Stjärntecken smycke vattumannen

Här hittar du oerhört vackra smycken och berlocker som passar vattumannen. Det finns inte många saker som kan uttrycka en persons inre så väl som dennes stjärntecken, och att göra detta genom ett smycke är att verkligen visa upp för världen vem man är och vad man förväntar sig av den. Särskilt gäller detta så klart för en Vattuman med alla sina utmärkande egenskaper och livssyn, som du kan läsa mer om här om du är nyfiken.

Här på våra sidor om stjärntecken smycken till vattumannen hittar du allt från glänsande silverberlocker till stilrena och vackra hängen i både guld och silver, som på ett näst intill oförklarligt sätt får alla vattumän att verkligen skina upp och öppna upp sig för världen.


Våra favoritsmycken till vattumannen

Glänsande silverberlock

En vackert glänsande vattumannen berlock i silver från Pandora, som är alldeles underbar och verkligen fångar essensen hos Vattumannen.

Pris: 399 kr   Fri frakt!

Glänsande berlock Vattumannen
Köp nu ››

Stilrent silversmycke

Ett stilrent och blänkande vattumannen silversmycke från Thomas Sabo, som aldrig kan gå fel runt halsen hos en Vattuman.

Pris: 699 kr   Fri frakt!

Stilrent skinande silversmycke Vattumannen
Köp nu ››

Klassiskt guldsmycke

Ett typiskt klassiskt och enormt vackert vattumannen guldsmycke från Thomas Sabo, som kan lyfta vilken Vattuman som helst från tristessen.

Pris: 899 kr   Fri frakt!

Klassiskt vackert guldsmycke Vattumannen
Köp nu ››

Ytterligare inspiration till vattumannen

Utsökt vattumannen hängsmycke i äkta silver som är förgyllt och täckt med kubisk zirkona-stenar.

Pris: 449 kr

Utsökt vattumannen hängsmycke i äkta silver som är förgyllt och täckt med kubisk zirkona-stenar.
Köp nu ››

Vackert vattumannen hängsmycke i äkta silver.

Pris: 119 kr

Vackert vattumannen hängsmycke i äkta silver.
Köp nu ››

Hitta smycken till andra stjärntecken

Stjärntecken Stenbocken smyckenStjärntecken Vattumannen smyckenStjärntecken Fiskarna smyckenStjärntecken Väduren smyckenStjärntecken Oxen smyckenStjärntecken Tvillingarna smyckenStjärntecken Kräftan smyckenStjärntecken Lejonet smyckenStjärntecken Jungfrun smyckenStjärntecken Vågen smyckenStjärntecken Skorpionen smyckenStjärntecken Skytten smycken
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för Albrekts Guld, Hallbergs Guld och Jewelrybox.se