Drömtydning adoption - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning adoption betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med adoption att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

När det handlar om drömmar om adoption så har sådana drömmar ofta en väldigt stark symbolisk koppling till längtan efter barn. Drömmarna kan ofta triggas av oro kring sig själv eller sin partner och en eventuell oförklarlig barnlöshet.

Djupare spirituella betydelser

När det kommer till det spirituella planet handlar drömmar om adoption väldigt ofta om ekonomi och förmögenheter. Om du till exempel drömmer att du har blivit eller skall bli adopterad av en förmögen familj kan det vara ett förebud om att stora rikedomar väntar. Om du drömmer att du adopterar ett barn som du har blodsband till kan ett stort arv vara på ingång, om du ej har blodsband till barnet kan det innebära att du kommer att nå framgång inom någonting som du för tillfället företar dig.

Texten uppdaterades senast 2019-05-25

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om adoption kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning adam och eva

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning