Drömtydning blomkål - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning blomkål betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med blomkål att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om blomkål handlar ofta om tillbakadragenhet med en viss undertryckt aggression, att man kanske egentligen skulle vilja uttrycka sig på sätt som man inte riktigt kan förmå sig att göra. Ens undermedvetna verkar vilja peta på en på ett förment sätt, peta en i den riktningen som skulle kunna motsvaras av hur ett blomkålshuvud kan tränga sig ut från sina omslutande gröna löv likt en boxhandske, för att slå sig fram i livet.

Djupare spirituella betydelser

Drömmar om att du äter blomkål kan ur en spirituell synpunkt även vara ett mycket bra tecken, då de kan innebära att du kommer att känna dig harmonisk i ditt framtida liv.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om blomkål kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning