Innehåller annonslänkar för Bokus
Drömtydning.nu/Blogg/Boktips Drömtydning

Boktips Drömtydning och Drömtolkning

I detta blogginlägg har vi sammanställt våra allra bästa boktips när det kommer till böcker som handlar om Drömtydning och Drömtolkning. I anknytning till varje bok har vi även skrivit en liten motivation till varför boken kan vara värd att ha hemma i bokhyllan.

Beskrivning
Denna bok är en nyutgåva av den populäraste svenska boken när det kommer till just tolkning av drömmar, denna utgåva har till och med utökats med mer material än den gamla utgåvan. Bokens höjdpunkt är de olika metoder för drömtydning som presenteras på ett mycket pedagogiskt sätt, och ger en verktyg för hur man kan arbeta med sina drömmar på ett mycket kreativt sätt.
Beskrivning
Detta är ett massivt drömlexikon som innehåller fler än 1 200 olika drömtolkningar och sökord. Den är ett väldigt bra komplement att ha till andra böcker som fokuserar mer på själva metoderna när det kommer till drömtydning och tolkning av drömmar, till exempel båda de ovanstående böckerna. Den ger möjlighet att gräva djupare i detaljer där dessa böcker inte går djupare.
Beskrivning
Denna bok är inte ett drömlexikon, utan snarare en slags självhjälpsmok där målsättningen är att du skall lära dig att tolka dina egna drömmar. Boken innehåller steg för steg-instruktioner där du guidas till att ta reda på vad just dina drömmar betyder, bara för dig. Johan Ohlson som har skrivit boken är utbildad drömcoach från Institutet för Drömpsykologi i Solna.
Beskrivning
Denna bok är en lite mer vetenskaplig bok än övriga böcker vi tipsar om här, då denna bok kommer från texter skrivna av den mycket kända psykologen Sigmund Freud. Freud har gjort sig känd inom drömtydningskretsar för sin iakttagelseförmåga och entusiasm för de omedvetna processer som pågår i våra hjärnor, han kallade faktiskt drömtydning för "kungsvägen till det omedvetna".

Publicerat 2020-05-28
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning

Skriv en kommentar