Drömtydning blixtar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning blixtar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med blixtar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning blixtar

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen av att drömma om blixtar eller blixtnedslag handlar ofta om ursinne och raseri, det finns ofta någonting som man är vansinnig över men kanske har svårt att finna uttryck för - eller ens vet om att man är arg över. Ens undermedvetna kan då plocka fram detta genom och uttrycka det som blixtar och blixtnedslag som ödelägger saker och ting.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer om blixtar kan det vara ett varsel om att du kanske kommer att behöva förflytta dig rent logistiskt, din egendom kan vara i fara och en flytt till annan bostad kan vara närstående.

En annan möjlig tolkning om du är kvinna och drömmer om blixtar är att någonting är på gång att ske i ditt liv, en urladdning så att säga. Detta kan fungera som bas för en större förändring, oftast till det positiva.

Se även drömmar om åska.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om blixtar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning