Drömtydning dimma - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning dimma betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med dimma att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning dimma

Symbolisk betydelse

Drömmar om dimma brukar ofta rent symboliskt ses som ett slags varsel kring svåra tider som ens undermedvetna har snappat upp är på ingång. Allra helst om dimman är väldigt tjock och (kallt) fuktig, som gör att det både känns isande kallt längs armarna och är nästan omöjlig att se igenom. Faktum är att ju tjockare och fuktigare dimman är, desto värre bekymmer har ens inre detekterat och fasar för att komma behöva möta. Ofta har ens vakna jag också uppmärksammat det som kan komma att bli jobbigt framöver, men kanske inte riktigt insett vidden i det hela - men det kan vara dags nu att börja förberedelserna för det som komma skall.

Djupare spirituella betydelser

Som med så många andra drömmar kan drömmar om dimma också ha många djupare rent spirituella betydelser, framför allt eftersom dimman ibland representerar sådant som är svårt att se, eller saker som kan dölja sig i det okända.

Texten uppdaterades senast 2019-12-09

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om dimma kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning