Drömtydning örfilar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning örfilar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med örfilar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Symbolisk betydelse

Drömmar där det förekommer en örfil handlar inte helt oväntat om meningsskiljaktigheter. Om det är så att man själv drömmer att man ger någon en örfil så kan det handla om att det finns undantryckta känslor av förakt mot en person, framför allt om den man ger en örfil i drömmen är någon man känner igen. Om det inte är någon man känner igen så kan känslan vara en sådan att man känner sig orättvist behandlad i det stora hela, och har lust att bara örfila hela samhället. Om man i drömmen drömmer att man får en örfil så kan det handla om att man vet att man har gjort någonting fel, och faktiskt har en inneboende känsla av ånger som man skulle vilja ge utlopp för - kanske helt enkelt genom att be om förlåtelse inför den eller de personer man har gjort fel?

Texten uppdaterades senast 2020-02-14

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om örfilar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning