Drömtydning präst - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning präst betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med präst att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning präst

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om präster handlar ofta om känslor av skam eller pinsamhet, att det finns någonting som ens undermedvetna uppfattar som skamset eller som att det vore pinsamt om det kom fram till omvärlden. Det kan handla om någon upplevelse som jaget har haft i vaket tillstånd men som inte har direkt uppfattats, utan mer snappats upp av det undermedvetna och där bearbetats för att sedan bygga upp dessa omedvetna skamkänslor.

Djupare spirituella betydelser

Om du är en ung kvinna som drömmer om en präst kan detta vara ett tecken på att någon kommer att göra dig besviken, nästan alltid handlar denna dröm om obesvarad kärlek. Om du är en ung man som drömmer om en präst indikerar detta att du kommer att få uppleva skam i framtiden.

Drömmar om abbotar

Om du har drömt om en abbot (vilket är titeln på en föreståndare för ett munkkloster), kan det innebära en stor fara för dig. Beroende på vilken abboten som har uppenbarat sig i din dröm kan det ha olika slags påverkan på ditt liv.

Drömmar om abbedissor

Om du har drömt om en abbedissa (vilket är titeln på en föreståndarinna för ett nunnekloster inom den katolska- och ortodoxa kyrkan), kan det innebära att du kommer att bli utsatt för styggelser, eller till och med ondska.

Se även dröm om nunna.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om präst kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning