Drömtydning fjädrar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning fjädrar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med fjädrar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om fjädrar är att de ofta har någonting med känslor att göra, att man just nu är extra sårbar eller mottaglig för att bli drabbad av negativa känslor, kanske även så djupt drabbad att man riskerar att på något sätt bli deprimerad på köpet. Ens inre vill på detta sätt förbereda en för att man kanske behöver tuffa till sig lite, och istället se det som händer som någonting som ger skinn på näsan snarare än någonting som får en att bli deppig och stänga in sig i sig själv.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer att du ser fjädrar flyga omkring i luften, kan detta vara ett varsel att du under den kommande tiden kommer att bekymra dig mycket, antingen för dig själv eller för en nära och god vän. Bekymren kan handla om någon som har dragit skam över familjen.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om fjädrar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning