Drömtydning stearinljus - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning stearinljus betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med stearinljus att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning stearinljus

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen av brinnande ljus som manifesterar sig i drömmar handlar ofta om hopp och önskningar. Det brinnande motsvarar ofta hoppets låga och ens inre försöker berätta att man innerst inne fortfarande har hoppet vid liv, även om det kanske inte alltid känns så - hoppets låga är svår att släcka och det är det som ens undermedvetna försöker förmedla. Man kanske inte borde ge upp så enkelt och bara acceptera det som man anser vara faktum, utan det kan fortfarande finnas en chans att någonting som man trott varit ett förlorat lopp faktiskt kan ordna upp sig.

Djupare spirituella betydelser

Om ett brinnande ljus spelar en central roll i din dröm indikerar detta ofta någonting med brott och straff. Om du ser en person som håller i det brinnande ljuset indikerar detta att någon kommer att få reda på någonting som du har gjort, som du kanske skäms över. Om du själv håller i ljuset kan detta vara ett tecken på att du kommer att få reda på någonting negativt om en nära vän. Om det brinnande ljuset står en bit ifrån dig, och är på väg att slockna, kan detta vara ett förebud om ett stundande brott som kan komma att drabba dig.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om stearinljus kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning