Banner för Synskonline.se
 

Drömtydning bomull - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning bomull betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med bomull att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar som handlar om bomull har ofta med känslor och en inneboende längtan efter trygghet att göra. Man kanske har haft det lite kämpigt under en längre tid och ens inre vill försöka förmedla att det man just nu kanske vill ha, och behöver, är någonting mjukt att krypa upp intill och bara andas för en stund. Att bara reflektera över livet kan göra susen och är någonting man verkligen bör göra.

Djupare spirituella betydelser

Om du arbetar inom textilbranschen, antingen direkt med att utforma och skapa textil eller att handla med textil (t.ex. kläder), och drömmer om bomull kan det vara ett tecken på ekonomiska motgångar. Dessa motgångar har en viss koppling till, eller proportionalitet till, den mängd bomull som uppenbarar sig i drömmen. Om du drömmer om en enskild liten bomullstuss så kanske det handlar om att du inte kommer att vinna på din nästa trisslott, men om du istället drömmer om ett berg av bomull kan det vara ett förebådande om att din arbetssituation kan komma att på negativt påverkad.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Spåtjänster och drömtydning

Om du vill prata med någon som kan svara på frågor som gäller ditt horoskop, dina drömmar eller din framtid, kan vi rekommendera något av dessa medier. Om det inte skulle finnas något medium tillgängligt i listan nedan, kan du hitta fler här.


Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om bomull kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för Synskonline.se