Innehåller annonslänkar för Babyfiltar.se

Doppresent babyfilt med stjärntecken

Att hitta den perfekta doppresenten kan ibland kännas som ett omöjligt uppdrag. Man vill ju hitta någonting som inte bara är personligt, utan även användbart och förhoppningsvis också fint och något som kan finnas med en hela livet. Men misströsta ej, för nu är det så att vi kan ha hittat den perfekta doppresenten. En personligt vävd babyfilt med barnets stjärntecken, namn, födelsedatum och tid samt födelsevikt och längd, och om man vill även en hälsning från den gåvan kommer från! Till exempel en mormor, morfar, farmor eller farfar, eller varför inte en storebror eller en storasyster?

Babyfiltarna tillverkas med stor omsorg och vävs i 100% ekologisk bomull och är helt fri från allergiframkallande ämnen 🍀💚. De är dessutom väldigt slitstarka och tål att tvättas om och om igen utan att de bleknar, och levereras med två års garanti. Babyfiltarna har ett idealiskt mått om 75 x 100 cm, och finns i fyra olika färger; rosa, ljusblå, lila och beige. I och med att babyfilten tillverkas personligt för den lilla bebisen blir den en väldigt fin gåva som kommer att kunna uppskattas under lång tid framöver, även när det lilla barnet vuxit upp och blivit stort. 👶💕

Här nedan kan du se bilder på hur babyfilten ser ut för vardera stjärntecken, med lite blandade färger. Alla stjärntecken går att få med alla fyra färger. Om du vill läsa mer eller beställa en babyfilt är det bara att klicka på bilden eller knappen under priset. Kom ihåg att eftersom babyfiltarna vävs individuellt så är det 8-10 dagars leveranstid innan du får din babyfilt, så det kan vara klokt att beställa i tid.

Om du även vill få tips kring en mer klassisk doppresent som till exempel smycken relaterat till barnets stjärntecken, så kan du även kolla in våra presentsidor med fina guld- och silversmycken som föreställer stjärntecken.

Här nedan hittar du snabblänkar till babyfilten för respektive stjärntecken.

♑ Stenbocken♒ Vattumannen♓ Fiskarna♈ Väduren♉ Oxen♊ Tvillingarna♋ Kräftan♌ Lejonet♍ Jungfrun♎ Vågen♏ Skorpionen♐ Skytten

Doppresent babyfilt stenbocken

Doppresent babyfilt med stjärntecken Stenbocken

Babyfilt som doppresent till barn födda i stenbockens tecken (22/12 till 19/1). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt vattumannen

Doppresent babyfilt med stjärntecken Vattumannen

Babyfilt som doppresent till barn födda i vattumannens tecken (20/1 till 18/2). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt fiskarna

Doppresent babyfilt med stjärntecken Fiskarna

Babyfilt som doppresent till barn födda i fiskarnas tecken (19/2 till 20/3). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt väduren

Doppresent babyfilt med stjärntecken Väduren

Babyfilt som doppresent till barn födda i vädurens tecken (21/3 till 19/4). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt oxen

Doppresent babyfilt med stjärntecken Oxen

Babyfilt som doppresent till barn födda i oxens tecken (20/4 till 21/5). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt tvillingarna

Doppresent babyfilt med stjärntecken Tvillingarna

Babyfilt som doppresent till barn födda i tvillingarnas tecken (22/5 till 21/6). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt kräftan

Doppresent babyfilt med stjärntecken Kräftan

Babyfilt som doppresent till barn födda i kräftans tecken (22/6 till 22/7). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt lejonet

Doppresent babyfilt med stjärntecken Lejonet

Babyfilt som doppresent till barn födda i lejonets tecken (23/7 till 22/8). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt jungfrun

Doppresent babyfilt med stjärntecken Jungfrun

Babyfilt som doppresent till barn födda i jungfruns tecken (23/8 till 22/9). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt vågen

Doppresent babyfilt med stjärntecken Vågen

Babyfilt som doppresent till barn födda i vågens tecken (23/9 till 22/10). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt skorpionen

Doppresent babyfilt med stjärntecken Skorpionen

Babyfilt som doppresent till barn födda i skorpionens tecken (23/10 till 22/11). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››

Doppresent babyfilt skytten

Doppresent babyfilt med stjärntecken Skytten

Babyfilt som doppresent till barn födda i skyttens tecken (23/11 till 21/12). Personligt tillverkad i 100% ekologisk bomull som inte är allergiframkallande.

Pris: 798 kr 598 kr

Köp nu ››
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning