Drömtydning cigaretter - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning cigaretter betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med cigaretter att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Drömmar om cigaretter har ofta den symboliska betydelsen att de har med hälsan att göra, detta då det från hela samhället påtryckande faktumet är att cigaretter är någonting som är oerhört ohälsosamt. Oavsett om man själv är rökare eller inte så är denna kunskap någonting som man har exponerats för i väldigt hög grad. Drömmar om cigaretter kan därför vara det inre jagets sätt att försöka berätta om någonting som det har identifierat. Är det du själv som röker i drömmen, kanske är du på väg att bli sjuk? Är det någon annan som röker i drömmen, är du orolig för denna persons hälsa?

Djupare spirituella betydelser

Det finns även ett antal djupare spirituella betydelser när det kommer till drömmar där cigaretter eller cigarrer spelar en stor roll.

Texten uppdaterades senast 2019-12-05

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om cigaretter kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning