Drömtydning rosmarin - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning rosmarin betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med rosmarin att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om rosmarin går ofta att koppla till en inre önskan om att uppleva nya kulturer och allt som hör det till. Ofta har det undermedvetna fått smak på någonting exotiskt i form av en förhöjd känsla hos jaget vid t.ex. utövandet av någonting kulturellt eller intagandet av någon mat som kan anses exotisk. Kanske behöver ens innersta lite mer spänning och nya smaker än bara det gamla vanliga, inte bara på detta plan utan även andra plan?

Djupare spirituella betydelser

Drömmar som involverar kryddan rosmarin, t.ex. att man känner doften av rosmarin eller att man använder kryddan på ett utmärkande sätt, kan vara ett varsel om att hårt arbete väntar. Inte hårt arbete i form av att arbetslivet kommer att bli jobbigt, utan snarare hårt arbete i form av att hålla vänskaps-, familje- och kärleksrelationer intakta.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om rosmarin kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning