Drömtydning nunnor - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning nunnor betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med nunnor att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning nunnor

Symbolisk betydelse

Drömmar som på något sätt handlar om nunnor förknippas ofta med känslor kring renhet och oskuldsfullhet. När det kommer till drömmar där man själv är en nunna är andemeningen ofta att ens undermedvetna försöker förmedla en inre önskan om renhet. Kanske är det så att ens leverne genom ett normativt synsätt kan ses som ganska lösaktigt och fritt, och att det djupt där inne har börjat gro små frön om att detta kanske på ett eller annat sätt kan vara skadligt för en.

Drömmar om andra personer som nunnor

Drömmar där man ser en nära vän eller bekant iförd nunnedräkt handlar ofta om avundsjuka på vännens livsstil, som drömmaren då ofta innerst inne anser vara icke-ren eller lösaktig. Genom att klä denna person i nunneutstyrsel försöker ens undermedvetna att skamma personen genom att försöka tvinga denne att sluta upp med sitt fria leverne.

Om man i en dröm ser en hel grupp med nunnor som verkar vara ute på ett uppdrag eller på väg någonstans väldigt målmedvetet, kan detta ibland vara ett varsel om att det går rykten om en själv och att folk talar bakom ens rygg.

Texten uppdaterades senast 2020-02-14

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om nunnor kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning präst

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning