Drömtydning brunn - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning brunn betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med brunn att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning brunn

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar där en brunn är en central del handlar ofta om saker som har hänt som ligger gömda för omvärlden, och som man egentligen inte vill skall komma ut. Någonting som nyligen har hänt kan ha sparkat igång en händelsekedja i ens undermedvetna som har fått ens inre väsen att börja älta någonting som man länge har försökt, och faktiskt lyckats, förtränga. Men nu finns som sagt en risk för att detta som man har förträngt återigen skall manifesteras, och ofta kan sådana saker komma tillbaka med ännu mer kraft än de hade innan de förträngdes, så det kan vara värt att vara försiktig och se sig för.

Djupare spirituella betydelser

Om du är en ung man eller kvinna som drömmer att du drar upp en hink med vatten ur en brunn kan detta vara ett tecken på att en vacker flicka eller pojke i din närhet har fattat tycke för dig.

Om du tappar hinken med vatten i drömmen bör du dock se upp, då detta kan betyda att flickan eller pojken kommer att göra dig olycklig.

Om du faller ner i brunnen tillsammans med vattenhinken kan det vara du som gör den andre parten olycklig.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om brunn kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning