Drömtydning.nu/Stjärntecken/Stjärntecken vilka datum
 

Vilka datum för stjärntecken

Du känner säkert till de tolv stjärntecknena som finns i zodiaken, stenbocken, vattumannen, fiskarna, väduren, oxen, tvillingarna, kräftan, lejonet, jungfrun, vågen, skorpionen & skytten. Men har du någon gång undrat kring vilket av stjärntecknena du hör till, eller snarare vilka datumperioder det är som gäller för att höra till något av de olika stjärntecknena? För det är ju faktiskt så att alla stjärntecken ligger jämt fördelade över årets alla dagar, med start den första januari och slut den sista december.

Här nedan har vi listat alla stjärntecken tillsammans med vilka datumperioder som gäller för de alla. Du kan även använda vår smarta funktion för att automatiskt bestämma ditt stjärntecken utifrån ditt födelsedatum, du hittar den här: vilket är mitt stjärntecken. Om du är ute efter presenter till någon som har ett särskilt stjärntecken har vi även en sida med mängder av present tips för stjärntecken.

Zodiaken och de tolv stjärntecknena

Stjärntecken stenbocken datum

För att tillhöra stjärntecknet stenbocken (med det latinska namnet capricorn) skall du vara född någonstans i perioden 22 december till 19 januari. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 22/12 - 19/1. Om du vill läsa mer om stjärntecknet stenbocken rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om stenbocken. Där kan du läsa allt om hur en stenbock brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som stenbocken passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om stenbocken.

Stjärntecken vattumannen datum

För att tillhöra stjärntecknet vattumannen (med det latinska namnet aquarius) skall du vara född någonstans i perioden 20 januari till 18 februari. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 20/1 - 18/2. Om du vill läsa mer om stjärntecknet vattumannen rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om vattumannen. Där kan du läsa allt om hur en vattuman brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som vattumannen passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om vattumannen.

Stjärntecken fiskarna datum

För att tillhöra stjärntecknet fiskarna (med det latinska namnet pisces) skall du vara född någonstans i perioden 19 februari till 20 mars. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 19/2 - 20/3. Om du vill läsa mer om stjärntecknet fiskarna rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om fiskarna. Där kan du läsa allt om hur en fisk brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som fiskarna passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om fiskarna.

Stjärntecken väduren datum

För att tillhöra stjärntecknet väduren (med det latinska namnet aries) skall du vara född någonstans i perioden 21 mars till 19 april. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 21/3 - 19/4. Om du vill läsa mer om stjärntecknet väduren rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om väduren. Där kan du läsa allt om hur en vädur brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som väduren passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om väduren.

Stjärntecken oxen datum

För att tillhöra stjärntecknet oxen (med det latinska namnet taurus) skall du vara född någonstans i perioden 20 april till 21 maj. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 20/4 - 21/5. Om du vill läsa mer om stjärntecknet oxen rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om oxen. Där kan du läsa allt om hur en oxe brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som oxen passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om oxen.

Stjärntecken tvillingarna datum

För att tillhöra stjärntecknet tvillingarna (med det latinska namnet gemini) skall du vara född någonstans i perioden 22 maj till 21 juni. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 22/5 - 21/6. Om du vill läsa mer om stjärntecknet tvillingarna rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om tvillingarna. Där kan du läsa allt om hur en tvilling brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som tvillingarna passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om tvillingarna.

Stjärntecken kräftan datum

För att tillhöra stjärntecknet kräftan (med det latinska namnet cancer) skall du vara född någonstans i perioden 22 juni till 22 juli. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 22/6 - 22/7. Om du vill läsa mer om stjärntecknet kräftan rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om kräftan. Där kan du läsa allt om hur en kräfta brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som kräftan passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om kräftan.

Stjärntecken lejonet datum

För att tillhöra stjärntecknet lejonet (med det latinska namnet leo) skall du vara född någonstans i perioden 23 juli till 22 augusti. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 23/7 - 22/8. Om du vill läsa mer om stjärntecknet lejonet rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om lejonet. Där kan du läsa allt om hur ett lejon brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som lejonet passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om lejonet.

Stjärntecken jungfrun datum

För att tillhöra stjärntecknet jungfrun (med det latinska namnet virgo) skall du vara född någonstans i perioden 23 augusti till 22 september. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 23/8 - 22/9. Om du vill läsa mer om stjärntecknet jungfrun rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om jungfrun. Där kan du läsa allt om hur en jungfru brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som jungfrun passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om jungfrun.

Stjärntecken vågen datum

För att tillhöra stjärntecknet vågen (med det latinska namnet libra) skall du vara född någonstans i perioden 23 september till 22 oktober. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 23/9 - 22/10. Om du vill läsa mer om stjärntecknet vågen rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om vågen. Där kan du läsa allt om hur en våg brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som vågen passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om vågen.

Stjärntecken skorpionen datum

För att tillhöra stjärntecknet skorpionen (med det latinska namnet scorpio) skall du vara född någonstans i perioden 23 oktober till 22 november. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 23/10 - 22/11. Om du vill läsa mer om stjärntecknet skorpionen rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om skorpionen. Där kan du läsa allt om hur en skorpion brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som skorpionen passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om skorpionen.

Stjärntecken skytten datum

För att tillhöra stjärntecknet skytten (med det latinska namnet sagittarius) skall du vara född någonstans i perioden 23 november till 21 december. En period som enbart i siffror brukar skrivas som 23/11 - 21/12. Om du vill läsa mer om stjärntecknet skytten rekommenderar vi att du spanar in våra fördjupande sidor med allt om skytten. Där kan du läsa allt om hur en skytt brukar vara som person till vilka andra stjärntecken som skytten passar bra ihop med när det kommer till kärleken. Läs mer om skytten.


Skriv en kommentar




Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning