Drömtydning flugor - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning flugor betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med flugor att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning flugor

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om flugor kan ofta härledas till förluster, att man på något sätt kommer att lida en förlust av någonting och detta har ens undermedvetna snappat upp och nu börjat uppmärksamma. Det kan finnas någonting i din närhet som du riskerar att förlora på samma sätt som man lätt tappar siktet på en fluga man jagar med flugsmällan, det gäller att vara fokuserad på sin uppgift och att inte sänka blicken.

Svärm med flugor

Om det är en hel svärm av flugor som plågar dig så kan denna förlust vara kopplad till en väldigt nära vän, denne kommer att på något sätt göra dig väldigt ledsen. Om svärmen med flugor finns i din närhet, men du inte upplever den som plågsam, kan detta vara en indikation på att någon du håller kär, som i en partner eller liknande, kan vara den som gör att du kommer att lida en förlust.

En jobbig fluga

Om du drömmer att du har en jobbig fluga i din närhet kan detta vara en indikation på att du faktiskt har någon i din närhet som du kommer att börja tröttna på, troligtvis någon som har orsakat dig små förluster av olika sätt som du kanske inte har tänkt på förrän ganska nyligen.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om flugor kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning avföring/bajs

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning