Drömtydning solen - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning solen betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med solen att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning solen

Symbolisk betydelse

Drömmar som involverar vår närmsta stjärna, Solen, är ofta en dröm som för med sig väldigt positiva känslor. Framför allt brukar dessa drömmar kunna förmedla en slags trygghetskänsla och värme. Ofta representerar solen olika aspekter ur ens liv som just nu är i fokus, och verkligen verkar gå som på räls. Men i ett sådant läge kan det även vara klokt att vara uppmärksam på eventuella hinder som kan komma upp, för även solen har fläckar och den kan även gå i moln.

Moln och oväder kan varsla om problem

Om solen i drömmen blir täckt av moln som drar med sig ett oväder, symboliserar detta ibland att även om denna aspekt i ens liv går bra - så finns där någonting som kan komma att ställa sig i vägen och sätta käppar i hjulen. Ibland är detta hinder någonting helt oväntat, men ofta är det någonting som man redan har anat och börjat fundera på. Detta kan då ses om ett varningstecken att man kanske bör ägna detta hinder mer eftertanke.

Texten uppdaterades senast 2020-02-03

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om solen kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning