Drömtydning änglar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning änglar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med änglar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning änglar

Symbolisk betydelse

Drömmar om änglar på något sätt är allt som oftast ett gott omen, och handlar för det mesta om godhet och positiva skeenden som är på ingång. Framför allt om man drömmer att ängeln talar till en och ger en någonting. Ofta är denna typ av dröm ett bevis på att den godhet som du har visat för andra har blivit uppmärksammad, och att du har blivit identifierad som en väldigt fin människa som har fått dina närstående att må bättre, och att du nu kommer att få skörda frukten av denna godhet.

Kolla gärna även in vår guide till änglanummer.

Bråka med en ängel

Men om det är så att man i sin dröm drömmer att man skäller på en ängel eller försöker skada den, kan detta då vara ett uttryck för en enormt stark inneboende svartsjuka eller avundsjuka. Det kan handla om en pågående kärleksrelation som håller på att krackelera, men lika ofta kan det även handla om en vänskapsrelation som skakar i grundfundamentet och riskerar att lösas upp totalt.

Texten uppdaterades senast 2020-09-28

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om änglar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning