Drömtydning barnmisshandel - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning barnmisshandel betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med barnmisshandel att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning barnmisshandel

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det handlar om drömmar om barnmisshandel handlar ofta om ens egna rädslor och osäkerhetskänslor i det verkliga livet. Ofta kan dessa typer av drömmar triggas av hastiga förändringar i levnadsmiljön, eller om man har blivit illa behandlad av närstående.

Djupare spirituella betydelser

Om man själv är en förälder och drömmer om att man agar eller misshandlar sitt barn, för att de till exempel har varit olydiga, kan detta innebära att ens riktiga barn (om man har några) kommer att vara snälla och lydiga. Om det inte är sina egna barn som drömmen handlar om kan betydelsen vara att man vill hämnas på någon som har gjort en illa.

Om du drömmer om dig själv som litet barn och blir agad, kan det vara så att ditt undermedvetna vill göra dig medveten om någonting som du försöker förtränga.

Texten uppdaterades senast 2019-05-25

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om barnmisshandel kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning