Drömtydning åska - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning åska betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med åska att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning åska

Symbolisk betydelse

Drömmar där det förekommer kraftig åska handlar ofta om relationer och bekantskaper, med en tendens att det kommer att uppstå negativa känslor och händelser. Ibland är det frågan om falska rykten som sprids om en och som ens undermedvetna har snappat upp och försöker förmedla. Men ibland kan det även handla om undertryckt aggressivitet som har börjat visa sig hos en bekant och som riskerar att komma forsande fram.

Drömmar där det både regnar och åskar kraftfullt är ibland ett varsel om ett kommande gräl som kan komma att ha orsakats av otrohet eller falska känslor.

Texten uppdaterades senast 2020-02-14

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om åska kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning ansikten | drömtydning låda | drömtydning barfota | drömtydning blixtar | drömtydning säckpipor | drömtydning flyga | drömtydning djur | drömtydning spindlar | drömtydning eld | drömtydning falla | drömtydning överfall | drömtydning bilolycka

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här
Kommentarer


#1   Henrik Laurell   2020-10-03 06:03  
Brukar inte drömma längre för det första. För det andra så tror jag inte på sådant här. MEN jag vaknade precis ur den värsta mardrömmen sedan NÅGONSIN!! Drömde om den värsta åskan som tänkas kan. Det var åska och den svartaste himel som kan fantiseras. På det så var det ENORMA svarta moln. Det var av apocalyptiska mått alltihopa. Allt var innan helt lugnt i drömmen först. Normal blå och vacker himmel. Det var varmt och jag var full av goda känslor. Mycket kärlek. Sedan, PLÖTSLIGT en sådan smäll och ett dån som fick marken att vibrera tydligt men dovt. Det var som ett dovt mörkt surrande började. Smällen var inte av naturlig art den heller. Det var som sagt rena apocalyptiska mått alltihopa. Tittar ut genom en balkong och en känsla av ondska och skräck väller över mig när jag ser det ENORMA och svarta molnet som har en svans som nästan slår i marken likt en orkan. Den kommer emot mig. Dova och mörka vibrationer. Bara står där som förlamad och ser den närma sig. Nu bara en svart kännsla av total maktlöshet. Bara att acceptera läget och inget kan rädda mig och allt jag kan göra är....INGET. Det var här jag vaknade men känslan sitter ännu fortfarande i denna stund i. Från ingenstans så kollar jag upp det där med åska i drömmar. Det stämde på pricken med vad som pågår i mitt liv just nu. SÅ på pricken att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Ett enormt tack för att denna sida fanns och jag vet nu vad som kan vara på väg att ske. Men jag tror mig också istället vara förberedd. Det kommer inte kunna ta mig med överraskning iallafall nu. STORT tack!

#2   Kerstin   2020-10-03 14:11  
Hej Henrik!

Vad intressant att läsa om din dröm och dina upplevelser, och vad glad jag blir av din positiva känsla efter att ha hittat vår sida! Tack själv!

Med vänlig hälsning,
Kerstin

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning