Drömtydning näsa - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning näsa betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med näsa att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Drömmar som handlar om näsor är tro det eller ej relativt vanliga. Kanske beror det på att näsan spelar en så betydelsefull roll i vår vardag, genom att inte bara berätta för oss hur saker luktar och identifiera saker genom den, utan även genom att ofta vara den första anhalten när det kommer till att börja känna sig förkyld eller sjuk. Drömmar om näsor kan därför ibland ses som ett sätt att identifiera kommande skeenden och andra saker som kan dyka upp i närtid.

Näsans form kan vara av betydelse

Om man drömmar att man har en näsa som har svullit upp och blivit mycket större än vanligt, kan detta ofta vara ett förebud om att ens karriär är på väg att ta ett stort kliv vilket medför en högre ekonomisk status. Drömmar där man är täppt i näsan handlar ofta om kärlekslivet, och kan ibland vara ett dåligt omen som varslar om otrohet. Drömmar där man har tappat näsan eller där den har blivit skadad kopplas ofta till osäkerhet inför kommande åtagande, att man känner att man inte riktigt kan identifiera hur man skall gå till väga för att utföra sitt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Texten uppdaterades senast 2020-03-17

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om näsa kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning fjädrar

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning