Drömtydning blind - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning blind betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med blind att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning blind

Symbolisk betydelse

Drömmar där den stora händelsen är att man har blivit blind har ofta en symbolisk betydelse att ens undermedvetna inte håller med om några handlingar som man antingen har gjort eller planerat att utföra. Det kan handla om att du innerst inne egentligen inte vill göra det som du har bestämt dig för att göra, och därför försöker ditt inre nu förmedla det genom att "göra" dig blind i drömmen, som att du inte ser vad du gör.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer att du blir blind kan detta vara en varning att någon du anförtrott dig åt egentligen vill dig illa, och du bör eventuellt vara försiktig i dina relationer - även i ordinära vänskapsrelationer.

Texten uppdaterades senast 2019-09-12

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om blind kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning vandring

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här
Kommentarer


#1   Phille   2020-08-07 17:01  
Ye

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning