Drömtydning.nu/Blogg/Boktips Astrologi och Horoskop
 

Boktips Astrologi och Horoskop

Här nedan hittar du våra boktips när det kommer till böcker som handlar om Astrologi och Horoskop. I anknytning till varje bok har vi skrivit en liten motivation över varför boken är värd att ha hemma i bokhyllan.

The Only Astrology Book You'll Ever Need
🇺🇸

Av: Joanna Martine Woolfolk

Beskrivning
Denna bok brukar ofta framhållas som en av de absolut bästa böckerna för nybörjare (och erfarna!) när det kommer till astrologi och att ställa horoskop. Den är väldigt välskriven och innehåller utöver den väldigt omfattande astrologidelen även en sektion om numerologi, som verkligen förklarar så att man förstår och även hur man kan utföra numerologi på egen hand. OBS! Boken är skriven på engelska.

Secret Language Of Birthdays
🇺🇸

Av: Gary Goldschneider och Joost Elffers

Beskrivning
Detta är en oerhört intressant bok som återkopplar till bland annat årets alla dagar, vilket innebär att man för vilken person som helst kan slå upp ett kapitel relaterat till den personens födelsedag. Och det lustiga är att boken är oerhört träffsäker, den har blivit hyllad av såväl lekmän som professionella astrologer! Helt enkelt ett måste får intresserade av astrologi! OBS! Boken är skriven på engelska.

Tror du på astrologi? - Lättsmält om astrologins historia
🇸🇪

Av: Berith Boström och Åke Söderlind

Beskrivning
En väldigt intressant bok som på ett väldigt trevlig och insiktsfullt sätt redogör för astrologins historia. Ända sedan dess födelse för ca. 5 000 år sedan i Babylon och fram till våra dagar, den ger även en hälsosam syn på hur och varför skeptiker ofta brukar se ned på astrologin.

Ställ och tolka ditt horoskop: Astrologins grunder
🇸🇪

Av: Stefan Stenudd

Beskrivning
Detta är en mycket lättsam och trevlig bok som förklarar hur man kan ställa sitt horoskop. Boken är en riktig klassiker när det kommer till horoskop och den första utgåvan kom redan 1979. Den här senaste utgåvan är anpassad och bearbetad för att passa in i den tid som råder nu.


i samarbete med PriceRunnerPublicerat 2020-06-03

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning
Innehåller annonslänkar för PriceRunner