Drömtydning fjärilar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning fjärilar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med fjärilar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning fjärilar

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om fjärilar är att de ofta handlar om spiritualitet och känslor av någonting större. Det behöver inte vara känslor som man har uppmärksammat alls i det verkliga livet, utan känslor som snart kan komma att välla fram som länge har byggts upp inuti en utifrån erfarenheter som har samlats under en längre tid. Kanske handlar det om saker som är svåra att förklara men som man ändå haft på känn, eller sådant som hänt som kanske verkat för bra för att vara sant.

Djupare spirituella betydelser

Drömmar om fjärilar kan ha väldigt explosiva komplikationer beroende på om det i drömmen är en eller flera fjärilar. Om det bara är en fjäril som uppenbarar sig i drömmen kan detta vara en indikation på att din hjärtevän är opålitlig. Om du drömmer om flera fjärilar kan detta varsla om att en stor oro kommer att uppenbara sig inom din familj.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om fjärilar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här
Kommentarer


#1   Anki   2023-09-27 13:46  
Jag drömmer ofta om fjärilar. Den mest starkaste var : Jag drömde att mitt ex ( han är som min bror idag) han stod vid mitt vitrinskåp och jag satt i soffan. Helt plötsligt så uppenbarade sig en massa fjärilar i alla dess färger + att det gnistrade små stjärnor runt dom. På väggen ovanför mig satt en enorm stor vit fjäril som var så otroligt vacker och söt. Den fjärilen tittade på mig och jag uppfylldes med en sån otrolig varm kärlek och jag kände mig så trygg. Jag tittade på mitt ex och sa då: Nu får du vara med om något övernaturligt. Sen så såg jag att det satt en stor svart fjäril på gardinen. Jag försökte gå fram och titta på den närmare samtidigt som jag även tittade på den stora vita fjärilen. Men helt plötsligt så försvann alla fjärilar och kvar var bara pyttelite dimma och dom små stjärnorna som avtog på några sekunder tills allt var borta. Sen har jag haft andra drömmar om fjärilar och även inatt då jag drömde om 2 st silkesfjärilar en större och en mindre satte sig på min hand. Återigen kände jag en enorm kärlek från dom och jag vart så lycklig när dom kom och satte sig på min hand. Jag har alltid minns mina drömmar sen jag var liten , kommer ihåg drömmar sen jag var runt 4-5 år.

#2   SVEN   2024-05-08 10:49  
Härliga drömmar du har
Jag har rätt mycket drömmar
Har du sett hört funderat på vad som hände efter före och under de dagar som kom gick eller var
innan drömmen och efter drömmen
osv
mycket utav drömmen som du drömmer handlar om att ta hand om dig och vad som händer framåt.
dina drömmar skulle jag säga är som medicin för dig
berättar om framtida och saker som kan komma

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning