Drömtydning kändis - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning kändis betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med kändis att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning kändis

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om kändisskap, alltså ett sådant kändisskap som en själv är föremålet för statusen som en berömd person, handlar ofta om ens egen önskan om att bli sedd. Inte bara sedd ur det perspektiv att man vill att andra okända människor skall känna till en, utan även att man strävar efter att bli mer uppmärksammad av sina vanliga vänner och ibland även sin vanliga familj.

Djupare spirituella betydelser

Att bli berömd eller kändis

Om du drömmer att du plötsligt blir berömd, eller en kändis, kan det innebär att din ekonomi riskerar att bli dålig - du kan få det svårt att få ihop räkenskaperna den närmsta tiden. Det kan vara klokt att försöka lägga undan och spara pengar under kommande månader.

Om drömmen handlar om en vän, att denne blir en berömd kändis, kan det betyda att din vän inom en närstående framtid kommer att göra dig besviken på något sätt.

Att bli beundrad

Om du drömmer att någon beundrar dig, ditt utseende eller ditt intellekt, kan det ha som innebörd att någonting som du länge har önskat kommer att gå i uppfyllelse - men samtidigt att du inte bör söka drömmen, då detta kan innebära att den inte kommer att bli sann. Det bästa kanske är att bara låta det hända utan att ge det för mycket tanke.

Att bli applåderad

Om du drömmer att du blir applåderad av dina vänner kan det innebära att du inom en snar framtid kommer att bli sviken, det kan handla om att någon försöker tala negativt om dig eller att någon blir arg för något du har gjort även om det inte var en särskilt stor grej.

Texten uppdaterades senast 2019-08-20

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om kändis kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning