sina vyer är mycket viktigt, likaså att hela tiden känna att det sker någon form av utveckling.

Gillar makt, men inte ansvar

Även om skyttar ofta har en dragelse till makt, så brukar de inte vara så förtjusta i att ta ansvar. Troligtvis beror detta på att skyttar är väldigt energiska och otåliga, och inte har tid att stanna i någon form av ansvar vilket innebär en förpliktelse.

Mer detaljer om stjärntecknet

Skytten brukar betecknas med en spänd pilbåge, och finns på den södra stjärnhimmeln. Dess norra del är endast synlig i södra Sverige under sommaren. Eftersom Skytten ligger i samma riktning som Vintergatans centrala delar så innehåller stjärnbilden täta stjärnmoln. Skytten, som gränsar till Skorpionen och Ormbäraren, innehåller också ett antal stjärnhopar och flera nebulosor.

Stjärntecknet Skytten tillhör de 48 stjärnbilder som nedtecknades av den grekiske astronomen Ptolemaios för närmare 2 000 år sedan. I den grekiska mytologin menade man ibland att Skytten är en avbildning av kenaturen, som är en blandning mellan häst och människa, Folos - vän till Herkules.

Inom astrologin så är Skytten det nionde stjärntecknet, och på latin (och även engelska) är namnet Sagittarius. Dess element är eld och Skyttens härskare/planet är Jupiter. När man ser till Skyttens kvalitet inom astrologin så är denna att stjärntecknet är föränderligt.

Läs mer om stjärntecknet Skytten

Om du vill läsa mer om stjärntecknet Skytten välkomnar vi dig till våra sidor som är tillägnade zodiakens alla stjärntecken. Våra guider och texter om stjärntecknen är stora och den om Skytten täcker allt du någonting skulle vilja veta om stjärntecken Skytten, som bland annat vilka andra stjärntecken Skytten klickar med när det kommer till kärleken samt hur Skytten är som person.

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för 50PlusMatch, Elitsinglar, Match.com, Ourtime och PriceRunner