Vad betyder drömmar om bröd?

Här nedan kan du läsa vad drömmar om bröd betyder, och hur dessa skulle kunna tolkas.

Symbolisk betydelse

Drömmar om bröd handlar ofta om kraft och livsförmåga, men det kan även handla om livet självt och ens hunger för ett bättre eller annat liv. Livets bröd.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer att du äter bröd, oavsett om det är vitt eller mörkt, kan det ha lite olika betydelse beroende på om du har hög eller låg ekonomisk status. Om du är rik kan det vara en indikation på att dina affärer kommer att gå något sämre, och att du kan räkna med att behöva dra ner lite på dina utgifter. Om du är fattig kan brödet vara ett omen om att det kan vara sista gången du behöver leva på bröd och vatten, rikedom kan vara på väg att korsa sin väg med dig.

Om du drömmer att du kastar bort ditt bröd, utan att ens smaka på det, kan detta vara en indikation om att du inte är nöjd med någonting i din tillvaro - och att detta riskerar att smitta av sig på din omgivning som kan börja sprida tråkiga rykten om dig.

Om du drömmer att du ser ett berg uppbyggt av bröd, alltså ett berg som i någonting man måste ha rep och krokar för att bestiga, brukar detta vara ett tecken på att framgång väntar i livet.

Texten uppdaterades senast 2019-05-25

Kolla även in våra mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning