Drömtydning kaktus - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning kaktus betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med kaktus att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Drömmar om kaktusar har ofta den symboliska betydelsen att de handlar om snåriga situationer i form av att det kan vara svårt att navigera sig fram i en relation. Ofta kan dessa snåriga situationer vara kopplade till svartsjuka eller avundsjuka, och det kan vara en bra idé att rannsaka sig själv för att försöka utröna om det finns någon i ens närhet (eller kanske till och med ens partner) som har visat uttryck av att vara svartsjuk eller avundsjuk.

Stick kan vara ett varsel

Om man i drömmen även sticker sig på kaktusen kan detta vara ett varsel om att man kanske inte har lyckats navigera så bra igenom de snåriga situationerna, och att den bittra verkligheten är på väg att hinna ikapp en. Det kan vara så att man har gett den svart- eller avundsjuke personen vatten på sin kvarn, vilket då representeras av sticket man får från kaktusen.

Texten uppdaterades senast 2020-03-17

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om kaktus kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning