Drömtydning revben - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning revben betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med revben att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om revben har ofta en spirituell eller rent religiös koppling, och kan dras tillbaka till den påstådda skapelsen av mannen och kvinnan där revbenet spelar en stor roll. Även fast denna skapelse till stor del är hittepå så kan vårt undermedvetna ändå använda denna föreställning, eller denna tro på människans unikhet, som ett sätt att locka det vakna jaget att hänge sig mer åt sin spiritualitet och sina känslor, snarare än till materiella ting.

Djupare spirituella betydelser

Drömmar om revben har i huvudsak två olika betydelser, beroende på om revbenen är hela eller om de är brutna. Om det skulle vara så att revbenen är brutna kan detta indikera att fattigdom väntar i framtiden. Om de istället är hela så är detta en förebådande om rikedom.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om revben kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning