Drömtydning berg - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning berg betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med berg att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning berg

Symbolisk betydelse

Drömmar om berg och klippor för ofta tankarna till symboler såsom kämparvilja och strävan efter framgång, framför allt drömmar om att klättra i berg eller att bestiga ett berg. Men drömmar om berg behöver inte handla om att man försöker besegra ett berg, utan det kan även handla om att man t.ex. vistas i miljöer där det förekommer bergsmassiv, klippor eller andra slags formationer som för tankarna till berg och klippor.

Känslan styr, men inte till största del

Lite beroende på den allmänna känslan i drömmen, så handlar dessa drömmar ofta om ens egna inre oroskänslor och bekymmer. Ofta över saker som kan ses som ouppnåeligt som man är rädd för inte kommer att kunna klara av. Faktiskt även om känslan i drömmen är positiv kan detta vara fallet, även om man då skulle kunna tro att det handlar om att man känner sig positiv inför sina utmaningar. Visst kan det vara så, men utifrån vår erfarenhet handlar det ändå om en slags oro, som maskerar sig som en falsk positiv känsla.

Texten uppdaterades senast 2020-02-03

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om berg kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning bergsbestigning | drömtydning bomull | drömtydning bröd | drömtydning klättra | drömtydning falla | drömtydning elefanter

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning