Stjärntecken på engelska

Här kan du hitta mer information om vad alla de tolv olika stjärntecken som vi känner och älskar heter på engelska (samt latin), men också hur man går från ett engelskt namn på ett stjärntecken till det svenska namnet.

Stjärntecken stenbocken på engelska

Stjärntecknet stenbocken heter Capricorn på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för stenbocken. Detta då man i engelskan använder samma namn för stenbocken som man gör i latinet; Capricorn. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet capricorn på svenska är stenbocken. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet stenbocken.

Stjärntecken vattumannen på engelska

Stjärntecknet vattumannen heter Aquarius på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för vattumannen. Detta då man i engelskan använder samma namn för vattumannen som man gör i latinet; Aquarius. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet aquarius på svenska är vattumannen. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet vattumannen.

Stjärntecken fiskarna på engelska

Stjärntecknet fiskarna heter Pisces på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för fiskarna. Detta då man i engelskan använder samma namn för fiskarna som man gör i latinet; Pisces. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet pisces på svenska är fiskarna. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet fiskarna.

Stjärntecken väduren på engelska

Stjärntecknet väduren heter Aries på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för väduren. Detta då man i engelskan använder samma namn för väduren som man gör i latinet; Aries. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet aries på svenska är väduren. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet väduren.

Stjärntecken oxen på engelska

Stjärntecknet oxen heter Taurus på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för oxen. Detta då man i engelskan använder samma namn för oxen som man gör i latinet; Taurus. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet taurus på svenska är oxen. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet oxen.

Stjärntecken tvillingarna på engelska

Stjärntecknet tvillingarna heter Gemini på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för tvillingarna. Detta då man i engelskan använder samma namn för tvillingarna som man gör i latinet; Gemini. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet gemini på svenska är tvillingarna. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet tvillingarna.

Stjärntecken kräftan på engelska

Stjärntecknet kräftan heter Cancer på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för kräftan. Detta då man i engelskan använder samma namn för kräftan som man gör i latinet; Cancer. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet cancer på svenska är kräftan. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet kräftan.

Stjärntecken lejonet på engelska

Stjärntecknet lejonet heter Leo på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för lejonet. Detta då man i engelskan använder samma namn för lejonet som man gör i latinet; Leo. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet leo på svenska är lejonet. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet lejonet.

Stjärntecken jungfrun på engelska

Stjärntecknet jungfrun heter Virgo på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för jungfrun. Detta då man i engelskan använder samma namn för jungfrun som man gör i latinet; Virgo. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet virgo på svenska är jungfrun. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet jungfrun.

Stjärntecken vågen på engelska

Stjärntecknet vågen heter Libra på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för vågen. Detta då man i engelskan använder samma namn för vågen som man gör i latinet; Libra. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet libra på svenska är vågen. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet vågen.

Stjärntecken skorpionen på engelska

Stjärntecknet skorpionen heter Scorpio på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för skorpionen. Detta då man i engelskan använder samma namn för skorpionen som man gör i latinet; Scorpio. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet scorpio på svenska är skorpionen. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet skorpionen.

Stjärntecken skytten på engelska

Stjärntecknet skytten heter Sagittarius på engelska, vilket även är detsamma som det latinska namnet för skytten. Detta då man i engelskan använder samma namn för skytten som man gör i latinet; Sagittarius. På samma sätt kan man säga att stjärntecknet sagittarius på svenska är skytten. Klicka här för att läsa mer om stjärntecknet skytten.


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning